Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przepraszam Bold ale zacząłeś pisać tak jakoś normalnie. Naprawdę to co marian zamieszcza cię bawi? Wysoki poziom? Pomijam to przeciw komu jest to wszystko skierowane ale przecież to jest żenujące! Gdybym był zwolennikiem PiS to zakazałbym takich "produkcji" bo to te partię ośmiesza! Chyba że o to Marianowi chodzi?

Drogi permie

oburzają Cię wklejone przez Mariana zdjęcia, żenująca jest dla Ciebie moja reakcja,

nazwanie Prezydenta "panem z wąsami" urasta wg Ciebie do niebywałego chamstwa,

jednocześnie sam dołączasz do grona tych chamów wklejając fotomontaż Lecha Kaczyńskiego z podpisem

"prawie prezydent", zastanów się chłopie o co tobie chodzi,

obserwując Twoje zachowania zastanawiam się czy Ty na pewno jesteś normalny, czy może to początki schizofrenii?

Cofam to "spanie" , cofam wszystkie "kury" tego świata a za dyskomfort psychiczny przepraszam.

Na pocieszenie dodam tylko , że w nadchodzących wyborach nie zagłosuję przeciwko Kaczyńskiemu na Tuska.

Na PiS też nie zagłosuję.

W ogóle nie pójdę głosować a potem w milczeniu będę się pławił Pana i Kolegów zwycięstwem, bo widok radosnego prawdziwego Polaka powinien być w konstytucji określony mianem "dobra narodowego".

Ależ drogi Pepciu,

naprawdę nie masz za co mnie przepraszać, nie gniewam się,

bardzo mnie ucieszyła Twoja deklaracja że nie pójdziesz na wybory, na wybory powinni chodzić ludzie mający na kogo głosować,

bardzo mi przykro z tego powodu że obecnie nie znajdujesz na scenie politycznej partii na którą mógłbyś oddać swój głos,

jednocześnie nie mogę ukryć swojej radości z tego powodu, zapewnię za twoim przykładem pójdzie wiele lemingów,

a wtedy zwycięstwo mamy w kieszeni i pod wodzą Prezesa rozpoczniemy naprawę naszej Ojczyzny,

jako osoba rzucona na odcinek Muratora osobiście zacznę porządki na tym forum, ale nie musisz się bać, nikogo nie będziemy zabijać,

będziesz tylko musiał przed opublikowaniem posta zatwierdzić go u mnie :D

Jakby tak ktoś Kaczora przedstawił, tobyś darł ryja, że majestet obrazili...

Aleś dowalił teraz...

Moralność Kalego :yes:. Władca pierścieni jest OK, ale niemieckie kartofle to prawie powód do III wojny światowej.

Prezydent Rzeczypospolitej to nie Królowa Brytyjska. Ona jest poza krytyką. Uważam tego typu "humorki" za dozwolone, świadczą jednak niezbyt dobrze o osobach, które je wymyślają lub upowszechniają. Ale to są kwestie bardzo indywidualne. Zamiast świętego oburzenia wzbudzają u mnie politowanie.

(...) jako osoba rzucona na odcinek Muratora osobiście zacznę porządki na tym forum, ale nie musisz się bać, nikogo nie będziemy zabijać,

O! nareszcie widać w wypowiedzi popierającej PiS ślady dystansu do rzeczywistości a nawet ironii. Świat się zmienia :lol2:.

K.

Aaroncio, zaskoczę Pana. Ja głosowałem kiedyś na PO.

A, ja głosowałem na KLD i Bieleckiego.

Już w 93 uważałem, że Tusk daleko zajdzie. Żona do dzisiaj mi przypomina, jak twierdziłem, ze Tusk kiedyś zostanie prezydentem ( mimo, że był wtedy mało znaczącym i młodym politykiem). Nie wiedziałem tylko, że do osiągnięcia swoich celów zaprzeda się agenturze i małym cwaniaczkom.

Jak już wcześniej wspominałem, polityk powinien jak menadżer w firmie, mieć charyzmę, wizję oraz pomysł na osiągnięcie sukcesu , a do tego odpowiednio wykształconych i sprawnych pracowników.

Niestety poza charyzmą, reszty zabrakło p. Tuskowi a do tego jest zakładnikiem "układów" które pomogły mu w przejęciu władzy.

Gość Pepeg z Gumy
Ależ drogi Pepciu,

naprawdę nie masz za co mnie przepraszać, nie gniewam się,

bardzo mnie ucieszyła Twoja deklaracja że nie pójdziesz na wybory, na wybory powinni chodzić ludzie mający na kogo głosować,

bardzo mi przykro z tego powodu że obecnie nie znajdujesz na scenie politycznej partii na którą mógłbyś oddać swój głos,

jednocześnie nie mogę ukryć swojej radości z tego powodu, zapewnię za twoim przykładem pójdzie wiele lemingów,

a wtedy zwycięstwo mamy w kieszeni i pod wodzą Prezesa rozpoczniemy naprawę naszej Ojczyzny,

jako osoba rzucona na odcinek Muratora osobiście zacznę porządki na tym forum, ale nie musisz się bać, nikogo nie będziemy zabijać,

Niech będzie pochwalony....

Szanowny Panie Bold

( chciałem pierwotnie napisać Szanowny Panie Boldziu, ale do przyszłego wybawcy i decydenta mojego losu , nie wypada mi jakoś używać aż tak poufałej formy).Jednocześnie cieszę, że tak pieszczotliwie i z taką dozą ciepła, używa Pan zdrobnień mojego niegodnego imienia.

Mam też nadzieję , że nie jest to wynikiem nadmiernego spożycia, które zawsze podobno u Pana, wywołuje tak sympatyczne odruchy w stosunku do pozostałej części ludzkości. Wszak o tym Pan kiedyś nam wspominał.

Radość Pana jest i moją radością a obietnica naprawy ojczyzny pod wodzą prezesa tylko wyraźnie ją potęguje.

Oczami duszy widzę już ten dobrobyt, , przeżarte - dziś głodujące dzieci i ten szacunek jakim będą nas darzyć inne nacje oraz ich niewysłowiona zazdrość na ten widok .

Ruscy czyszczący nam buty , posrana Erica., a Pan ...cały na biało-czerwono, z kolegą marianem ,i w organizacyjnych strojach ( bo o takich jak ja, mowy nie ma – trzeba odpokutować grzechy) chodzi z podniesionym czołem i orłem białym na każdym skrawku odzieży , budząc przy tym nieukrywaną złość odizolowanych od zdrowej tkanki Michników, masonów i cyklistów , napawa me serce dziką nadzieją .

Gdyby był Pan tak uprzejmy, proszę posnuć trochę kolorowych wizji, jakie naród nasz czekają pod przywództwem Jarosława Oswobodziciela, oby był

pozdrowiony teraz i zawsze .

Pepeg ( dla Pana oczywiście, kiedy tylko zechce, Pepciu)

PS następnym razem postaram się także dostosować do nowych form interpunkcji, które Pan preferuje , a które już niedługo będą zapewne obowiązywać wszystkich prawdziwych patryjotów

No... alleluja i do przodu

Aha! Mam nadzieję, że pomścicie Błaszczaka .

Edytowane przez Pepeg z Gumy

Drogi permie

oburzają Cię wklejone przez Mariana zdjęcia, żenująca jest dla Ciebie moja reakcja,

nazwanie Prezydenta "panem z wąsami" urasta wg Ciebie do niebywałego chamstwa,

jednocześnie sam dołączasz do grona tych chamów wklejając fotomontaż Lecha Kaczyńskiego z podpisem

"prawie prezydent", zastanów się chłopie o co tobie chodzi,

obserwując Twoje zachowania zastanawiam się czy Ty na pewno jesteś normalny, czy może to początki schizofrenii?

Ja w przeciwieństwie do mariana nie zamieszczam fotomontaży. Prezes ma (czy tez raczej nie ma) takie uzębienie. Widziałem na własne oczy. Czasem się uśmiechnie choć publicznie unika tego i taki jest własnie efekt jak widać. Nie czepiał bym się bo każdy ma takie czy inne niediskonałości ale akurat u polityka z takimi aspiracjami to jest wstyd kosmiczny jak i świadectwo jakiejś ułomności charakteriologicznej. On prawie został prezydentem, niewiele brakowało. Mielibyśmy takiego szczerbatego prezydenta. Wstyd po prostu!

Co do reszty to jak "pan z wąsami" wyjdzie z ust twoich np to, no cóż masz prawo do swoich ocen, najwyżej ktoś sie usmiechnie. Polityk jednak który nie akceptuje wyborów większości podważając je publicznie jest zwykłym pieniaczem. Może Kaczyński źle oceniać Komorowskiego ale kwestionując jego wybór podważa zaufanie do instytucji państwa czego nigdy nikt nie powinien robić. Problem w tym że Kaczyńskiemu to wisi. Dla niego im gorzej tym lepiej. On ma w nosie społeczeństwo, Polskę. Liczy sie tylko on. Większego psuja w historii jeszcze nie było. Co do sugestii dotyczących normalności czy schizofrenii to tak zwykle jest że jak sie nie ma argumentów to wiadomo. Jak dla ciebie popsute zęby Kaczyńskiego to fotomontaż to kto tu ma schizofrenię? Idź go sobie obejrzyj albo też pokaz mi zdjęcie na którym prezes się szeroko usmiecha.

Samokrytyka i służalczość wobec Rosji to nie jedyne, co w opinii Kaczyńskiego łączy PO z PRL-em i PZPR-em. Prezes PiS zarzuca konkurencji fałszerstwo wyborcze, które nazywa "poprawianiem wyników". - Mogę powiedzieć za całą pewnością, że takie próby, także nawet tu, w Warszawie, miały miejsce. (...) Co do tego mamy stuprocentową pewność - mówi i zapewnia, że PiS będzie domagał się zmiany ordynacji, by takim sytuacją zapobiegać. Bracia Karnowscy nie dopytują, co prezes miał na myśli.

Dzisiaj

No, wreszcie coś ciekawego...

Lud się buntuje,bo obietnice POlszewików nie spełnione.

Lud się buntuje ?

A przecież miało być tak pięknie... ... a taki fajny facet ten cały Donald, bo i w piłkę pogra,

i ograł ruskich w sprawie smoleńska, i zieloną wyspę nam tak pięknie przedstawiał, i z Putinem tak się fajnie ściskał, i ten wstrętny Kaczyński mu już w niczym nie przeszkadzał żeby mógł dokonać reform... a i jaki przystojny ten Tusk... popatrz, pani, co to się porobiło...

Teraz pisowcy będą stanowić prawo od października jak wieszczycie wokół i rozliczą wszystko i wszystkich. Zbyszek tylko czeka na znak.

Kurczę, włos mi się jeży na głowie od samego czytania... normalnie strach się bać, jak to mawia moja sąsiadka...

Mam też nadzieję , że nie jest to wynikiem nadmiernego spożycia, które zawsze podobno u Pana, wywołuje tak sympatyczne odruchy w stosunku do pozostałej części ludzkości. Wszak o tym Pan kiedyś nam wspominał.

To prawda, ale nie pamiętam żebym o tym wspominał. Ma Pan bardzo dobrą pamięć, zapewne to pozostałość po czasach PRL-u.

Nie było wtedy takich małych dyktafonów i musiał Pan pilnie notować w pamięci to wszystko o czym mówią koledzy.

Oczami duszy widzę już ten dobrobyt, , przeżarte - dziś głodujące dzieci i ten szacunek jakim będą nas darzyć inne nacje oraz ich niewysłowiona zazdrość na ten widok .

Gdyby był Pan tak uprzejmy, proszę posnuć trochę kolorowych wizji, jakie naród nasz czekają pod przywództwem Jarosława Oswobodziciela, oby był

pozdrowiony teraz i zawsze .

Głodujące dzieci i gospodarkę zostawimy sobie na drugą kadencję, wszak nie będzie już wtedy Bronka Hamulcowego.

Na razie zaczniemy od zrobienia porządku z Pepegami, permami i innymi którzy odważą się pisnąć złe słowo na Prezesa.

Bój się Polaku, bój się...

wraca IV RP :D

Gość Pepeg z Gumy
spoko, spoko,

zmienisz zdanie jak się razem ze Zbyszkiem weźmiemy za Ciebie.

Areszt wydobywczy nie ma chyba aż takiej siły sprawczej do nadania narodowości i obywatelstwa krnąbrnemu mieszkańcowi polskojęzycznemu.

Chyba że wzorem sfałszowanej lojalki prezesa, Zbyszek i Antoni tym razem mnie sfałszują życiorys.

Ale tyle subiekcji? Po co!

Areszt wydobywczy nie ma chyba aż takiej siły sprawczej do nadania narodowości i obywatelstwa krnąbrnemu mieszkańcowi polskojęzycznemu.

Pepciu, źle mnie zrozumiałeś, obywatelstwa to my będziemy zabierać,

będziemy konfiskować majątki i wysyłać niesfornych do Izraela. :yes:

Odpowiednie ustawy już leżą w szufladach.

Gość Pepeg z Gumy
Pepciu, źle mnie zrozumiałeś, obywatelstwa to my będziemy zabierać,

będziemy konfiskować majątki i wysyłać niesfornych do Izraela. :yes:

.

Bardzo praktyczna metoda.

Kilku Kalksteinów spod Odessy już tam ponoć jest.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...