wykrot 12.12.2015 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Na razie to tylko harce. Prawdziwa wojna będzie jak się zacznie rozłam wewnątrz i polecą głowy. A kłócą się już niczym przy wskazaniu wojewody pomorskiego, chociaż przegrani zaciskają na razie zęby . Jednak z czasem będą i na prezia przydupasów taśmy, podsłuchy i cała reszta, bo wszyscy już wiedzą, że "głupi naród to kupi".Gdyby naród myślał, to widziałby za co powinien usunąć PO w wyborach. Za ośmiorniczki? Śmiech na sali. Za wybór sędziów? Jeszcze gorzej.I wtedy naród wiedziałby, że głosując dla odmiany na tych głupków strzela sobie w obydwa kolana. Teraz już z klęczek nie wstanie, choćby chciał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 12.12.2015 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Deja vu? http://obrazki.elektroda.pl/3408302300_1449926212.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 12.12.2015 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Dokładnie. PiSokomuna niczym się od komuny PRLowskiej nie różni. Różni się, różni. Komuniści zawsze dbali by ich działania miały pozory prawa. Pisowcy mają w dupie prawo, działając pod hasłem:"prawo to my!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 12.12.2015 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Różni się, różni. Komuniści zawsze dbali by ich działania miały pozory prawa. Pisowcy mają w dupie prawo, działając pod hasłem:"prawo to my!" Zgadza się. Nawet stan wojenny Wojtek kazał głosować i jednemu dał szanse wstrzymać się od głosu. Tutaj tego nie ma. Klempa po prostu kasuje konstytucję bo ma wątpliwości i już. Ja też mam wątpliwości, czy powinienem placić podatki. Nie będę i już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 13.12.2015 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Zgadza się. Nawet stan wojenny Wojtek kazał głosować i jednemu dał szanse wstrzymać się od głosu. Tutaj tego nie ma. Klempa po prostu kasuje konstytucję bo ma wątpliwości i już. Ja też mam wątpliwości, czy powinienem placić podatki. Nie będę i już.Ale ty nie masz Ziobry, Blaszczaka i Antka Wybucha w odwodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 13.12.2015 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Przeczytajcie o wstrętnych przedsiębiorcach i wyzyskiwaczach: głos wspierającego PiS komunisty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 13.12.2015 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 http://memytutaj.pl/uploads/2015/04/04/551ff1681434d.jpg http://www.se.pl/wiadomosci/polska/co-jaroslaw-kaczynski-robil-13-grudnia-1981-spal-do-poludnia-potem-poszedl-do-kosciola_218101.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_1* 13.12.2015 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 ale wy jesteście porąbani ? albo wam za to płacą ci bankierzy , albo macie za dużo czasu a za mało roboty , quwa dajcie już spoko tej polityce za budowę się bierzcie ,wiedzę wachową macie to doradzajcie zagubionym , chyba wam za to płacą jednak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 13.12.2015 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Przeczytajcie o wstrętnych przedsiębiorcach i wyzyskiwaczach: głos wspierającego PiS komunisty. Tiaaa. Ja też popieram te 500 na dziecko (miało być na każde), popieram bo: - wychodzi taniej niż zakup prezerwatyw, - bo teraz bzykanie się będzie opłacało, - bo wcześniej pierdykną finanse publiczne, a im wcześniej tym lepiej (mniejsze będą straty do odrobienia). Idea szczytna i prawidłowa - wykonanie - fatalne. A można było zamiast kasy, dać bezpłatne podręczniki, zeszyty, itp. Zafundować bezpłatne posiłki w szkołach. Wyrównać szanse stypendiami. Dać talony na odzież. Zapłacić za wakacje. I puno innych rozwiązań. Sumaryczne obciążenie dla budżetu państwa byłoby mniejsze. No ale wyborcy nie dostaliby kasy, a kasa to jest to, co obiecał PiS i teraz musi zapłacić łapówkę za wybory - dzieci ich dobro, to tylko slogan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_1* 13.12.2015 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 za to że jesteście okropnie porąbani to ja dalej będę głośował na PIS bo to jedyna słuszna partia i już mi lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 13.12.2015 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 chyba wam za to płacą jednak To o tym nie wiedziałeś? Płacą za każdy post popierający 5 000 zł netto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 13.12.2015 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Mnie tyle samo, ale brutto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 13.12.2015 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Mnie tyle samo, ale brutto. Ja odbieram bez pokwitowania. Może dlatego . Pewnie już niedługo. W ramach uszczelniania rynku wszystkie płatności pow. 50 zł mają być realizowane przelewem, a bank ma obowiązek zawiadomić US, prezia i Kępę. Dojdzie PIT, VAT i składka na ZUS. Idę na następną demonstrację KOD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 13.12.2015 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Idę na następną demonstrację KOD. Ja i moja rodzina również. Nigdy nie brałem udziału w wiecach poparcia czegokolwiek, ale teraz pójdę.To mówiłem ja, Polak gorszego sortu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 13.12.2015 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 To mówiłem ja, Polak gorszego sortu. Od dzisiaj, nie zgadzając się z preziem, nie jesteś również patriotą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.12.2015 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Od dzisiaj, nie zgadzając się z preziem, nie jesteś również patriotą. To co ja teraz mam zrobić ? ps - obłudnych kłamczuchów od Tuska, również nie znoszę SLD (pomimo, że jest tam mniej starych komuchów niż w PiSiu) takoż samo ... ostało mnie się tylko "żyć i żreć" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 13.12.2015 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 To co ja teraz mam zrobić ? ps - obłudnych kłamczuchów od Tuska, również nie znoszę SLD (pomimo, że jest tam mniej starych komuchów niż w PiSiu) takoż samo ... ostało mnie się tylko "żyć i żreć" Nie jest tak żle! Ja se walnę lufę, a co! Zarobiło się na manifestacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.12.2015 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Nie jest tak żle! Ja se walnę lufę, a co! Zarobiło się na manifestacji... No to najlepszego ... wprawdzie na manifestacji nie zarobiłem (nie chcieli zwrócić za bilet, więc nie poleciałem) ... jakiś dobry burbon z Kentucky zawsze u mnie jest ... cyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 14.12.2015 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 14.12.2015 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Oj tak tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts