perm 16.12.2015 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 To twoja opinia, zreszta dosc cienka.Nie wysilaj się. Z komunistami nie gadam więc z tobą też nie mam zamiaru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 16.12.2015 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Jeszcze słowo dla amalfi http://poznan.wyborcza.pl/poznan/1,36037,19348329,malgorzata-ostrowska-jestem-polka-gorszego-sortu.html#TRrelSST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fusstuss 16.12.2015 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Nie wysilaj się. Z komunistami nie gadam więc z tobą też nie mam zamiaru. To ze lubisz banki i pozyczki nie robi z ciebie zadnego obroncy demokracji , wybij to sobie z glowy . Nie gadasz bo brak ci argumentow, jestes po prostu cienki . Za cienki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 16.12.2015 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 To ze lubisz banki i pozyczki nie robi z ciebie zadnego obroncy demokracji , wybij to sobie z glowy . Nie gadasz bo brak ci argumentow, jestes po prostu cienki . Za cienki .Jak przestaniesz być taki czerwony to może ci odpowiem a tak nie wysilaj się. Pogadaj se z jakimś górnikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fusstuss 16.12.2015 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Nie chcesz zrozumiec , ze idzie nowe. Co mnie to obchodzi, to twoj problem.Sytuacja sie zmienila, powial inny wiatr . To nie moja wina, ze jestes ograniczony do kwadratu. Pytanie jest zgola inne - czy to J A chce z toba gadac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 16.12.2015 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Nie chcesz zrozumiec , ze idzie nowe. Co mnie to obchodzi, to twoj problem. Sytuacja sie zmienila, powial inny wiatr . To nie moja wina, ze jestes ograniczony do kwadratu. Pytanie jest zgola inne - czy to J A chce z toba gadac.Nie nowe tylko bardzo stare. Komuna ma już długą tradycję, doskonale wiadomo co będzie dalej. Czerwone u władzy już mocno śmierdzi a będzie jeszcze gorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fusstuss 16.12.2015 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Wez na uspokojenie lub tez slynne , nowe lekarstwo -, ktore nazywa sie Niepie.....ol . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 16.12.2015 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Mam prośbę. Czy moglibyście tak w kilku punktach wskazać, co złego zrobił Kaczyński? Ale konkrety, a nie duperele. Mieszka w starym domu, pomimo długów zrzekł się emerytury i jak powiedział chyba Misiek Kamiński: gdyby Kaczyński uratował dziecko z pożaru, to zostałby oskarżony o pedofilię. Więc oświećcie mnie. Co zrobił takiego, że wolicie umoczone w kryminalne sprawy szemrane indywidua i bankierów wspierających za kase obcy kapitał. . I co złego stało się przez miesiąc obecnych rzadów. Z wyjątkiem tego poperelowskiego gniota jakim jest upolityczniony TK i którym już rzygam. I o jaką demokrację własciwie wam chodzi? Bo wynik wyborów demokratycznych to wg. was nie demokracja,więc gdybyście mieli czarodziejską różczkę, to jak ta demokracja by wyglądała? Bo z jojczenia po forach kodowców i innych przeciwników PiSu nie moge za cholere sie zorientować o "jakie polskie chodzi". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fusstuss 16.12.2015 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 (edytowane) No jak to co ? Wszystko !!! Nie czytalas, ze jak gielda spada na swiecie to wina Kaczynskiego i PiSu ( na serio ktos tu wyskoczyl z czyms takim - nawet napisal zebym sobie zobaczyl tabelki i rzeczywiscie tabelki mowily , ze gieldy na swiecie spadly , ale to sie mialo oczywiscie nijak do Kaczynskiego - mozna bylo nawet przeczytac, ze ropa i surowce tanieja na swiecie, wiec dlatego gielda spada !!!!!). Banki podnosza oplaty - wina Kaczynskiego . Snieg pada - wina Kaczynskiego . Snieg nie pada - wina Kaczynskiego. Nie ma takiej rzeczy na niebie, ziemi i powietrzu zeby nie byla to wina Kaczynskiego. Edytowane 16 Grudnia 2015 przez fusstuss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 16.12.2015 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Kto zdradza Polskę i Polaków i staje u boku zbrodniarzy, jest najgorszym sortem Polakówhttp://wiadomosci.dziennik.pl/opinie/artykuly/445114,ksiadz-isakowicz-zaleski-kaczynski-stal-u-boku-banderowca-i-faszysty.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 16.12.2015 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 No jak to co ? Wszystko !!! Nie czytalas, ze jak gielda spada na swiecie to wina Kaczynskiego i PiSu ( na serio ktos tu wyskoczyl z takim czyms ). Banki podnosza oplaty - wina Kaczynskiego . Snieg pada - wina Kaczynskiego . Snieg nie pada - wina Kaczynskiego. Nie ma takiej rzeczy na niebie, ziemi i powietrzu zeby nie byla to wina Kaczynskiego. Wiele piszesz i nic z tego nie wynika. Szkoda mi czasu dla ciebie. Trafiasz do ignorowanych. Bywaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fusstuss 16.12.2015 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Tak mi cie szkoda jak zeszlorocznego sniegu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 16.12.2015 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Kto zdradza Polskę i Polaków i staje u boku zbrodniarzy, jest najgorszym sortem Polaków http://wiadomosci.dziennik.pl/opinie/artykuly/445114,ksiadz-isakowicz-zaleski-kaczynski-stal-u-boku-banderowca-i-faszysty.html No dobra. http://wiadomosci.onet.pl/swiat/ukraina-honory-dla-upa-podczas-wizyty-komorowskiego-w-kijowie/49fjsq Tak też było. Nie jestem jakimś znawcą historii Ukrainy, a szczerze mówiąc jestem ignorantką. Wiem tylko, że banderowcy mają na Ukrainie status bohaterów i będąc tam z wizytą, a nie będąc np. Prezydentem, który może stawiać pewne warunki odnośnie wizyt, jest się przy większych okazjach zawsze skazanym na to towarzystwo. O ile mnie pamięć nie myli, to w tym czasie sporo polskich polityków jeździło na Ukrainę, bo było to związane z działaniami odsuwającymi Ukrainę od przystąpienia do UE. Zwąchał się z Putinem, co nie wyglądało zbyt korzystnie dla interesu Polski. A Isakowicz? Dla mnie to mąciciel, ale dobra, nie ma tu znaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 16.12.2015 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Mam prośbę. Czy moglibyście tak w kilku punktach wskazać, co złego zrobił Kaczyński? Ale konkrety, a nie duperele. Mieszka w starym domu, pomimo długów zrzekł się emerytury i jak powiedział chyba Misiek Kamiński: gdyby Kaczyński uratował dziecko z pożaru, to zostałby oskarżony o pedofilię. Więc oświećcie mnie. Co zrobił takiego, że wolicie umoczone w kryminalne sprawy szemrane indywidua i bankierów wspierających za kase obcy kapitał. . I co złego stało się przez miesiąc obecnych rzadów. Z wyjątkiem tego poperelowskiego gniota jakim jest upolityczniony TK i którym już rzygam. I o jaką demokrację własciwie wam chodzi? Bo wynik wyborów demokratycznych to wg. was nie demokracja,więc gdybyście mieli czarodziejską różczkę, to jak ta demokracja by wyglądała? Bo z jojczenia po forach kodowców i innych przeciwników PiSu nie moge za cholere sie zorientować o "jakie polskie chodzi".Przepraszam ale nie widzisz i nie słyszysz? Dzieli Polaków. ten co się z nim zgadza jest dobry, ten co nie zły. Żaden polityk tak jak on nie różnicował społeczeństwa. TK, w brew temu co twierdzi Kaczyński ma oceniać, czy to co jest uchwalane jest zgodne z konstytucją. Nic więcej. Nie może zabronić czegokolwiek co jest z konstytucja zgodne, np 500 zł na dziecko. Do tej pory TK sprawdzał się bardzo dobrze. Czym go zastąpisz? Widzimisię Kaczyńskiego albo takiej głupiej Kempy? Dla mnie największym grzechem Kaczyńskiego jest to, że jest komunistą a udaje prawicowca. Poszło za nim kupę ludzi zaślepionych tym co Kaczyński opowiada. Przez niego nie ma w Polsce prawicy, za to mamy komunistyczną partię u władzy z transparentem "tu jest prawica". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fusstuss 16.12.2015 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 (edytowane) Niekoniecznie maciciel . Bylbym ostrozny . Ale p r a w d a historyczna jest tak okrutna a jednoczesnie warunki polityczne sie zmieniaja .........Nawet nie moge czytac o rzeziach Polakow na Ukrainie - ale rozumiem, ze byly sponsorowywane przez Stalina i Rosje. W naszym interesie narodowym z a w s z e lezala wspolpraca z Ukraina - szkoda, ze bracia szlachta tego nie rozumiala . Gdybysmy w swoim czasie nadali rowne prawa szlachcie ukrainskiej nie byloby rozbiorow . Edytowane 16 Grudnia 2015 przez fusstuss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fusstuss 16.12.2015 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 O ! FED podniosl stopy procentowe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 16.12.2015 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Przepraszam ale nie widzisz i nie słyszysz? Dzieli Polaków. ten co się z nim zgadza jest dobry, ten co nie zły. Żaden polityk tak jak on nie różnicował społeczeństwa. TK, w brew temu co twierdzi Kaczyński ma oceniać, czy to co jest uchwalane jest zgodne z konstytucją. Nic więcej. Nie może zabronić czegokolwiek co jest z konstytucja zgodne, np 500 zł na dziecko. Do tej pory TK sprawdzał się bardzo dobrze. Czym go zastąpisz? Widzimisię Kaczyńskiego albo takiej głupiej Kempy? Dla mnie największym grzechem Kaczyńskiego jest to, że jest komunistą a udaje prawicowca. Poszło za nim kupę ludzi zaślepionych tym co Kaczyński opowiada. Przez niego nie ma w Polsce prawicy, za to mamy komunistyczną partię u władzy z transparentem "tu jest prawica". Właśnie nie. Kaczyński był 8 lat w opozycji i jakoś to było, chociaż byli traktowani w sejmie jak śmieci (oglądam co ważniejsze posiedzenia). PO jest od miesiąca i takiego cyrku jeszcze nie widziałam. Teraz to dopiero otworzyli puszkę Pandory. Manipulacje z gestapowcami, gorszym sortem. Przeciętnie inteligentny człowiek umiejący czytać ze zrozumieniem wie, że to manipulacja. Wykorzystują wszystko, dosłownie wszystko, aby uniemożliwić rządzenie demokratycznie wybranej opcji. Jak Kopaczowa tworzyła rząd, prosiła o 100 dni spokoju i ówczesna opozycja to uszanowała. Teraz od pierwszego dnia wycie. A wszystko oparte na czarnych wizjach i gdybaniu i jedyne, czego się mogą uczepić to ten TK. Ale cóż, odrywanie od koryta boli. Do tego strach przed ujawnieniem szwindli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 16.12.2015 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Niekoniecznie maciciel . Bylbym ostrozny . No może się zagalopowałam, ale nie przepadam za księżmi w polityce. Mieli ogromne zasługi, nie zaprzeczam, ale to chwalebne wyjątki. Większość jest oderwana od rzeczywistości i jakoś wolę jak się nie angażują za bardzo, bo często szkodzą, a nie pomagają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fusstuss 16.12.2015 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 (edytowane) A taki ksiadz Staszic na przyklad. Moglbym dyskutowac czy sa oderwani od rzeczywistosci skoro najlepsze szkoly to nadal szkoly jezuickie i dominikanskie. To nie jest wcale takie proste jak nam sie wydaje na pierwszy rzut oka. Edytowane 16 Grudnia 2015 przez fusstuss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fusstuss 16.12.2015 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Fed podniosl stopy procentowe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts