domek to ja 16.09.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 ciemna durna masa, trzyma strone ciemnej durnej tepej masy. jednym slowem jazziiiiiiiiiii.ot cale realia tepej czesci spoleczenstwa amerykanskiego, ktora nawet do piet nie siega oblanemu polskiemu maturzyscie. bebe ruchni sie kobieto i przestan sie sama oszukiwac. a-ha, poczytaj co dalo euro wymienionym krajom matole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 16.09.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 To sie nazywa " nielot cielot " ...heheheheh hehehehehe Nikt tu n i e napisal, ze w Polsce wprowadzono euro.....hehehehe..... mowi sie tu o propagandowych u n i e s i e n i a c h - p r o f e s j o n a l n y c h uniesieniach - Gazety Wyborczej i Adama Michnika na temat jak to " pieknie jest gdy euro zawita POd strzechy " - i zawitalo.....zwlaszcza w Grecji, Portugalii, Hiszpanii i Wloszech........hehehehe hehehehehe .......dlugo nie trzeba bylo czekac....... No i jeszcze jaka krzywda sPOtkala cie w tej Ameryce ? ....heheheheh .... a ja uslyszalam, ze Waszyngton mial na imie - Rondon. Rondon Waszyngton - ( w Wawie jest Rondo Waszyngtona ) - hehehehhe hahahahahaha hahahahaha - i co z tego . A co opowiadaja polscy maturzysci, ktorzy wcale nie czytaja ksiazek z ktorych " przygotowuja " prace - prace sa przekazywane w rodzinie , z roku na rok - hihihihihi hihihihihihi Ogromnie dużo czytujecie tej Wyborczej i Michnika - i to jeszcze z zapamiętywaniem Poza tym nie denerwuj się tak, przecież na każdym kontynencie mogło się zdarzyć. W końcu Ameryka duża jest - to na naukę o reszcie świata czasu może nie wystarczać . To zrozumiałe. Czy ja mówiłam o krzywdzie ? Moje życie na każdym kontynencie to pasmo sukcesów i radości Ale dosyć o mnie. Zdecydowanie fajniej jest jak tłumaczysz otaczający świat i uświadamiasz w jakim bagnie przyszło mi żyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 16.09.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Nie ma takiego miasta Londyn...jest tylko Lądek Zdrój I kamień z Jeleniej Góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 16.09.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 I kamień z Jeleniej Góry Pan wie , kto po nim stąpał. Szczególnie wie ta tępa część społeczeństwa amerykańskiego. PS rozumię Zochna Twój ból życia w bagnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domek to ja 16.09.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Szczególnie wie ta tępa część społeczeństwa amerykańskiego. ...z "nowoczesnego, kulturowego kontekstu jazzy". jedynie tylko mozna zaplakac, nad biedota ciemnota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 16.09.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Pan wie , kto po nim stąpał. Szczególnie wie ta tępa część społeczeństwa amerykańskiego. PS rozumię Zochna Twój ból życia w bagnie. Z Jasnej Góry, oczywiście Tu kładę, panie Janie kochany... Pepeg to Ty też w bagnie ? a ja myślałam, że chociaż Ty masz dobrą location Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 16.09.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Pepeg to Ty też w bagnie ? a ja myślałam, że chociaż Ty masz dobrą location A cóż tam dobre location, kiedy kredytem frankowym dokonałem w kraju spustoszenia finansowego . Jak wiadomo socjalistom z rodzin lotniczych, byt kształtuje świadomość, więc świadomie, za karę nie zjadłem dzisiaj kolacji. Mówię Ci, normalnie q..wa bagno! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 16.09.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 ...z "nowoczesnego, kulturowego kontekstu jazzy". jedynie tylko mozna zaplakac, nad biedota ciemnota. Ty domek to musisz być strasznie wrażliwy , żeby się tak wzruszyć nad tą biedotą i zapłakać. Ja pragmatycznie na Twoim miejscu, poszukałbym raczej ciemnego menela. Niech zróżnicowany etnicznie też ma jakąś frajdę z kontekstu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domek to ja 16.09.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 ...bambusem tez mozna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdyla 17.09.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Jeśli mogę się wtrącić,to pokażcie mi jakąkolwiek partię,na której można by polegać i ufać?Obiecują złote góry przed wyborami,ale już po zapominają o jakichkolwiek obiecankach i że w ogóle coś komuś obiecali.Najlepszy dowód ludzie po ostatniej i przedostatniej powodzi,do tej pory niczego nie dostali od państwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bebe king 17.09.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Przeciez samorzady maja pieniadze i srodki - wedlug minister Hall - u k r y t e ..........heheheheh hehehehe.........................wystarczy PO nie siegnac .......... Pewnie rosna na przydrozych drzewach ...................hehehehe hehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bebe king 17.09.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 No, dobra.....matura to bzdura , kazdy to wie - " Student cofa sie do liceum " za rzepa - Marek Kozubal .....' Nowo przyjeci studenci nie znaja wrecz podstaw. Przyklad. Jeden z nich nie potrafil dodac 1/3 do 1/4 , inny wyliczyc 18% z 300 - mowil dr inz. Wiktor Bekas , ktory prowadzi uzupelniajace zajecia z chemii w SGGW . " I tak dalej i tak dalej ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 17.09.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Jeśli mogę się wtrącić,to pokażcie mi jakąkolwiek partię,na której można by polegać i ufać?Obiecują złote góry przed wyborami,ale już po zapominają o jakichkolwiek obiecankach i że w ogóle coś komuś obiecali.Najlepszy dowód ludzie po ostatniej i przedostatniej powodzi,do tej pory niczego nie dostali od państwa. Twój warunek jest trudny do spełnienia bo po pierwsze mamy kryzys a w kryzysie niewiele więcej poza obietnicami zaoferować nie mozna a po drugie partia to byt wirtualny. Polegać lub nie mozna na politykach. Niestety uczestniczą oni w grze w której liczy się tylko skuteczność a odpowiedzialność jest znikoma. Nikt ich za słowność nie rozlicza więc słowni nie są bo po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 17.09.2011 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Jeśli mogę się wtrącić,to pokażcie mi jakąkolwiek partię,na której można by polegać i ufać?Obiecują złote góry przed wyborami,ale już po zapominają o jakichkolwiek obiecankach i że w ogóle coś komuś obiecali.Najlepszy dowód ludzie po ostatniej i przedostatniej powodzi,do tej pory niczego nie dostali od państwa. A wtrącaj się, na zdrowie. :lol2:To pytanie wynika z naiwności, niewiedzy czy młodzieńczego idealizmu ? Proponuję zapoznać się z którąkolwiek , nowożytną definicją polityki i znaleźć coś o zaufaniu i poleganiu. Nawet u Arystotelesa w jego wyjątkowo infantylnym, jak na współczesne czasy, określeniu nic z tych Twoich oczekiwań się nie pojawia. Aha! Ofiary katastrofy w MTK też nic nie dostały, za to państwo hojnie , jak na swoje skromne możliwości, obdarowało rodziny bohaterów smoleńskich i ich bezradne po stracie potomstwo. A nie trzeba to się było ubezpieczyć, jak mawiał Włodzio Cimoszcze do powodzian ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bebe king 17.09.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 (edytowane) - Najbardziej podoba mi sie koles , ktory dal wyklad na temat k t o napisal autobiografie ...... Uzyl prawidlowo slowa - kluczy, ktore sa obowiazkowe czyli np " obiektywny " - heheheheh hehehehe hahahahahahaha Edytowane 17 Września 2011 przez bebe king Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szopen 17.09.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Ziemkiewicz właśnie napisał felieton idealnie pasujący do ostatniej dyskusji z Permem. http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/09/17/zasady-wspolzycia/ Dzięki tej ciężkiej pracy wiemy, że jeśli prezydent nazywa się Kwaśniewski i jest przedstawicielem opcji słusznej, to nazwanie go „tłustym pulpeciarzem” jest karalne. Ale jeżeli się nazywa Kaczyński i reprezentuje siły niesłuszne, nazywać go „chamem” wolno, bo to tylko opinia. Niekaralne było wyrażenie przez Daniela Olbrychskiego opinii o Bronisławie Wildsteinie, jakoby był konfidentem, albo rzucanie przez Lecha Wałęsę prostackich obelg na Grzegorza Brauna, bo, jak to uzasadniła pani sędzia „Lech Wałęsa nie jest zwykłym obywatelem, jest osobą wybitną”. Ale wyrażanie jakichkolwiek opinii o Adamie Michniku ścigane jest z całą surowością prawa, albowiem, „negatywne opinie o Adamie Michniku godzą w zasady współżycia społecznego”, co Stanisławowi Remuszce sąd raczył był expressis verbis wyłożyć w pisemnym uzasadnieniu wyroku. Również jego gazety orzecznictwo III RP obrażać zabrania, na przykład przez porównywanie jej ze stalinowską „Trybuną Ludu”. Przypominam, że niedawno porównywano RP do Volkischer Beobachter. Ja nie wiem, ale czytując o tego rodzaju przypadkach (opisanych przez Ziemkiewicza_ mam wrazenie, ze w Polsce demokracja nie jest dla wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 17.09.2011 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Ziemkiewicz właśnie napisał felieton idealnie pasujący do ostatniej dyskusji z Permem. Piszesz o TYM Ziemkiewiczu. No tak , to wybitny specjalista i niezwykle celny obserwator. Bardzo go lubię. Uwielbiam jak cham wytyka innym chamstwo i obraża się na drugiego chama. Ale jemu wolno. On jest przecież cham wybitny a demokracja nie jest dla każdego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bebe king 17.09.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 (edytowane) - To sie POlski sad wysilil ......... -"negatywne opinie o Adamie Michniku godza w zasady wspolzycia spolecznego " ...... No, dobra, ja mam zdecydowanie negatywna opinie o Adamie Michniku - i jego braku p r o f e s j o na l i z m u - prosze Wysokiego Sadu o podanie choc j e d n e j zasady wspolzycia spolecznego w ktora godze ............... Edytowane 17 Września 2011 przez bebe king Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baba_Budowniczy 17.09.2011 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 A cóż tam dobre location, kiedy kredytem frankowym dokonałem w kraju spustoszenia finansowego . Jak wiadomo socjalistom z rodzin lotniczych, byt kształtuje świadomość, więc świadomie, za karę nie zjadłem dzisiaj kolacji. Mówię Ci, normalnie q..wa bagno! Porobi się dopiero, jak od tego niejedzenia kolacji zaniemogniesz i to nam, tudzież cenionym ekspertom z importu przypadnie ciężar spłacania kredytu za to twoje bagno bez location. Także ŻRYJ, choćby ten za franki kupiony piach, co ci z budowy został. Miejże choć trochę odpowiedzialności za państwo, naród i przyszłość białej rasy. Raz już pokazałeś swoją głupotę, teraz słuchaj mądrzejszych od siebie i rób co ci każą. A jak schudłeś, to kto zapłaci za kilogramy obywatela mniej? Toż tym uczciwym podatki przez ciebie podniosą. O! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 17.09.2011 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Porobi się dopiero, jak od tego niejedzenia kolacji zaniemogniesz i to nam, tudzież cenionym ekspertom z importu przypadnie ciężar spłacania kredytu za to twoje bagno bez location. Także ŻRYJ, choćby ten za franki kupiony piach, co ci z budowy został. Miejże choć trochę odpowiedzialności za państwo, naród i przyszłość białej rasy. Raz już pokazałeś swoją głupotę, teraz słuchaj mądrzejszych od siebie i rób co ci każą. A jak schudłeś, to kto zapłaci za kilogramy obywatela mniej? Toż tym uczciwym podatki przez ciebie podniosą. O! Aleś mi Babo nagadała. Tylko, że ja sumienia w ogóle nie mam. Płacę na nierobów po cudownych fakultetach, którzy pracy znaleźć nie mogą ,bo nie odpowiada ich aspiracjom albo potrafią jedynie doradzać, dotuję religijne posługi, które mi do niczego nie potrzebne, opłacam cudze hemoroidy i edukację potomstwa socjalistów, więc wali mnie to, czy po moim zejściu ktoś nie będzie musiał zapłacić za moje location. Nie będę żarł kolacji i już! Smuci mnie tylko, że franciszka pożyczyć tak trudno i Helweci go flekują poniżej ceny-chęci, zapłacenia zań przez panikarzy . Wziąłbym jeszcze, bo mam kilka location na oku , co prawda bez metra i fabryki po drodze, ale choćby tylko po to, żeby importowanym cwelom rodziny w Polsce poskwierczały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts