Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jak widzisz mozna kazdy pisze jak lubi i jest napisane jak jest napisane ciesz sie ze nie jest napisane maczkiem w umowie ktorego nie chcialo ci sie juz przeczytac a i tak napisane jezykiem niezrozumialym wiec i nici ze zrozumienia chyba ze sie wynajmie adwokata a i tak to nic nie da bo cie oszukaja znudzily mi sie kropki i przecinki oraz duze litery i tym podobne jestem na urlopie

Ja pierdziu!!!! Toż to jak Ulisses....

Gość Pepeg z Gumy
Ja pierdziu!!!! Toż to jak Ulisses....

:lol2:

Chociaż prawie robi wielką różnicę, to Joyce też był socjalistą, arogantem, ignorantem i egocentrykiem ...no i zmarł z powodu głównie syfilisa.

PS Ciekawe czy był też z rodzin lotniczych?

Miliony Polakow zostaly oszukane ?

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Miliony-Polakow-zostaly-oszukane,wid,13662082,komentarz.html

Przepraszam bardzo, ale chyba bardzo c h c i a l y byc o s z u k i w a n e .

Chcesz - masz .

A ja nie naleze do tych milinow ..........nikt mnie nie oszukal bo nie dalam sie oszukiwac .

Gość Pepeg z Gumy

A ja nie naleze do tych milinow ..........nikt mnie nie oszukal bo nie dalam sie oszukiwac .

I słusznie!

Bo nikt wam nie wmówi ,że czarne jest czarne a białe jest białe

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Miliony-Polakow-zostaly-oszukane,wid,13662082,komentarz.html

Chcesz - masz .

a wiecie dlaczego nie dalam sie oszukac bo jestem ignorantka, arogantka ,

e g o centryczka ,ndywidualistka, socjalistka i nie umre na pewno z powodu syfilisa chociaz kazdy powod jest dobry

Gość Pepeg z Gumy

No, twarda sztuka jesteś!

Wyjątkowo twarda..

Dlatego inne rozwiązania po prostu w pale się nie mieszczą.

Zwłaszcza, kiedy jest to twarda pała socjalistycznego ignoranta.

Gość Pepeg z Gumy
takie inne rozwiazanie to miesznie betonu za pomoca lyzki

To zaśpiewajmy sobie Międzynarodówkę, chyba ,że już macie inną , budującą pieśń.

Swoją drogą uwielbiam socjalistów i ich głęboki, humanistyczny solidaryzm.

Jakież to piękne dokarmiać pospołu leni, dzielić się dobrobytem (szczególnie innych) i wykazywać głęboką troskę o życiowe dupy.

A na ch... nam logiczna sprawiedliwość, skoro można mieć równość i satysfakcję z dobrych uczynków.

Chyba nie pójdę już do roboty. W końcu będąc homo-erectus , należy mi się godne życie, co najmniej takie jak zapracowanym związkowcom.

Niech się ze mną Gates podzieli albo inny Żyd bankier.

W końcu jemu nie ubędzie a ja sobie na Arubę wyskoczę.

Chcesz - masz .

Nie zgadzam sie ze stwierdzeniem, ze " miliony POlakow daly sie oszukac ".

One w tym oszukiwaniu c z y n n i e, z wielka radoscia i swiadomie braly udzial .

Nic ich tak nie rajcowalo jak wspolne glanowanie prezydenta Lecha Kaczynskiego - czego zapisem pare - skasowanych - watkow na tym forum......

To musialo byc piekne uczucie wspolnoty - jednoczace , dajace sile, satysfakcje wzniosle i takie.......polskie .

Tak, pisowska policja Was scigala , podsluchiwala wasze rozmowy i POd oslona nocy zamykala do wiezien .

Milo sie to czytalo, przyznacie sami , obywatele- rodacy .

Edytowane przez bebe king

Komisja Czumy nic nie stwierdziła, komisja Kalisza stwierdziła. Jedno drugiemu przeczy. Czumie nie udało sie znaleśc dowodów więc nic innego mu nie pozostało. Kalisz takie dowody znalazł. Wygląda na to że Czuma nie szukał tam gdzie trzeba. Co do kopania Lecha Kaczyńskiego to bzdury wierutne. Nikt go nie kopał, nabijali się z niego i tyle bo oferma to była straszna, niesamodzielna, do tego uparta i zawzięta. Pozostanie w pamięci jako najgorszy prezydent w historii. O ile ktoś go jeszcze za pare lat będzie pamiętał bo i za co.

Lubie czytac ludzi o nizszym niz srednia poczuciu wlasnej wartosci .

Zawsze bryluja i czuja sie dobrze partycypujac w publicznych nagonkach .

Tak , tak , pisowska policja nocami podsluchiwala was pod drzwiami , wyciagala ludzi z domow i wsadzala do wiezien .

A prezydentowal temu kurdupel, kartofel, ira siad itp itd .

Tak bylo.

Bohatersko dawaliscie odpor - az sie caly swiat dziwil jak dajecie rade .

Budowaliscie , ze smiechem na ustach ' druga Irlandie " . I prawie wam sie udalo .

Ale " prawie " czyni wielka roznice .

Gość Pepeg z Gumy
Lubie czytac ludzi o nizszym niz srednia poczuciu wlasnej wartosci .

Zawsze bryluja i czuja sie dobrze partycypujac w publicznych nagonkach .

.

Ja lubię natomiast czytać nadętych hipokrytów, więc pisz dalej ku naszej uciesze , utrwalając sobie bezpodstawne i tak silnie wszystkim akcentowane ,POczucie własnej ale niestety marnej wartości.

Gramatyka także ci się kłania w pas paniusiu. I znów nie jest to wynikiem jedynie silnych emocji.

Poluźnij może gumkę w gaciach , bo krew nie dopływa do pały a tym samym sumienie narodu masz mocno niedotlenione.

.....a kto sie sprzeciwial , ten ginal straszna smiercia nikt nie byl pewien dnia ani godziny jeki torturowanych slychac bylo a wycie wilkow rozlegalo sie po lasach po rzekach plynely galery i znikad nie bylo wiadac ratunku straszny to byl czas gdy pis pod oslona nocy wyciagal z domow niewinnych ludzi co to sie dzialo to reka ludzka nie opisze i jezyk nie opowie podsluchy cenzura szalala i kazdy sie bal nawet rozmow o pogodzie

straszenie stalo sie sportem narodowym ach to byly czasy a teraz co ja tak lubie horrory a nic sie nie dzieje wolnosc demokracja dobrobyt i ciekawe programy w telewizji a nawet dobra muzyka w radiu pogoda swietna gospodarka w rozkwicie i naprawde czlowiek sie nudzi no zrobcie cos

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...