Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Primadonna rzadu pana premiera Tuska Donalda czyli Radek Sikorski sie pochwalil swoja wiedza wojskowa , historyczna oraz talentem umoralniajacym w dniu wybuchu Powstania czyli czyms czego wlasnie POtrzebujeMY.

Wywiesili mu kibice na meczu w Bydgoszczy baner -

Sikorski Frajerze Honoru i Godnosci Powstancom Nikt Nie Odbierze .........

ale OKO widzialo i natychmiast jakies orki podbiegly zeby baner zakryc .....

heh heh heh heh hehh

To jest ta d em o - k r a c ja w Polsce .....heh ehhehh ....

ale Sikorski teraz zaprowadzi demokracje w Libii, nie mowiac o tym, ze osobiscie

szmuglowal bron dla powstancow libijskich i jeszcze osobiscie rowniez wydal

rozkaz NATO o bombardowaniu Trypolisu - ale smiech panie Sikorski, pan sie

moze juz tak nie napina moze , co ? ....ahahahahahah lol lol lol lol

No pan , panie Sikorski POwinienes POjac , ze " frajerze " to bylo tam tylko dlatego, zeby sie rymowalo.....lol lol lol lol.....a nie dlatego, zes pan faktycznie frajer .....hihihihihi heheh......bo przeciez malo kto sie tak urzadzil prywatnie ( wplywowy tesc prawnik powiazany z Republikanami w Waszyngtonie ) i na panstwowej POsadce ale za to z umiejetnosciami jak u przedszkolaka .......hehehe heheheheh

POlot , wiedza i ekspertyza wojskowa oraz geo polityczna w wykonaniu pana Sikorskiego Radka nas POraza , nie od dzis zreszta .

Ale to milo, ze PO i premier rzadu Donald Tusk ruszyl na wojne z kibicami ....lol lol lol lol .......znalezli sobie w koncu jakies konstruktywne zajecie .....lol lol lol lol lol ......lol lol lol lol lol lol

Edytowane przez bebe king

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

POlityka milosci bardzo piekna.....tylko co sie stalo z tymi pieniedzmi co to je wyznawcy POlityki milosci w POcie czola zarabiali i oddawali OFE ? ? ? ?

OFE do likwidacji czy jakos tak ........lol lol lol.......ale moze sie przeslyszalam .....hihiheh

I tu wlasnie umoralnijacy i POuczajacy ton pana Radka Sikorskiego bardzo ale to bardzo na miejscu ..........

Co do Biedronia to przestal byc smieszny - niestety dla niego , ale malomiasteczkowy i dosc prymitywny gej z Krasnika wylazi z niego zwlaszcza wtedy gdy nazywa wszystkich ksenofobami i katolickimi faszystami .....heheh heh heh .

Jest niestrawny dla samego srodowiska gejowskiego, ktore w Warszawie jest bardziej otwarte , wyrafinowane i funkcjonujace w srodowisku hetero .

Rozpatrywanie uprawiania zawodu - w tym zawodu premiera - w kategoriach winy , milosci itp to POmylka , ktora tak lubia POlscy wyborcy - kochajmy sie bo inaczej zawali sie Europa i swiat - ojejej LOL LOL LOL LOL

POdobno rzad Tuska to rzad profesjonalistow .

Tak slyszalam hehe hehe hehe lol lol lol

słabe, słabe..... re,re,re

Zochna - Ty wiesz

Tak naprawdę to powinni wszyscy od wyborców usłyszeć tę wesołą optymistyczną piosenkę.

Bez względu na opcję którą reprezentują.

Pewności nabyłem po spotkaniu ostatnim tydzień temu z ekscelencją Panami - Wojewodą, Dyrektorem Wydziału Infrastruktury, Naczelnikiem GDDKiA , egzekutorem i panią - RZECZOZNAWCĄ Z LISTY KRAJOWEJ.....

Ja w każdym i zawsze razie - strasznie im wszystkim zebranym dla mnie specjalnie - po rozmowie z dywagacjami i argumentami - osobiście od serca polecam

I przy okazji polecam politykom którzy o mój dowód osobisty zabiegają jeden jedyny raz na 4 lata :)

Edytowane przez bobiczek

Gość Pepeg z Gumy

Pewności nabyłem po spotkaniu ostatnim tydzień temu z ekscelencją Panami - Wojewodą, Dyrektorem Wydziału Infrastruktury, Naczelnikiem GDDKiA , egzekutorem i panią - RZECZOZNAWCĄ Z LISTY KRAJOWEJ.....

A to nie miałeś do tej pory tej pewności ? :lol2:

Popatrz na to z innej , lepszej strony. Chociaż i tak dostaniesz po grzbiecie i zostaniesz wy.any bez mydła, to przecież jakąś jałmużnę dostaniesz.

Ja mam 2 działki w obrębie granic miasta, coś ponad pół ha, za które płacę ( no bo moje ).

Diamentów tam nie będę hodował , bo nie ten klimat a sprzedać i wybudować niczego nie mogę , bo może za 50 , 100 lat poprowadzą tam obwodnicę w odległości pół kilometra .

W d. też sobie tej ilości ziemi nie wsadzę, bo ani to żadna radość , ani d. nie ma tych gabarytów.

Może gdybym był proboszczem miejscowej parafii , to pewnie miałbym przywilej do dysponowania swoją własnością z 1700roku i zapewne objęłoby mnie prawo i sprawiedliwość a tak....::D płacę co roku i patrzę jak chwastem zarasta.

Własnie wchodzi nowa ustawa dotycząca wyceny gruntów pod nowe autostrady ku słońcu i lepszej przyszłości.

O domu , który wybudował dziadek nie chce mi się nawet mówić. Jak się zacznie rozpadać pewnie go odzyskamy z obligatoryjnym obowiązkiem odrestaurowania zabytku.:rotfl:

Edytowane przez majki
wulgaryzmy

Kolejne reformy szkolnictwa ? kazda taka " reforma " to grube pieniedze - pisalam o tym kiedys juz , ale POwtorze bo lubie sie POwtarzac heh ehhe

http://finanse.wp.pl/kat,104114,title,Pierwszak-nakreca-rynek,wid,13720727,wiadomosc.html

Moge tylko wspolczyc rodzicom i .........wszystkim podatnikom ......najwieksza reforma w Stanach to powrot do szkolnych mundurkow i oddzielnych szkol dla chlopcow i dziewczat w systemie szkolnictwa publicznego - najbardziej elitarne i prywatne szkoly na swiecie utrzymaly ten podzial.....dlaczego ?

Bo ,jak potwierdzily to wyniki wielu badan przeprowadzonych w Stanach, podzial na szkoly dla dziewczt i chlopcow nie tylko gwarantuje wyzszy poziom nauczania ,

ale takze nizszy poziom agresji - brak rywalizacji o spodnice czy spodnie w

klasie przenosi sie na rywalizacje o stopnie ..... kazda inna reforma jest reforma

na papierze i nabija kase " reformatorom " .

Nauczanie - zwlaszcza to od 7 , i wcale nie od 6 , do 14 lat jest - nie podlegajacym zadnym reformom - aksjomatem - POwinno solidnie uczyc podstaw .

Okazuje sie , ze tak wysmiewana " pamieciowka " jest swietnym cwiczeniem dla mozgu i tak dalej i tak dalej............ panie i panowie "reformatorzy " .

Uczyc kazdy moze troche lepiej lub troche gorzej......LOL LOL LOL

Zeby zalatwic sprawy hurtowo ...... LOL LOL LOL LOL

Pan premier Tusk chce " debat' na terenie " neutralnym " - pani Hal sie nie stawila na debate .......

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Nie-rozumiem-czego-Tusk-sie-boi-puste-krzeslo-w-PiS,wid,13722591,wiadomosc.html

Mam 2 , jak najbardziej neutralne propozycje lokalizacji debat - Nowy Jork albo stadion Legii .......LOL LOL LOL LOL LOL

... mam nadzieję, że choć na chwilę "forumowa, zlumpiona ryba" zamilknie ... Irka właśnie przeszła niedaleko mnie i zapierdziela w stronę "terenów neutralnych"

... strach już ten temat "otwierać" ... rybie cytata co stronę otworzyć :rolleyes:

... mam nadzieję, że choć na chwilę "forumowa, zlumpiona ryba" zamilknie ... Irka właśnie przeszła niedaleko mnie i zapierdziela w stronę "terenów neutralnych"

... strach już ten temat "otwierać" ... rybie cytata co stronę otworzyć :rolleyes:

Nad Filipinami przechodzi właśnie tajfun najwyższej kategorii i znacznie potężniejszy niż Irene. Ale o tym już nikt nie pisze...:jawdrop:

A to nie miałeś do tej pory tej pewności ? :lol2:

Popatrz na to z innej , lepszej strony. Chociaż i tak dostaniesz po grzbiecie i zostaniesz w. bez mydła, to przecież jakąś jałmużnę dostaniesz.

Ja mam 2 działki w obrębie granic miasta, coś ponad pół ha, za które płacę ( no bo moje ).

Diamentów tam nie będę hodował , bo nie ten klimat a sprzedać i wybudować niczego nie mogę , bo może za 50 , 100 lat poprowadzą tam obwodnicę w odległości pół kilometra .

W d. też sobie tej ilości ziemi nie wsadzę, bo ani to żadna radość , ani d. nie ma tych gabarytów.

Może gdybym był proboszczem miejscowej parafii , to pewnie miałbym przywilej do dysponowania swoją własnością z 1700roku i zapewne objęłoby mnie prawo i sprawiedliwość a tak....::D płacę co roku i patrzę jak chwastem zarasta.

Własnie wchodzi nowa ustawa dotycząca wyceny gruntów pod nowe autostrady ku słońcu i lepszej przyszłości.

O domu , który wybudował dziadek nie chce mi się nawet mówić. Jak się zacznie rozpadać pewnie go odzyskamy z obligatoryjnym obowiązkiem odrestaurowania zabytku.:rotfl:

Te, filozof, proboszcz zakosil tez pieniadze z OFE ? .....heh hheehheh heheheh

wulgaryzmy

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...