mnowak355 04.12.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 WitamMam pytanie jak w temacie.Odwołuje się od decyzji UG do SKO. Z tego co mi się wydaje są to posiedzenia niejawne. Czy ktoś wie czy jest możliwość uczestniczenia w takim posiedzeniu.Pozdraswiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 08.12.2010 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Posiedzenie jest niejawnehttp://www.gazetapodatnika.pl/artykuly/jak_odwolac_sie_od_decyzji_urzedu_gminy-a_6332.htmRozprawy są jawne i zapraszane są na nie strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mnowak355 08.12.2010 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Witam Dziękuję aglig.Przeczytałem przyjąłem do wiadomości. Mądrzeje z każdym Twoim Postem. Serdeczne dzięki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts