Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Na razie to tylko harce. Prawdziwa wojna będzie jak się zacznie rozłam wewnątrz i polecą głowy. A kłócą się już niczym przy wskazaniu wojewody pomorskiego, chociaż przegrani zaciskają na razie zęby . Jednak z czasem będą i na prezia przydupasów taśmy, podsłuchy i cała reszta, bo wszyscy już wiedzą, że "głupi naród to kupi".

Gdyby naród myślał, to widziałby za co powinien usunąć PO w wyborach. Za ośmiorniczki? Śmiech na sali. Za wybór sędziów? Jeszcze gorzej.

I wtedy naród wiedziałby, że głosując dla odmiany na tych głupków strzela sobie w obydwa kolana. Teraz już z klęczek nie wstanie, choćby chciał.

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Różni się, różni. Komuniści zawsze dbali by ich działania miały pozory prawa. Pisowcy mają w dupie prawo, działając pod hasłem:"prawo to my!"

Zgadza się. Nawet stan wojenny Wojtek kazał głosować i jednemu dał szanse wstrzymać się od głosu. Tutaj tego nie ma. Klempa po prostu kasuje konstytucję bo ma wątpliwości i już.

Ja też mam wątpliwości, czy powinienem placić podatki. Nie będę i już.

Zgadza się. Nawet stan wojenny Wojtek kazał głosować i jednemu dał szanse wstrzymać się od głosu. Tutaj tego nie ma. Klempa po prostu kasuje konstytucję bo ma wątpliwości i już.

Ja też mam wątpliwości, czy powinienem placić podatki. Nie będę i już.

Ale ty nie masz Ziobry, Blaszczaka i Antka Wybucha w odwodzie.

Gość Konto usunięte_1*
ale wy jesteście porąbani ? albo wam za to płacą ci bankierzy , albo macie za dużo czasu a za mało roboty , quwa dajcie już spoko tej polityce za budowę się bierzcie ,wiedzę wachową macie to doradzajcie zagubionym , chyba wam za to płacą jednak

Przeczytajcie o wstrętnych przedsiębiorcach i wyzyskiwaczach: głos wspierającego PiS komunisty.

Tiaaa.

Ja też popieram te 500 na dziecko (miało być na każde), popieram bo:

- wychodzi taniej niż zakup prezerwatyw,

- bo teraz bzykanie się będzie opłacało,

- bo wcześniej pierdykną finanse publiczne, a im wcześniej tym lepiej (mniejsze będą straty do odrobienia).

Idea szczytna i prawidłowa - wykonanie - fatalne.

A można było zamiast kasy, dać bezpłatne podręczniki, zeszyty, itp.

Zafundować bezpłatne posiłki w szkołach.

Wyrównać szanse stypendiami.

Dać talony na odzież.

Zapłacić za wakacje.

I puno innych rozwiązań.

Sumaryczne obciążenie dla budżetu państwa byłoby mniejsze.

No ale wyborcy nie dostaliby kasy, a kasa to jest to, co obiecał PiS i teraz musi zapłacić łapówkę za wybory - dzieci ich dobro, to tylko slogan.

Mnie tyle samo, ale brutto.

Ja odbieram bez pokwitowania. Może dlatego ;).

Pewnie już niedługo.

W ramach uszczelniania rynku wszystkie płatności pow. 50 zł mają być realizowane przelewem, a bank ma obowiązek zawiadomić US, prezia i Kępę.

Dojdzie PIT, VAT i składka na ZUS.

Idę na następną demonstrację KOD.

Od dzisiaj, nie zgadzając się z preziem, nie jesteś również patriotą.

To co ja teraz mam zrobić ? :( ;)

ps - obłudnych kłamczuchów od Tuska, również nie znoszę :( SLD (pomimo, że jest tam mniej starych komuchów niż w PiSiu) takoż samo :( ... ostało mnie się tylko "żyć i żreć" :( ;)

To co ja teraz mam zrobić ? :( ;)

ps - obłudnych kłamczuchów od Tuska, również nie znoszę :( SLD (pomimo, że jest tam mniej starych komuchów niż w PiSiu) takoż samo :( ... ostało mnie się tylko "żyć i żreć" :( ;)

Nie jest tak żle! Ja se walnę lufę, a co! Zarobiło się na manifestacji...

Nie jest tak żle! Ja se walnę lufę, a co! Zarobiło się na manifestacji...

No to najlepszego :) ... wprawdzie na manifestacji nie zarobiłem (nie chcieli zwrócić za bilet, więc nie poleciałem) ;) ... jakiś dobry burbon z Kentucky zawsze u mnie jest ;) ... cyk :)

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...