Gość PYTUŚ 27.02.2004 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 nie rób tego,nie przyklejaj bo jak potem odkleisz, zób od razu dobrze, wkonaj dobudowę tak jak komin! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 29.02.2004 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2004 Na jakiej głębokości poniżej poziomu 0 powinna iść rura doprowadzająca powietrze do kominka? W projeckie na rzucie fundamentów znalazłem, że -0,80 . Natomiast bloczki betonowe mam murować do -0,30 a poziom gruntu jest -0,45! Czy rura ta powinna iść już pod warstwą betonu chudego, w piasku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pete 29.02.2004 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2004 Czy rura ta powinna iść już pod warstwą betonu chudego, w piasku? U mnie tak jest. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 29.02.2004 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2004 Witam.To gdzie w takim razie ta rura wychodzi z ziemi i w jaki sposób?Z ciekawości pytam.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.02.2004 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2004 trochę z innej beczki, mam rurę w chudziaku poprowadzoną z zewnątrz budynku ( narazie nieco ponad poziom gruntu ) pod kominek. Dzisiaj spadł świeży śnieżek i na nim widać było ślady jakichś zwierzątek -gryzoni, które mocno interesowały się tą rurą - widać było po śladach Wniosek, pamiętajcie o zabezpieczeniu wlotu takiej rury jakąś siatką. U mnie narazie nie jest to zrobione. Cz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 29.02.2004 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2004 W projekcie mam rurę dopowadzającą fi 160 z kamionki. Nie za duża?A przekrój komina wynosi 14/27. Myślałem, że musi on być kwadratowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts