kaczor79 04.12.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 (edytowane) Witam forumowiczów mam pytanie i poszukuję odpowiedzi bo coś mnie zastanawia ociepliłem poddasze wełną i chce położyć regipsy nie wiem czy jest to odpowiednia kolejność zwłaszcza z tego powodu że nie mam jeszcze wylanych posadzki. Czy po wylaniu posadzek może wdać się wilgoć czy będzie wszystko ok ? Edytowane 4 Grudnia 2010 przez kaczor79 błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 04.12.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 no to pogratulować tzw tołku na budowie , jeżeli stelaż miałeś robiony co 60 cm to pozamiatane , za jakiś czas płyty powinny się powyginac jak nic , chodzi o sufity ,jeżeli co 40 cm to może się ostanie ta robota choć też nie na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 04.12.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 może być kicha i to sztolcowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts