zwolik20 04.12.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Witam na wiosnę mam zamiar ocieplić dom rodzinny (wybudowany 1990). W projekcie domu miedzy ścianą z gazobetony 24 a cegła silikatowa 12 powinna byc wata szklana 10.Niestety y z braku materiału w tamtym czasie dom wybudowany bez ocieplenia a na dodatek zostawiona szczelina miedzy cegła a gazobetonem ok 8 cm niby zwiększy cyrkulacje wg murarza . Zastanawiam sie wl nad wypełnieniem tego sypkim styropianem . ma ktos jakies doświadczenie i ewentualnie cenny bo w Google nie mogę nic znaleźć a słyszałem ze takowy styropian istnieje . Z góry dzięki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojaktoja 29.12.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 kolego zwolik20 jak coś postanowisz to daj znać, też jestem zainteresowany wstrzyknięciem czegoś w ściany tylko nie wiem co, ciekawe co najlepiej opłaca się efekt-cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
don pedro 123 19.01.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 wszczyknij sobie cellozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts