majk199611 05.12.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Witam mam problem,ponieważ pośiadam w domu andresole w której chciałbym żałozyć panele niestelt podłoga jest nierówna i z paneli nicipytalem sie w 5 sklepach budowlanych i nie wiem co mam zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 05.12.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Witam mam problem,ponieważ pośiadam w domu andresole w której chciałbym żałozyć panele niestelt podłoga jest nierówna i z paneli nici pytalem sie w 5 sklepach budowlanych i nie wiem co mam zrobić Ułóż płyty OSB 22mm w cegiełkę. Podłoże możesz wyrównać keramzytem. Płyty możesz ułożyć na piance. Możesz też zastosować legary na nie płyty OSB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majk199611 07.12.2010 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 czy keramzyt jest konieczny ? czy to tylko taki dodateki jekiej grubości jak już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 07.12.2010 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 czy keramzyt jest konieczny ? czy to tylko taki dodatek i jekiej grubości jak już Keramzyt jest jedną z trzech możliwości, które podałem. Grubość 4-6mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts