Gość Pepeg z Gumy 06.04.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 A jak mi Pan Czas zweryfikuje odmiennie - to się od razu przyłączam do Ciebie...... To się zanudzimy. Chyba , że olejmy.... politykę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 06.04.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 (edytowane) też żałuję. W patriotycznym radiu dzisiaj nic w temacie nie było . Było tak jak w cytowanym komentarzu..... Jarosław Kaczyński w TVN24 i Próba mielenia Gościa przez Justynę Jarosław Kaczyński w TVN 24 Justyna Pochanke zastosowała juz sprawdzony patent Mielenia Gości - cały czas podkreślała - że słucha ekspertów i zaprasza swojego Ojczyma a konkurencję wycina tak jak Pułkownika Tomasza Pietrzaka Miałem odczucie prowokacji gorszej niż Radiostacja gliwicka w 1939 roku No - ale teraz to wolno wszystko - prawda? Edytowane 6 Kwietnia 2011 przez bobiczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.04.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Było krótko - tak - ale krótko... Że nie wypominamy ale wspominamy. Że nie agitujemy - ale się zastanawiamy. Że nie wykorzystamy - tylko się integrujemy. Ja tak odebrałem. A jak mi Pan Czas zweryfikuje odmiennie - to się od razu przyłączam do Ciebie...... a nie wydaje Ci się bobiczku, że kampania jakby ruszyła i prezes ponownie zaczął brać leki. Z czego ewentualnie później się wytłumaczy - lub nie - w zależności od zapotrzebowania. Ja rozumiem, że miłość bywa ślepa - ale ile razy możesz dawać szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 06.04.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 W patriotycznym radiu dzisiaj nic w temacie nie było . : A pani Renia z Francji dzisiaj jeszcze nie dzwoniła? Podobno cała ludność Republiki jest w koszmarnym szoku i z okropnego podziwu wyjść nie może, jak Tusk z Putinem mógł zamordować prezydenta. Lubię jak Polonia dzwoni po 1:00. Oni są tak pięknie oderwani od naszej rzeczywistości, że aż im zazdroszczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 06.04.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 (edytowane) a nie wydaje Ci się bobiczku, że kampania jakby ruszyła i prezes ponownie zaczął brać leki. Z czego ewentualnie później się wytłumaczy - lub nie - w zależności od zapotrzebowania. Ja rozumiem, że miłość bywa ślepa - ale ile razy możesz dawać szansę weź proszę - naprawdę tylko tego pilnować należy? a dzisiejsze bałwochwalstwo w stosunku do swojej partii i powierzonych zadań w wypowiedzi Pani Kopacz odnośnie chorych na hemofilię - nie poraziła mnie. Wcurrrrrrrrrrrrwiła mnie swoją arogancją - ile to już nie zrobiła dobra dla Rodaka - i czego jeszcze przy tak niskim i zdecydowanie za niskim budżecie Państwa - oczekuje się od niej jako od Pani Minister. Oczywiście w ciągu 10 sek zdążyła się pochwalić że jest na razie najlepsza i zrobiła najwięcej od 18 lat Edit - bo niejasne. Wytłumaczyła się dlaczego do 18-go roku życia refundują życie przy hemofilii - a potem to już jest dorosły 18-latek i niech se sam kupi życie za 9tyś zł miesięcznie..... Edytowane 6 Kwietnia 2011 przez bobiczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.04.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 (edytowane) weź proszę - naprawdę tylko tego pilnować należy? nie , to kompletnie nie ma znaczenia, że do władzy pcha się mocno skrzywdzony na psychice człowiek. weź proszę. Edytowane 6 Kwietnia 2011 przez Zochna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 06.04.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Lubię jak Polonia dzwoni po 1:00. Oni są tak pięknie oderwani od naszej rzeczywistości, że aż im zazdroszczę. Ty to mnie czasami nie próbuj rozczarować - że kochasz i próbujesz już w ten sposób nobilitacji...zapodając takie pierdoły..... Ej! Trzymaj poziom - dobra!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 06.04.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 nie , to kompletnie nie ma znaczenia, że do władzy pcha się mocno skrzywdzony na psychice człowiek. aleś pięknie się odniosła do posta - wybiórczo jak w elementarzu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.04.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 weź proszę. trudno się porozumieć jednak nie odnoszę się do Kopacz - bo nie wiem o czym mówisz - nie słyszałam wypowiedzi. Mogę zrozumieć Twoje oburzenie w związku z arogancją, ale czy to w jakiś sposób zmienia fakt , że Kaczyński jest żałośnie skrzywiony psychicznie. Co to ma do rzeczy ? To jest alternatywa ? dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.04.2011 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 A pani Renia z Francji dzisiaj jeszcze nie dzwoniła? Podobno cała ludność Republiki jest w koszmarnym szoku i z okropnego podziwu wyjść nie może, jak Tusk z Putinem mógł zamordować prezydenta. Lubię jak Polonia dzwoni po 1:00. Oni są tak pięknie oderwani od naszej rzeczywistości, że aż im zazdroszczę. Raz tylko miałam okoliczność z panią Renią. Faktycznie - robi wrażenie. Wynikało z pani Reni, że i sam Sarko podziela wiarę w spisek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 07.04.2011 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Może i na psychotropach - ale mija rok tej traumy najgorszej. I dzisiaj Pochanke nie spowodowała agresji, wybroczyn i całej reszty. Chociaż próbowała, próbowała..... No i każdy usłyszał w wywiadzie co chciał?! Pani Pochanke nie próbowała, wykazała niezwykle dużo delikatności jak na rozmowę z szefem opozycji. Przezs może na prochach ale faktycznie nawet nie podniósł głosu. Ale nie o formę powinno chodzić lecz o treść wypowiedzi. Nie uzasadnił [Pan Jarosław] żadnej z tez wypowiedzianych, a fragment o spisku Tuska z Putinem przeciwko L. Kaczyńskiemu to kuriozum [spisek to określenie Pani Redaktor, Pan Prezes ujął to jako współpracę przeciwko prezydentowi Polski]. Wydaje się, że J.K. ma żal, że Tusk i jego brat nie polecieli razem na uroczystości katyńskie [oczywiście z winy premiera]. I tu się rodzi pytanie: którym lotem mieliby wspólnie podróżować? Tym tragicznym czy tym wcześniejszym? K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 07.04.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 (edytowane) (...) czego jeszcze przy tak niskim i zdecydowanie za niskim budżecie Państwa - oczekuje się od niej jako od Pani Minister. Jedyne, czego oczekuję od najlepszej Pani Minister to jak najszybsza dymisja. K. Edytowane 7 Kwietnia 2011 przez jola_krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 07.04.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Mniej telewizji - więcej optymizmu ! Jak to powiedział Stanisław J.LEC "Kiedy znalazłem się na dnie, usłyszałem pukanie od spodu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 07.04.2011 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Jak to powiedział Stanisław J.LEC "Kiedy znalazłem się na dnie, usłyszałem pukanie od spodu" Eee tam! Dno to legenda. Nie ma nic takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 07.04.2011 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 o, to pan prezes zawiesił embargo na tvn ? ciekawe z jakiej przyczyny. pewnie czysto patriotycznej, jak mniemam. to jego kolejna maska, wszak zbliżają się powoli wybory.... prezio jak komediant - co występ to inna maska... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 07.04.2011 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Miałem odczucie prowokacji gorszej niż Radiostacja gliwicka w 1939 roku No - ale teraz to wolno wszystko - prawda? a na czym niby miała polegać ta "prowokacja" ? potrafisz to jakoś składnie wyjaśnić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 08.04.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 a na czym niby miała polegać ta "prowokacja" ? potrafisz to jakoś składnie wyjaśnić ? Platfusy jadą cały czas na PIS-ie i Kaczyńskim ! Manipulują Wami ! oni niczego innego nie POtrafią ! wyjmują słowa,zdania z kontekstu i to bezczelnie wykorzystują ! Jako rodowity Ślązak uważam, że jedynie pan J. Kaczyński wypowiada się tu szczerze, co myśli, reszta jest albo nieszczera, albo blefuje, albo nie wie o co tu chodzi. Niemiecka mniejszośc niech sie raczej w nasze sprawy nie wtrąca, bo już niejeden raz nam tu Niemcy niezdrowo namieszali, że do dzisiaj liżemy rany!! Że też musi się zawsze odezwać ten, co powinien być najciszej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 08.04.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Że też musi się zawsze odezwać ten, co powinien być najciszej. No co Ty .. jak tak możesz krytykować Pana Prezesa ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 08.04.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 (edytowane) No co Ty .. jak tak możesz krytykować Pana Prezesa ?? To ci sami Slązacy co ich dziadkowie strzelali w plecy polskim obrońcom wGliwicach w 1939 roku..? V kolumna,proszę cię...Oni są urażeni..-to ja jestem urażony ,że za tak liczne zdrady jakich dopuścili się wobec Polaków mają jeszcze czelnośc podnosić głowy! "Autonomia, Gorni Schlonsk!" 2011 Deutschlandradio http://www.dradio.de/dkultur/sendungen/thema/1298496/ Edytowane 8 Kwietnia 2011 przez mariankossy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 08.04.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 (edytowane) To ci sami Slązacy co ich dziadkowie strzelali w plecy polskim obrońcom wGliwicach w 1939 roku..? V kolumna,proszę cię...Oni są urażeni..-to ja jestem urażony ,że za tak liczne zdrady jakich dopuścili się wobec Polaków mają jeszcze czelnośc podnosić głowy! "Autonomia, Gorni Schlonsk!" 2011 Deutschlandradio http://www.dradio.de/dkultur/sendungen/thema/1298496/ :lol2: Du bist kein Oberschlesier... aber du bist, warst und immer wirst, ein grosse Trottel, wie dein Vati... und ich denke , die ganze Familie auch. Also ,schliess die Klappe und sagst du nie wieder : " ich bin ein nativen Schlesier", weil du bist ciulu z Sosnowca in Ostgebiten geboren. Sicherlich, mein Bauerntrampel ! A terozki żnij do starzyków, coby ci ibersecung zrobili. Edytowane 8 Kwietnia 2011 przez Pepeg z Gumy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts