amalfi 04.03.2011 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Moda na obrazki. Mnie sie podoba ten: http://img121.imageshack.us/img121/5666/1114207322m1.jpg Uploaded with ImageShack.us Ze strony: http://komiks.interia.pl/zdjecie,1367962,47,485 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 05.03.2011 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Siedmiolatki na lekcji religii w pabianickiej szkole miały wykład o 19-leciu Radio Maryja. A do domu dostały przekazy pocztowe na wpłaty dla ojca Rydzyka - pisze "Życie Pabianic".http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,9202253,Lekcja_religii_w_Pabianicach__Dzieci__wspierajcie.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 05.03.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 "...Dubieniecki jest osobą prywatną i nie należy go wiązać z Prawem i Sprawiedliwością..."Powiedział Ziobro Zbigniew.Najlepsze niestety nie są są wyjaśnienia najprostsze.Słońce Żoliborza, Hektor gruziński, wzór do nasladowania dla pokoleń, siłą swojego charakteru porażający przeciwników Lech Kaczyński bezinteresownie ułaskawił przestępcę - złodzieja skazanego prawomocnym wyrokiem ktory był współpracownikiem jego zięcia.Co za siła moralna! Tak przeciwstawić się wszystkim i bezkompromisowo ułaskawić tego złodziejaszka nie było pewnie łatwo. Niestety Ziobro tego nie docenił! Zdezawuował czyn heroiczny swojego mniejszego guru! Co za niewdzięczność. Zaprzańcy sa wszędzie! Na potępienie wiekuiste go! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dopuser 05.03.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 (edytowane) Dziennikarze "Newsweeka" zapytali prezydenta, czy w razie zwycięstwa PiS Kaczyński ma szanse na fotel premiera. Prezydent zasugerował, że nie. - Proszę mnie zwolnić z odpowiedzi na to pytanie - oznajmił. A wszystko w interesie państwa i narodu oczywiście... Po przegranych przez PiS wyborach w 2007 r. ówczesny prezydent Lech Kaczyński z dużą niechęcią, ale jednak powierzył misję tworzenia rządu liderowi zwycięskiej Platformy Donaldowi Tuskowi. I kto tu pokazuje/pokazał klasę ? Edytowane 5 Marca 2011 przez Dopuser Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 05.03.2011 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Dziennikarze "Newsweeka" zapytali prezydenta, czy w razie zwycięstwa PiS Kaczyński ma szanse na fotel premiera. Prezydent zasugerował, że nie. - Proszę mnie zwolnić z odpowiedzi na to pytanie - oznajmił. A wszystko w interesie państwa i narodu oczywiście... Po przegranych przez PiS wyborach w 2007 r. ówczesny prezydent Lech Kaczyński z dużą niechęcią, ale jednak powierzył misję tworzenia rządu liderowi zwycięskiej Platformy Donaldowi Tuskowi. I kto tu pokazuje/pokazał klasę ? Chodzi o dużą niechęć??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 06.03.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201103/1299378332_by_krd88_500.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 06.03.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Dziennikarze "Newsweeka" zapytali prezydenta, czy w razie zwycięstwa PiS Kaczyński ma szanse na fotel premiera. Prezydent zasugerował, że nie. - Proszę mnie zwolnić z odpowiedzi na to pytanie - oznajmił. A wszystko w interesie państwa i narodu oczywiście... Po przegranych przez PiS wyborach w 2007 r. ówczesny prezydent Lech Kaczyński z dużą niechęcią, ale jednak powierzył misję tworzenia rządu liderowi zwycięskiej Platformy Donaldowi Tuskowi. I kto tu pokazuje/pokazał klasę ? A ja przepraszam , Pan Prezydent miał jakieś inne wyjście ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 06.03.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 A ja przepraszam , Pan Prezydent miał jakieś inne wyjście ? A co, drzwi nie było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 06.03.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 A co, drzwi nie było? drzwi byly, ale klamka troszke za wysoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 06.03.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 drzwi byly, ale klamka troszke za wysoko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 08.03.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 (edytowane) POkaż klase !! Za PiSu różnie to było ale teraz Tuska.... Genialny spot wyborczy :" Nie zależnie od roboty,u mnie wszystko po 5 zloty " http://e.pardon.pl/pa468/66e5817d000f05af4d75285b Edytowane 8 Marca 2011 przez mariankossy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaroncio 08.03.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 POkaż klase !! Za PiSu różnie to było ale teraz Tuska.... Genialny spot wyborczy : " Nie zależnie od roboty, u mnie wszystko po 5 zloty " http://e.pardon.pl/pa468/66e5817d000f05af4d75285b Już niedługo, drogi kolego trza będzie dodać po złotówce do tego:yes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 08.03.2011 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Już niedługo, drogi kolego trza będzie dodać po złotówce do tego:yes: Po złotówce tylko? Wczoraj przyjechali kontrahenci z Holandii i mówili, że oni już też mają dosyć tego Tuska. Cenę cukru i kakao podniósł im ponad 100%. W końcu tygodnia przyjadą jeszcze Słowacy, to ich zapytam także ile im z kolei ten wredny Tusk podniósł. A mogło być tak pięknie z Jarkiem. Benzyna spadłaby o 5 zł a nie kosztowała tyle. Jakbyś chciał kupić tańszy cukier , to powiedz, załatwię Ci chociaż worek, u nas po 3,70 jeszcze. Wszyscy kupują, to i ja kupiłem zapas. Nie lubię ale co tam, niech sobie leży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 08.03.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Po złotówce tylko? Wczoraj przyjechali kontrahenci z Holandii i mówili, że oni już też mają dosyć tego Tuska. Cenę cukru i kakao podniósł im ponad 100%. W końcu tygodnia przyjadą jeszcze Słowacy, to ich zapytam także ile im z kolei ten wredny Tusk podniósł. A mogło być tak pięknie z Jarkiem. Benzyna spadłaby o 5 zł a nie kosztowała tyle. Jakbyś chciał kupić tańszy cukier , to powiedz, załatwię Ci chociaż worek, u nas po 3,70 jeszcze. Wszyscy kupują, to i ja kupiłem zapas. Nie lubię ale co tam, niech sobie leży. Jeszcze chwila i ..... wprowadz kartki na cukier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 08.03.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Jeszcze chwila i ..... wprowadz kartki na cukier Napisz to jeszcze raz, ale powoli i wyraźnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 08.03.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Napisz to jeszcze raz, ale powoli i wyraźnie. Zajmujesz się Szanowny handlem obnośnym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 08.03.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 A ty z policji jesteś, czy książkę piszesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 08.03.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 A ty z policji jesteś, czy książkę piszesz? Młodzieżówka PeŁo ? Pragnę zauważyć, że PO to nie jest kolejna, jedna z wielu partia, która okazała się bandą świń dążących do koryta. To jest znacznie gorsza organizacja. Oni w swoim postępowaniu byli tak obłudni, brutalni, podstępni i cyniczni jak żadna inna partia. Nawet SLD, tuba komuchów z apetytem na państwowy sezam, nie była tak wulgarna i perfidna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 08.03.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Napisz to jeszcze raz, ale tym razem własnymi słowami.Kontekst ci letko ulata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 08.03.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Młodzieżówka PeŁo ? Pragnę zauważyć, że PO to nie jest kolejna, jedna z wielu partia, która okazała się bandą świń dążących do koryta. To jest znacznie gorsza organizacja. Oni w swoim postępowaniu byli tak obłudni, brutalni, podstępni i cyniczni jak żadna inna partia. Nawet SLD, tuba komuchów z apetytem na państwowy sezam, nie była tak wulgarna i perfidna. ... prokto-wklejka ... może zaprzestań już przypisywać sobie czyjeś wypowiedzić i zacznij bełkotać swoim patyjotycznym slangiem ... zdecydowanie zabawniej się czyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts