marinella879 27.12.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 (edytowane) chcesz kupić coś już wybudowanego czy w budowie? to jest ciekawy wątekhttp://www.goldenline.pl/forum/1372710/zaufany-deweloper-w-poznaniu my chcieliśmy kupić coś co już stoi i można sie szybko wprowadzićwybór jest niewielkialbo lipna lokalizacja, albo nie budzacy zaufania deweloper, albo tragiczny rozkład mieszkania po obejrzeniu kilku inwestycji zdecydowaliśmy sie na Atanera ( poczatkowo przeraziła nas cena za metr ale dali całkiem miły upust cenowy)Co prawda blok wciśniety miedzy bloki i widoki żadne ale cała reszta nam podpasowała. Zwłaszcza ze to Grunwald i blisko wszędzieNaramowice skreśliliśmy na wstępie poszukiwań Chyba wszystko zależy od tego czego szukasz... Edytowane 27 Grudnia 2010 przez marinella879 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
logi 28.12.2010 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 jak dla mnie to może być coś co się buduje dopiero, nie spieszy mi się bardzo, ale też czekać w nieskończoność nie mogę.Dlatego póki co uważnie badam grunt, zainteresuję się deweloperami u mnie w mieście i coś "powęszę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts