Gość Pepeg z Gumy 10.12.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Z betonem strasznie ciężka sprawa:bash: Tu masz rację, chociaż ta alegoria brzmi mocno zaczepnie i miała raczej , jak ładnie to napisałeś, zrobić z kogoś wariata. W każdym razie , w przeciwieństwie do innych , myślących tak otwartym umysłem jak Ty, cieszy mnie Twoja ortografia. PS. Brawa za pobieżną znajomość praw Newtona. Chociaż akurat ta zasada ma trochę głębszy sens, niż tylko odwrócenie pozycji w dyskusji i niemal nie obowiązuje w mechanice relatywistycznej , która obowiązuje socjotechników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaroncio 10.12.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Czy ta aluzja nie działa aby w obie [jeżeli są tylko dwie] strony?K. Chodzi mi o beton w głowie, delikatnie mówiąc. Nie mieszam do tego partii. Jetem bezpartyjny a poglądy jak pisałem wcześniej też zmieniałem w ciągu swojego żywota. Czy wszyskto trzeba tłumaczyć jak kobiecie? Nie jestem męskim szowinistą!!! Czytaj: albo jesteś głupi, albo takiego udajesz. K. Sorry, to taki żart jak ręce opadają, bez zamiaru ubliżania. Stwierdziłem że celowo udajesz , że nie rozumiesz, teraz wiem że się myliłem. Jeszcze raz sorry:cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaroncio 10.12.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Tu masz rację, cieszy mnie Twoja ortografia. PS. Brawa za pobieżną znajomość praw Newtona. niemal nie obowiązuje w mechanice relatywistycznej , która obowiązuje socjotechników. Jestem starej daty i zwracam uwag na ortografię, chociaż generalnie nie mam z nią problemów, co nie znaczy że ich nie popełniam wcale. Socjotechnik nie stosuję, a jeżeli to bezwiednie. Natomiast znam je, bo któż by ich nie znał jeżeli trochę przeżył ciekawych czasów:cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaroncio 10.12.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 ... więc zabierz się za modernizowanie, przerabianie i obrabianie (ale nie metodą "kornika") miast "sztukować" Właśnie tak zrobiłem. Zmodernizowałem i rozbudowałem dom drewniany stąd moja miłość do drewna ,a to była przenośnia. Może dosadna ale życie łatwe nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 10.12.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Chodzi mi o beton w głowie, delikatnie mówiąc. Nie mieszam do tego partii. .... Czy wszyskto trzeba tłumaczyć jak kobiecie? Nie jestem męskim szowinistą!!! ... Dzięki za wyjaśnienie ... zapewne nikt by na to samodzielnie nie wpadł ... mam tu na myśli oczywiście, tylko i wyłącznie "szowinizm" Właśnie tak zrobiłem. Zmodernizowałem i rozbudowałem dom drewniany stąd moja miłość do drewna ,a to była przenośnia. Może dosadna ale życie łatwe nie jest. ... poważnie ? (z tą przenośnią co zrozumiałe) ... a co do życia - cóż w gronie prawdziwych patryjotów co ineligentnijsi, rzeczywiście muszą tłumaczyć co "autor miał na myśli", czasami wręcz, kreować stosowne interpretacje ... co zapewne do łatwych zadań nie należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaroncio 10.12.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Dzięki za wyjaśnienie ... zapewne nikt by na to samodzielnie nie wpadł ... mam tu na myśli oczywiście, tylko i wyłącznie "szowinizm" ... poważnie ? (z tą przenośnią co zrozumiałe) ... a co do życia - cóż w gronie prawdziwych patryjotów co ineligentnijsi, rzeczywiście muszą tłumaczyć co "autor miał na myśli", czasami wręcz, kreować stosowne interpretacje ... co zapewne do łatwych zadań nie należy Jednak nie potrafisz prowadzić polemiki inaczej niż metodą odczłowieczania. Masz jakiś problem ze sobą. Prześpij się przez weekend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 10.12.2010 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Jednak nie potrafisz prowadzić polemiki inaczej niż metodą odczłowieczania. Masz jakiś problem ze sobą. Prześpij się przez weekend. Chcesz o tym porozmawiać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 10.12.2010 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Jednak nie potrafisz prowadzić polemiki inaczej niż metodą odczłowieczania. Masz jakiś problem ze sobą. Prześpij się przez weekend. Sorry aroncio ale nudny jesteś. Na pewno trafiłeś na własciwe forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaroncio 10.12.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Chcesz o tym porozmawiać ? Dzięki za pomoc, nie potrzebuję psychoanalityka. Jednak nie potrafisz inaczej. Nadal próbujesz zrobić ze mnie idiotę. W weekendy mi nie płacą to nie będę Cie męczył moją osobą. Miłego wypoczynku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaroncio 10.12.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Sorry aroncio ale nudny jesteś. Na pewno trafiłeś na własciwe forum? Nabieram coraz większego przekonania, że trafiłem jak najbardziej na właściwe forum. Jest tu kilku ciekawych forumowiczów a ja potrafię się dostosować do każdego poziomu. Początki bywają trudne a nic nie trwa wiecznie. Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 11.12.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Komentarz do polskiej rzeczywistosci Polska 2010, kraj mediów, cudów i czarnej dziury.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOHO 11.12.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Dzięki za pomoc, nie potrzebuję psychoanalityka. Jednak nie potrafisz inaczej. Nadal próbujesz zrobić ze mnie idiotę. ale po co próbować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 11.12.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 "...- Gdyby Polska miała normalny system polityczny, Komorowski i Tusk musieliby ustąpić. Ich moralna i polityczna odpowiedzialność za tę katastrofę jest oczywista..." Nowa - nienowa wypowiedź Jarosława. To ma tłumaczyć dlaczego szuka pomocy w Ameryce. Tak sie zastanawiam czemu jego ktoś jeszcze o zdanie pyta. Chyba że to w dziale "porozmawiaj z dziwadłem" było . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.12.2010 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 "...- Gdyby Polska miała normalny system polityczny, Komorowski i Tusk musieliby ustąpić. Ich moralna i polityczna odpowiedzialność za tę katastrofę jest oczywista..." Nowa - nienowa wypowiedź Jarosława. To ma tłumaczyć dlaczego szuka pomocy w Ameryce. Tak sie zastanawiam czemu jego ktoś jeszcze o zdanie pyta. Chyba że to w dziale "porozmawiaj z dziwadłem" było . ... jesteś prawdopodobnie również "po niewłaściwej stronie" i do tego "pogrążony w złym śnie", dlatego nie znasz "oczywistych, oczywistości" ... trzeba było dokładniej posłuchać Wielkiego Guru na ostatnim Marszu z Pochodniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 11.12.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Chociaż akurat ta zasada ma trochę głębszy sens, niż tylko odwrócenie pozycji w dyskusji i niemal nie obowiązuje w mechanice relatywistycznej , która obowiązuje socjotechników. Dziwne, nie rozumiem. Zawsze myslalem, ze socjotechnikow obowiazuje optyka adaptatywna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 11.12.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 ... jesteś prawdopodobnie również "po niewłaściwej stronie" i do tego "pogrążony w złym śnie", dlatego nie znasz "oczywistych, oczywistości" ... trzeba było dokładniej posłuchać Wielkiego Guru na ostatnim Marszu z Pochodniami Nie słuchałem, przyznaję ale tłumaczy mnie fakt że potem spać nie mogę ze smiechu. To w praktyce wygląda tak że Jarosław powtarza jakies mantry a tłum nieliczny patrzy na niego z uwielbieniem i miłościom patryjotycznom warcząc na wszystkich co obok przypatrują się temu panopticum. Te groźne miny emeryto-rejtanów jak i samego Jarosława ktorego na podwórku wszyscy tłukli nie wyłączając dziewcząt wyglądają przekomicznie. Wolę tam nie chodzić bo jeszcze jakimś krzyżem dostanę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 11.12.2010 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Ta informacja myślę wielu zainteresuje:"...Jak można wyczytać w ujawnionych przez WikiLeaks depeszach, pomimo tego, że Benedykt XVI stawia kościół w Polsce jako wzór dla innych krajów, to nie wszystkie zjawiska w polskim katolicyzmie uznaje za pożądane. Według depesz papież "nie ufa przyczepiającym sobie katolickie etykietki, nacjonalistycznym i dzielącym ludzi siłom, takim jak rozgłośnie medialne pod kontrolą Radia Maryja"...". Trudno się dziwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 11.12.2010 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Zastanawia mnie jedna kwestia. Pewnie zostane obśmiana, bo dotyczy obśmianych teorii spiskowych dotyczących katastrofy (na ten temat tyle już zostało powiedziane, że mam nadzieję, że temat nie zostanie pociągnięty w tym wątku). Chodzi mi raczej o okolice teorii spiskowych. Podobno PJN wystąpiło o powołanie sejmowej komisji śledczej w sprawie katastrofy. Dziś rano słuchałam wywiadu z Ewą Kopacz w RMFie. Pani Miniester zapytana jako ta, która była na miejscu o zdanie, wypowiedziała się za! Dlatego sie zastanawiam, czy może wie coś, czego nie może mówic z różnych powodów, a przed komisją, pod przysięgą już by musiała.... Stworzyłam nową spiskową teorie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 12.12.2010 01:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Zastanawia mnie jedna kwestia. Pewnie zostane obśmiana, bo dotyczy obśmianych teorii spiskowych dotyczących katastrofy (na ten temat tyle już zostało powiedziane, że mam nadzieję, że temat nie zostanie pociągnięty w tym wątku). Chodzi mi raczej o okolice teorii spiskowych. Podobno PJN wystąpiło o powołanie sejmowej komisji śledczej w sprawie katastrofy. Dziś rano słuchałam wywiadu z Ewą Kopacz w RMFie. Pani Miniester zapytana jako ta, która była na miejscu o zdanie, wypowiedziała się za! Dlatego sie zastanawiam, czy może wie coś, czego nie może mówic z różnych powodów, a przed komisją, pod przysięgą już by musiała.... Stworzyłam nową spiskową teorie? ... a może wręcz przeciwnie ? Pani Kopacz liczy na to, że swoimi zeznaniami pod przysięgą, uspokoi nieco pogłębiającą się w pewnych kręgach histerię, na temat tej katastrofy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bramer 12.12.2010 01:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 czy ktoś przy zdrowych zmysłach liczy na prawdę od...rządu?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts