w_mdom 05.12.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Drzwi na rynku jest sporo. Wybór drzwi jest szeroki. Co polecacie, które drzwi sprawdziły sie w praktyce? Czy opłaca się kupić drzwi antywłamaniowe do bloku, wzmocnione w rozsądnej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mys.adam 11.03.2016 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 (edytowane) Witam, Miałem problem z drzwiami do mojego mieszkania, dużo szukałem i czytałem i natknąłem się na :spam:wziąłem kontakt i pojechałem. na miejscu Pan pokazał mi całą kolekcję i udzielił wielu rad i pomocy. Jestem zadowolony z zakupu i nie mam problemu z drzwiami. Z czystym sumieniem polecam Edytowane 11 Marca 2016 przez finlandia Reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MunirPOL 11.03.2016 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Moim zdaniem oplaca sie kupic drzwi antywlamaniowe. Wiadome, jest to pewien koszt, ale masz wieksze bezpieczestwo. Wiesz, jak to mowia. Strzezonego Pan Bog strzeze. Takze na tym aspekcie na pewno bym nie oszczedzal. Lepiej wydac wiecej, niz potem pluc sobie w brode, ze ktos sie obrabowal, bo wszedl do domu jak w maslo, bo drzwi mialy slabe zabezpieczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts