Gutek Fredek 05.12.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Jeśli ktoś jest po takiej zmianie operatora, bardzo proszę o napisanie czy miał jakieś problemy. Użytkownicy Play-a czy jesteście w ogóle zadowolenia z tej sieci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjas 20.12.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 ja przeniosłam z plusa do playajak dla mnie na + dla playa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 29.12.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 ktoś jeszcze przechodził do play'a? Bo nam ostatnio zaproponowali tą sieć z dość dobrymi warunkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.12.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Powiem szczerze, mam w planach. Po ponad 10 latach w jednej sieci scyzoryk mi się w kieszeni otwiera jak słyszę od pół roku każdego dnia " czy pani jest osoba decydującą o tym numerze telefonu" - chodzi o przedłużenie umowy (kończy się w lutym - bogu dzięki , a warunki jakie proponują dla "stałych klientów" są żenujące, np aparat telefoniczny, przy abonamencie 180 zł netto, moge zakupić drożej (sic!) niż na wolnym rynku -taka oferta specjalna. Od kilku tygodni nie mogę sie doprosić duplikatu karty sim, obecna uległa uszkodzeniu - nie mogę dzwonić, nie mogę odbierać rozmów, ale fakturę z abonamentem do zapłacenia otrzymałam. Żale wylałam - co to za sieć pewnie się domyślacie A teraz do rzeczy - faktycznie Play ma wg mnie najlepszą ofertę, zarówno cenową jak i usług dodatkowych (wymarzone przeze mnie powiadomienie o nieodbieraniu rozmów z nr zastrzeżonych ), słuchawki w dobrej cenie - mój wybór to ta sieć. Zaraz na początku stycznia ide do salony P i zlecam przeniesienie nr do ich sieci - tak, tak, ja mam wypełnic tylko zlecenie, resztę załatwiają oni Wrażenia ze zmiany opisze w watku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 30.12.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Od ponad 2 lat jestem w Play, wcześniej Era i Orange. Sposób obsługi porównywalny z konkurencją. Plusem są tańsze rozmowy oraz darmowe rozmowy w ramach sieci i na stacjonarne. Do minusów należy zasięg oraz opłata za kontakt z Biurem Obsługi. Ogólnie jestem zadowolony ze zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 02.01.2011 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Do minusów należy zasięg.A korzystasz z nadajników Play czy Plusa? Ja ostatnio próbowałem wyszukać trochę info o tej sieci i wszystkim tym, którzy narzekali na zasięg radzono przełączenie się na nadajniki Plusa i wtedy problem "znika". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 02.01.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Nie jestescie zadowoleni z ery? Ja mam w planach porzucic orange na rzecz ery. Kilka lat temu mialem tel w tej sieci i bylo ok. Teraz jest gorzej? Slyszalem,ze w playu przysylaja fakture w dniu kiedy wplata powinna byc juz na ich koncie, czasami jeszcze pozniej, a czasem nie przychodzi w ogole. Natomiast jesli wplata nie dotrze na konto play na czas od razu wylaczaja tel i trzeba dlugo prosic zeby wlaczyli (wszystko wiem od kolegi). Faktycznie tak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sigma_si 02.01.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Pierwsze słyszę. Jestem pół roku w Play i faktury docierają na czas, minimum tydzień przed terminem zapłaty. Pomimo to, ja i tak zawsze płacę wcześniej, bo mam podgląd na swoją fakturę online, już 2 dni po zakończeniu okresu rozliczeniowego i nie czekam, aż faktura dotrze. Można też zrezygnować zupełnie z papierowego dokumentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalumet 02.01.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 ja mam w play polecenie zapłaty i nie mam problemu z płatnościamiraz mi się zdarzyło za późno przelać kasę na kontoi mi nie pobralizapłaciłem dopiero po paru dniachnic nie wyłączyli ani nie naliczyli żadnych odsetekoni korzystają z nadajników plusawięc z zasięgiem nie ma problemówmi się tel sam przełącza na plusaprzenosząc nr do play byłem tylko raz w salonieogólnie jestem zadowolonymoja druga połówka również teraz przeniosła nr do nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 03.01.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 A korzystasz z nadajników Play czy Plusa? Ja ostatnio próbowałem wyszukać trochę info o tej sieci i wszystkim tym, którzy narzekali na zasięg radzono przełączenie się na nadajniki Plusa i wtedy problem "znika". Mi też tak radzono. Tak też robiłem. Niestety w drodze do pracy telefon przełącza się na silniejszy sygnał Pley-a, a gdy wracam do domu znów potrafi zgubić zasięg. W moim przypadku zasięg to najsłabsza strona tej sieci. W pozostałym zakresie są OK. Do plusów należy to że mają bardzo przystępną ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaś2011 03.01.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 przeniosłem się z ery do playa z pół roku temu (byłem klientem ery 10 lat). Problemu nie było żadnego, korzyść w portfelu odczuwalna, jakość zasięgu bez zmian tj. ok. Slyszalem,ze w playu przysylaja fakture w dniu kiedy wplata powinna byc juz na ich koncie, czasami jeszcze pozniej, a czasem nie przychodzi w ogole. Natomiast jesli wplata nie dotrze na konto play na czas od razu wylaczaja tel i trzeba dlugo prosic zeby wlaczyli (wszystko wiem od kolegi). Faktycznie tak jest? z mojego doświadczenia tak nie jest, dwa razy zapomniałem zapłacić i poza smsem przypominającym po którym uregulowałem z kilkudniowym opóźnieniem to nic się nie wydarzyło. osobiście polecam zamianę zwłaszcza że są darmowe rozmowy w sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.01.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Właśnie myślę o takiej zmianie. Jestem w erze bardzo długo i wkurza mnie, że zamiast jakiegoś lepszego traktowania ze względu na lojalność i długoletnie bycie klientem, płacę coraz więcej mimo dość dużego abonamentu. Dałam się do tego zwariować i założyłam córce drugi telefon też w erze, a dokładnie w taktaku. Prosiłam, aby była to taryfa z tanimi smsami, bo dziecko "tłucze" dużo smsów, ale okazało się, że tak mnie omamili, że wydawało się, że będzie ok, a tymczasem okazało się, że właśnie smsy są najdroższe. No normalnie ręce opadają. Dlatego myślę o rezygnacji z ery. Co do orange, to miałam dodatkowy numer w tej sieci i wkurzało mnie, że dzień spóźnienia z opłatami skutkował natychmiastowym wyłączeniem wychodzących, czyli blokadą telefonu. Cieżko też rozwiązać umowę, bo jak sie pójdzie w celu rezygnacji, to kombinują, że to trzeba zaksięgować i przyjsc następnego dnia... I tak w kółko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts