Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

"...Dubieniecki jest osobą prywatną i nie należy go wiązać z Prawem i Sprawiedliwością..."

Powiedział Ziobro Zbigniew.

Najlepsze niestety nie są są wyjaśnienia najprostsze.

Słońce Żoliborza, Hektor gruziński, wzór do nasladowania dla pokoleń, siłą swojego charakteru porażający przeciwników Lech Kaczyński bezinteresownie ułaskawił przestępcę - złodzieja skazanego prawomocnym wyrokiem ktory był współpracownikiem jego zięcia.

Co za siła moralna! Tak przeciwstawić się wszystkim i bezkompromisowo ułaskawić tego złodziejaszka nie było pewnie łatwo. Niestety Ziobro tego nie docenił! Zdezawuował czyn heroiczny swojego mniejszego guru!

Co za niewdzięczność. Zaprzańcy sa wszędzie! Na potępienie wiekuiste go!

Dziennikarze "Newsweeka" zapytali prezydenta, czy w razie zwycięstwa PiS Kaczyński ma szanse na fotel premiera. Prezydent zasugerował, że nie. - Proszę mnie zwolnić z odpowiedzi na to pytanie - oznajmił.

A wszystko w interesie państwa i narodu oczywiście...

Po przegranych przez PiS wyborach w 2007 r. ówczesny prezydent Lech Kaczyński z dużą niechęcią, ale jednak powierzył misję tworzenia rządu liderowi zwycięskiej Platformy Donaldowi Tuskowi.

I kto tu pokazuje/pokazał klasę ?

Edytowane przez Dopuser

Dziennikarze "Newsweeka" zapytali prezydenta, czy w razie zwycięstwa PiS Kaczyński ma szanse na fotel premiera. Prezydent zasugerował, że nie. - Proszę mnie zwolnić z odpowiedzi na to pytanie - oznajmił.

Po przegranych przez PiS wyborach w 2007 r. ówczesny prezydent Lech Kaczyński z dużą niechęcią, ale jednak powierzył misję tworzenia rządu liderowi zwycięskiej Platformy Donaldowi Tuskowi.

Chodzi o dużą niechęć???

A ja przepraszam , Pan Prezydent miał jakieś inne wyjście ?

Gość Pepeg z Gumy
Już niedługo, drogi kolego

trza będzie dodać po złotówce do tego:yes:

Po złotówce tylko?

Wczoraj przyjechali kontrahenci z Holandii i mówili, że oni już też mają dosyć tego Tuska.

Cenę cukru i kakao podniósł im ponad 100%.

W końcu tygodnia przyjadą jeszcze Słowacy, to ich zapytam także ile im z kolei ten wredny Tusk podniósł.

A mogło być tak pięknie z Jarkiem.

Benzyna spadłaby o 5 zł a nie kosztowała tyle.

Jakbyś chciał kupić tańszy cukier , to powiedz, załatwię Ci chociaż worek, u nas po 3,70 jeszcze.

Wszyscy kupują, to i ja kupiłem zapas. Nie lubię ale co tam, niech sobie leży.

Po złotówce tylko?

Wczoraj przyjechali kontrahenci z Holandii i mówili, że oni już też mają dosyć tego Tuska.

Cenę cukru i kakao podniósł im ponad 100%.

W końcu tygodnia przyjadą jeszcze Słowacy, to ich zapytam także ile im z kolei ten wredny Tusk podniósł.

A mogło być tak pięknie z Jarkiem.

Benzyna spadłaby o 5 zł a nie kosztowała tyle.

Jakbyś chciał kupić tańszy cukier , to powiedz, załatwię Ci chociaż worek, u nas po 3,70 jeszcze.

Wszyscy kupują, to i ja kupiłem zapas. Nie lubię ale co tam, niech sobie leży.

Jeszcze chwila i ..... wprowadz kartki na cukier :lol2:

A ty z policji jesteś, czy książkę piszesz?

Młodzieżówka PeŁo ?

Pragnę zauważyć, że PO to nie jest kolejna, jedna z wielu partia, która okazała się bandą świń dążących do koryta. To jest znacznie gorsza organizacja. Oni w swoim postępowaniu byli tak obłudni, brutalni, podstępni i cyniczni jak żadna inna partia. Nawet SLD, tuba komuchów z apetytem na państwowy sezam, nie była tak wulgarna i perfidna.

Młodzieżówka PeŁo ?

Pragnę zauważyć, że PO to nie jest kolejna, jedna z wielu partia, która okazała się bandą świń dążących do koryta. To jest znacznie gorsza organizacja. Oni w swoim postępowaniu byli tak obłudni, brutalni, podstępni i cyniczni jak żadna inna partia. Nawet SLD, tuba komuchów z apetytem na państwowy sezam, nie była tak wulgarna i perfidna.

... prokto-wklejka ... może zaprzestań już przypisywać sobie czyjeś wypowiedzić i zacznij bełkotać swoim patyjotycznym slangiem ... zdecydowanie zabawniej się czyta :)

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...