mariankossy 09.06.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Jak wierni przestaną utrzymywać kościoły, to państwo wypłaci jakieś godne celowe dotacje. Dadzą radę. To jest naprawdę chore. niezła logika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.06.2011 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 niezła logika Bo w tym nie ma logiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 09.06.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 może i nie górnych lotów - ale z kilkoma zdaniami wypowiedzianymi przez Dorna - trudno mi się nie zgodzić. A zresztą ja - ja osobiście - to mam w swojej stopce mój "Muratorowy" link prywatny.......... I wiecie co? Rozebrali mi wczoraj płot....... robią co chcą........ "Specustawa" przygotowana przez śp Gosiewskiego - miała powodować w zamyśle jedno - jakośc i przyspieszenie Z racji ostatnich wydarzeń głośnych - wciąż twierdzę że kontynuowanie tejże w sposób interpretowany dla swojej wygody - jest chichotem obraźliwym dla takich jak ja i mój kumpel - demokratycznego z nazwy Państwa Polskiego............ Mnie się bardziej wciąż to moje wywłaszczenie kojarzy z piosenką Pitolda i Radka (stare "Strachy na LAchy" - strasznie mnie dotyczy i uczę się jej na pamięć od niedawna.............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 10.06.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Przygotowania do EURO 2012 idą pełną parą, ani jedna złotówka się nie zmarnuje Mimo opóźnień w budowie Stadionu Narodowego wynagrodzenie członków zarządu Narodowego Centrum Sportu wzrosło w trzy lata o 266 procent. A oprócz tego dostawali jeszcze trzynastki. O sprawie informuje "Dziennik Gazeta Prawna". Euro 2012: Skandaliczne premie za opóźnienia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 10.06.2011 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 "Kolejna kompromitacja TK. Kościół über alles" http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/kolejna-kompromitacja-tk-kosciol-ber-alles,1,4413578,wiadomosc.html nie chce mi sie tego nawet komentować . Popird**ony kraj. No, QRVA, jak religia wprowadzona do szkół był konstytucyjna, to co się dziwić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 10.06.2011 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Jeszcze w temacie logiki...... Tak na mój gust, to te Chińczyki od autostrady powinny być zasmucone, kajać się i rwać swe czarne włosy. Tymczasem są niestosownie zadowolone. Grabarczyk podobnie. Nie rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 10.06.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Jeszcze w temacie logiki...... Tak na mój gust, to te Chińczyki od autostrady powinny być zasmucone, kajać się i rwać swe czarne włosy. Tymczasem są niestosownie zadowolone. Grabarczyk podobnie. Nie rozumiem. Ten miś odpowiada żywotnym potrzebom... Chińczykom nie jest potrzebna autostrada tylko pieniądze, Grabarczykowi podobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 12.06.2011 00:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Jak oceniacie decyzję Kluzik - Rostkowskiej? Właśnie wysłuchałam opinii widza "Szkła kontaktowego", który uważa, że poseł wybrany z listy danej partii, a porzucający tę partię to ktoś, kto powinien złożyć mandat. W sumie to ma sens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 12.06.2011 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Właśnie wysłuchałam opinii widza "Szkła kontaktowego", który uważa, że poseł wybrany z listy danej partii, a porzucający tę partię to ktoś, kto powinien złożyć mandat. W sumie to ma sens. a jakie to ma znaczenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 12.06.2011 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Jak oceniacie decyzję Kluzik - Rostkowskiej. Ta decyzja kojarzy mi się z sytuacją ze szkoły:yes: Ktoś namówił część klasy żeby poszła na wagary a potem wrócił na zajęcia;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 12.06.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Jak oceniacie decyzję Kluzik - Rostkowskiej? Właśnie............... W sumie to ma sens. http://polifiction.pl/images/komiksy/179/741.jpg?1307807557 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 12.06.2011 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 Maniek, masz sraczkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 13.06.2011 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Ta decyzja kojarzy mi się z sytuacją ze szkoły:yes: Ktoś namówił część klasy żeby poszła na wagary a potem wrócił na zajęcia;) Galka, świetne porównanie. Arłukowicza jestem w stanie zrozumieć i w sumie nie zdziwiła mnie jego decyzja, bo ostatnio był w sposób jawny marginalizowany przez Napieralskiego. No i jego poglądy nie przystawały do SLD. Ale Kluzikowa wyszła na delikatnie mówiąc mało wiarygodną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 13.06.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Maniek, masz sraczkę? http://niepoprawni.pl/files/images/ewakuacja2_preview_1.png Taka to jest polityka naszego herosa, a właściwie, tej dziwnej formacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 13.06.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Galka, świetne porównanie. Arłukowicza jestem w stanie zrozumieć i w sumie nie zdziwiła mnie jego decyzja, bo ostatnio był w sposób jawny marginalizowany przez Napieralskiego. No i jego poglądy nie przystawały do SLD. Ale Kluzikowa wyszła na delikatnie mówiąc mało wiarygodną. Ona nigdy nie była wiarygodna. Nabrała sporą część społeczeństwa na dobrotliwego profesorka Kaczyńskiego. Dla mnie to polityczna oszustka, co taka robi w PO nie wiem i nie rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 13.06.2011 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Dla mnie to polityczna oszustka, co taka robi w PO nie wiem i nie rozumiem. To samo ...co reszta "polytyków" .Oszukuje społeczeństwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 13.06.2011 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Dla mnie to polityczna oszustka, co taka robi w PO nie wiem i nie rozumiem. JK-R wztłumaczyła to na konwencji PO: Bardzo mi się podoba wasze nowe towarzystwo i podzielam wasze aspiracje. [..]Jestem z wami, ponieważ jest mi z wami po drodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 13.06.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Może nieładnie mi się skojarzyło , ale u mnie "po drodze" stoją takie panie w mini... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 13.06.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Może nieładnie mi się skojarzyło , ale u mnie "po drodze" stoją takie panie w mini... ssaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 13.06.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Pracownice leśne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts