Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

też żałuję.

W patriotycznym radiu dzisiaj nic w temacie nie było ;).

Było tak jak w cytowanym komentarzu.....

Jarosław Kaczyński w TVN24 i Próba mielenia Gościa przez Justynę

Jarosław Kaczyński w TVN 24

Justyna Pochanke zastosowała juz sprawdzony patent Mielenia Gości - cały czas podkreślała - że słucha ekspertów i zaprasza swojego Ojczyma a konkurencję wycina tak jak Pułkownika Tomasza Pietrzaka

Miałem odczucie prowokacji gorszej niż Radiostacja gliwicka w 1939 roku

No - ale teraz to wolno wszystko - prawda?

Edytowane przez bobiczek

Było krótko - tak - ale krótko...

Że nie wypominamy ale wspominamy.

Że nie agitujemy - ale się zastanawiamy.

Że nie wykorzystamy - tylko się integrujemy.

Ja tak odebrałem.

A jak mi Pan Czas zweryfikuje odmiennie - to się od razu przyłączam do Ciebie......

a nie wydaje Ci się bobiczku, że kampania jakby ruszyła i prezes ponownie zaczął brać leki.

Z czego ewentualnie później się wytłumaczy - lub nie - w zależności od zapotrzebowania.

Ja rozumiem, że miłość bywa ślepa - ale ile razy możesz dawać szansę ;) :)

Gość Pepeg z Gumy

W patriotycznym radiu dzisiaj nic w temacie nie było ;).

:

A pani Renia z Francji dzisiaj jeszcze nie dzwoniła?

Podobno cała ludność Republiki jest w koszmarnym szoku i z okropnego podziwu wyjść nie może, jak Tusk z Putinem mógł zamordować prezydenta.

Lubię jak Polonia dzwoni po 1:00.

Oni są tak pięknie oderwani od naszej rzeczywistości, że aż im zazdroszczę.

a nie wydaje Ci się bobiczku, że kampania jakby ruszyła i prezes ponownie zaczął brać leki.

Z czego ewentualnie później się wytłumaczy - lub nie - w zależności od zapotrzebowania.

Ja rozumiem, że miłość bywa ślepa - ale ile razy możesz dawać szansę ;) :)

weź proszę - naprawdę tylko tego pilnować należy?

a dzisiejsze bałwochwalstwo w stosunku do swojej partii i powierzonych zadań w wypowiedzi Pani Kopacz odnośnie chorych na hemofilię - nie poraziła mnie.

Wcurrrrrrrrrrrrwiła mnie swoją arogancją - ile to już nie zrobiła dobra dla Rodaka - i czego jeszcze przy tak niskim i zdecydowanie za niskim budżecie Państwa - oczekuje się od niej jako od Pani Minister.

Oczywiście w ciągu 10 sek zdążyła się pochwalić że jest na razie najlepsza i zrobiła najwięcej od 18 lat

Edit - bo niejasne.

Wytłumaczyła się dlaczego do 18-go roku życia refundują życie przy hemofilii - a potem to już jest dorosły 18-latek i niech se sam kupi życie za 9tyś zł miesięcznie.....

Edytowane przez bobiczek

Ty to mnie czasami nie próbuj rozczarować - że kochasz i próbujesz już w ten sposób nobilitacji...zapodając takie pierdoły.....

Ej!

Trzymaj poziom - dobra!?

weź proszę. trudno się porozumieć jednak :)

nie odnoszę się do Kopacz - bo nie wiem o czym mówisz - nie słyszałam wypowiedzi.

Mogę zrozumieć Twoje oburzenie w związku z arogancją, ale

czy to w jakiś sposób zmienia fakt , że Kaczyński jest żałośnie skrzywiony psychicznie.

Co to ma do rzeczy ? To jest alternatywa ? dziękuję.

A pani Renia z Francji dzisiaj jeszcze nie dzwoniła?

Podobno cała ludność Republiki jest w koszmarnym szoku i z okropnego podziwu wyjść nie może, jak Tusk z Putinem mógł zamordować prezydenta.

Raz tylko miałam okoliczność z panią Renią. Faktycznie - robi wrażenie.

Wynikało z pani Reni, że i sam Sarko podziela wiarę w spisek.

Może i na psychotropach - ale mija rok tej traumy najgorszej.

I dzisiaj Pochanke nie spowodowała agresji, wybroczyn i całej reszty.

Chociaż próbowała, próbowała.....

No i każdy usłyszał w wywiadzie co chciał?! Pani Pochanke nie próbowała, wykazała niezwykle dużo delikatności jak na rozmowę z szefem opozycji. Przezs może na prochach ale faktycznie nawet nie podniósł głosu. Ale nie o formę powinno chodzić lecz o treść wypowiedzi. Nie uzasadnił [Pan Jarosław] żadnej z tez wypowiedzianych, a fragment o spisku Tuska z Putinem przeciwko L. Kaczyńskiemu to kuriozum [spisek to określenie Pani Redaktor, Pan Prezes ujął to jako współpracę przeciwko prezydentowi Polski]. Wydaje się, że J.K. ma żal, że Tusk i jego brat nie polecieli razem na uroczystości katyńskie [oczywiście z winy premiera]. I tu się rodzi pytanie: którym lotem mieliby wspólnie podróżować? Tym tragicznym czy tym wcześniejszym?

K.

a na czym niby miała polegać ta "prowokacja" ?

potrafisz to jakoś składnie wyjaśnić ?

Platfusy jadą cały czas na PIS-ie i Kaczyńskim ! Manipulują Wami ! oni niczego innego nie POtrafią ! wyjmują słowa,zdania z kontekstu i to bezczelnie wykorzystują !

Jako rodowity Ślązak uważam, że jedynie pan J. Kaczyński wypowiada się tu szczerze, co myśli, reszta jest albo nieszczera, albo blefuje, albo nie wie o co tu chodzi.

Niemiecka mniejszośc niech sie raczej w nasze sprawy nie wtrąca, bo już niejeden raz nam tu Niemcy niezdrowo namieszali, że do dzisiaj liżemy rany!!

Że też musi się zawsze odezwać ten, co powinien być najciszej.:cool:

No co Ty ..

jak tak możesz krytykować Pana Prezesa ?? :)

To ci sami Slązacy co ich dziadkowie strzelali w plecy polskim obrońcom wGliwicach w 1939 roku..?

V kolumna,proszę cię...Oni są urażeni..-to ja jestem urażony ,że za tak liczne zdrady jakich dopuścili się wobec Polaków mają jeszcze czelnośc podnosić głowy!

"Autonomia, Gorni Schlonsk!" 2011 Deutschlandradio

http://www.dradio.de/dkultur/sendungen/thema/1298496/

Edytowane przez mariankossy

Gość Pepeg z Gumy
To ci sami Slązacy co ich dziadkowie strzelali w plecy polskim obrońcom wGliwicach w 1939 roku..?

V kolumna,proszę cię...Oni są urażeni..-to ja jestem urażony ,że za tak liczne zdrady jakich dopuścili się wobec Polaków mają jeszcze czelnośc podnosić głowy!

"Autonomia, Gorni Schlonsk!" 2011 Deutschlandradio

http://www.dradio.de/dkultur/sendungen/thema/1298496/

:lol2::lol2:

Du bist kein Oberschlesier... aber du bist, warst und immer wirst, ein grosse Trottel, wie dein Vati... und ich denke , die ganze Familie auch.

Also ,schliess die Klappe und sagst du nie wieder : " ich bin ein nativen Schlesier", weil du bist ciulu z Sosnowca in Ostgebiten geboren.:)

Sicherlich, mein Bauerntrampel !

A terozki żnij do starzyków, coby ci ibersecung zrobili.

Edytowane przez Pepeg z Gumy

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...