Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Bardzo ciekawa strona z rzetelną argumentacją.

Odnoszę jednak wrażenie, że na pytania postawione przez autora, żadna opcja polityczna nie odpowie konkretnie, z kilku podstawowych powodów, a najważniejszy jest chyba ten, że żadna partia nie ma i nie widzi szans na samodzielne rządzenie.

W związku z tym będzie opowiadać wyborcom bajki.

Nawet nie spróbuje odpowiadać bo szara masa wyborcza nie rozumie z tego ani slowa. Po co się wysilać. Lepiej powiedzieć że się zabierze bogatym i da biednym, To nic nie kosztuje, wymyśli to każdy głąb a jak szlachetnie brzmi!

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

...

Za to, że wielu uważa, że działania GW są szkodliwe z punktu widzenia narodowego interesu? Czyli sądziłby Pan za opinie? Heh.

To nie to samo. Wynaradawianie Polaków to zdrada stanu. To trzeba udowodnić. Działania szkodliwe są opinią z ktora mozna sie zgodzic lub nie.

Ale wprowadzenie euro - to byla d o b r a sprawa.

Ach, te peany na czesc euro w Gazecie Wyborczej ..........raj mial spotkac ludzkosc jeszcze na ziemi ....ehehehehe hehehehe

To bylo piekne ......no i POdparte r z e t e l n a robota dziennikarska .....kto mial watpliwosci byl wrogiem nr 1 Gazety Wyborczej ..........hehehehehe hehehehe

Ach, te peany na czesc euro w Gazecie Wyborczej ..........raj mial spotkac ludzkosc jeszcze na ziemi ....ehehehehe hehehehe

To bylo piekne ......no i POdparte r z e t e l n a robota dziennikarska .....kto mial watpliwosci byl wrogiem nr 1 Gazety Wyborczej ..........hehehehehe hehehehe

najwiekszym wrogiem samej siebie jestes ty. wskocz na badoo, moze jakis menel bedzie chcial poruchac taka babe jak ty. poprawi sie tobie z miejsca....

Edytowane przez domek to ja
kretynka z Aruby

Spadam na ONET.pl . Tam są bardziej "merytoryczne" komentarze :)

Popełniliśmy błędy i ponieśliśmy klęskę wydawniczą, to prawda. Lecz sytuacja innych tytułów nie jest dziś lepsza. (...) Byliśmy zmuszeni do sprzedaży. Zaczął narastać deficyt, spadły reklamy. Jak się zaczyna wojnę z rządzącymi, to spadają m.in. reklamy firm, gdzie Skarb Państwa ma kontrolę. (...)W pewnym momencie sprzedawaliśmy więc wszystko, co było można. Koniec końców mamy dziś „Wprost”, jaki mamy.

I jak pan się z tym czuje?

Jakbym jedyną córkę oddał do burdelu.

Do kogo dziś należy „Wprost”?

Point Group to m.in. oligarchowie z Donbasu i silna frakcja ludzi Kwaśniewskiego. Ktoś może mi niestety zarzucić, że sprzedałem tygodnik obcym interesom. Widać to zresztą po linii „Wprost”.

Zdaniem Króla, lemingi polskie uważają, że polską racją stanu jest dziś nie drażnienie Moskwy. Ale w jego ocenie to samobójcze myślenie. I zachęca by popatrzeć np. pałac prezydencki, gdzie pan prezydent ma wokół siebie takich ludzi jak prof. Kuźniar, który twierdził, że tarcza antyrakietowa jest nam niepotrzebna, bo nic nam ze strony Rosji nie grozi. Zdaniem twórcy "wprost" te opinie przypominały audycje radiowe „Tu mówi Moskwa”.:cool:

Grupa trzymająca sondaże znowu w akcji.

Hehehehehe - dobre , panie S .

Jak to jest , ze z jednej strony sa t y l k o i wylacznie m a n p u l a n c i - a

z drugiej s p e c e od pijaru ?

Czyli Pan nie czytał. A artykuł ten jest publicznie dostępny, od czasu, gdy redaktor pisma w proteście przeciwko manipulacji Kurskiego zamieścił cały artykuł na stroine. Można zresztą pójść do biblioteki i poszukać numerów archiwalnych. Jak Pan wie, Kurski postąpił bardzo subtelnie: zamienił "a" na "ą" oraz zmienił interpunkcję.

Jak można się oburzać na manipulatorów z GW czy telewizji, a zarazem nie widzieć niczego zdrożnego w tym, co zrobił Kurski?

Pan chyba tez , niestety , nie czyta............ poza tym ja sie nie oburzam - nie ma takiej

rzeczy na swiecie, ktora by mnie oburzala - oburzanie sie jest sprzeczne z moja natura

i pragmatycznym wychowaniem ,

oburzanie POzostwiam Gazecie Wyborczej i Adamowi Michnikowi a -

w y b u r z a n i e - pani burmistrz , Hannie Gronkiewicz - Walc , jednym slowem ,

oburzanie jest mi obce .

" Polskosc to nienormalnosc " - kto wie czy sie nawet z tym nie zgadzam ........

heheheh hehehehe

Edytowane przez bebe king

"Jazzy" będzie nazwana kobieta zadbana i godna pożądania, o nowoczesnych i bezpruderyjnych poglądach np popierająca homoseksualistów. PiS popiera homoseksualistów? To jakaś nowość! Do tego te "zadbana i godna pożądania" w zestawieniu z prezesem i jego zębami...

O homoseksualistach ........

........byli, sa i beda . Nic w tym wyjatkowego - jestem za tym zeby udzielano im slubow i to przymusowo - dlaczego tylko hetero maja sie meczyc ? hehehehh eehehehe hehehehe

Mam wielu znajomych gejow i lubie ich - bo maja nieco inna wrazliwosc od sredniej przecietnej jesli chodzi o architekture, styl ubierania - -nie narzucam im swojego stylu zycia ale tez nie zadam zeby oni mnie usiwadamial jak pieknie jest byc gejem - akurat zainteresownia w tym wzgledzie mamy odmienne .

Niestety, nie lapie pan zupelnie nowoczesnego, kulturowego kontekstu " jazzy ' ...........i nie zlapie pan - to za zbyt skomplikowane ....heheheheh hehehhe

O homoseksualistach ........byli, sa i beda . Nic w tym wyjatkowego - jestem za tym zeby udzielano im slubow i to przymusowo - dlaczego tylko hetero maja sie meczyc ? hehehehh eehehehe hehehehe

Niestety, nie lapie pan zupelnie nowoczesnego, kulturowego kontekstu " jazzy ' ...........i nie zlapie pan - to za zbyt skomplikowane ....heheheheh hehehhe

Czego to niby nie złapałem? Jazzy w zestawieniu z pierdołami deklarującymi wartości katolickie z PiS brzmi przekomicznie i kuriozalnie. Nie łapię natomiast zupełnie tego "hehehehh eehehehe hehehehe" Jedyne co mi to przypomina to postękiwania Beavisa i Butt-heada.

Czego to niby nie złapałem? Jazzy w zestawieniu z pierdołami deklarującymi wartości katolickie z PiS brzmi przekomicznie i kuriozalnie. Nie łapię natomiast zupełnie tego "hehehehh eehehehe hehehehe" Jedyne co mi to przypomina to postękiwania Beavisa i Butt-heada.

Nie zamierzam sie przerzucac " wartosciami katolickimi " - a jak sie nie rozumie co oznacza " jazzy " w nowoczesnym spoleczenstwie no to sie juz nie zrozumie ....niestety, telewizja nie oddaje rzeczywistosci ................heheheh hehehehe

W zestawieniu - czyli w zestawie - dobrze a nawet kuriozalnie prezentowal sie Lech Walesa ze znaczkiem w klapie, Aleksander Kwasniewski - ten z kosciolow nie wychodzil pod koniec kadencji , Jaruzelski - nawrocony pod koniec zycia - i premier Donald Tusk mowiacy o - dobrej, jasnej energii.........taki stary New Age ............hehehhe hehehhe hehehehe.

Spieszę poinformować, ze w Polsce nie wprowadzono euro.

Pisywała o tym prasa, zarówno polskojęzyczna jak i ta prawdziwa polska.

Wiedza o Europie może być jednak trudno dostępna w Ameryce.

Tak mi się przypomnialo,jak w Ameryce (łoł !) na poczcie , która to poczta rozróżniała znaczki krajowe i zagraniczne,

poprosiłam panią z okienka o znaczek na list do Europy - a pani uprzejmie zapytała : to krajowy czy zagraniczny ?

Tak mi się przypomnialo,jak w Ameryce (łoł !) na poczcie , która to poczta rozróżniała znaczki krajowe i zagraniczne,

poprosiłam panią z okienka o znaczek na list do Europy - a pani uprzejmie zapytała : to krajowy czy zagraniczny ?

Nie ma takiego miasta Londyn...jest tylko Lądek Zdrój :)

Spieszę poinformować, ze w Polsce nie wprowadzono euro.

Pisywała o tym prasa, zarówno polskojęzyczna jak i ta prawdziwa polska.

Wiedza o Europie może być jednak trudno dostępna w Ameryce.

To sie nazywa " nielot cielot " ...heheheheh hehehehehe

Nikt tu n i e napisal, ze w Polsce wprowadzono euro.....hehehehe..... mowi sie tu o propagandowych u n i e s i e n i a c h - p r o f e s j o n a l n y c h uniesieniach - Gazety Wyborczej i Adama Michnika na temat jak to " pieknie jest gdy euro zawita POd strzechy " - i zawitalo.....zwlaszcza w Grecji, Portugalii, Hiszpanii i Wloszech........hehehehe hehehehehe .......dlugo nie trzeba bylo czekac.......

No i jeszcze jaka krzywda sPOtkala cie w tej Ameryce ? ....heheheheh .... a ja uslyszalam, ze Waszyngton mial na imie - Rondon.

Rondon Waszyngton - ( w Wawie jest Rondo Waszyngtona ) - hehehehhe hahahahahaha hahahahaha - i co z tego .

A co opowiadaja polscy maturzysci, ktorzy wcale nie czytaja ksiazek z ktorych

" przygotowuja " prace - prace sa przekazywane w rodzinie , z roku na rok - hihihihihi hihihihihihi

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...