Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Komoda Walter III&#3.jpgKomoda mala..jpgKomoda duza..jpgNiski RTV..jpg

Witam

Pozwolę sobie dodać tego posta chociaż nie wiem czy admin go nie usunie.

Jestem właścicielem niewielkiego warsztatu stolarskiego zajmującego się wykonywaniem mebli na zamówienie. Jakiś czas temu wykonywaliśmy krótkie serie mebli których zdjęcia zamieszczam. Zostało nam po kilka egzemplarzy w magazynie. Część polakierowana jak na zdjęciach (trzy pierwsze zdjęcia od lewej) część jeszcze "surowa" dwa zdjęcia z prawej. Szkoda mi tych mebli bo są wykonane wg. mie bardzo dobrze i z porządnych materiałów.

Jeżeli byłby ktoś zainteresowany zakupem proszę pytać, będę odpowiadał na wszystkie pytania.

Bardzo krótki opis: Zdjęcia w kolejności od lewej-

okleina dębowa lakierowana w kolorze Wenge (kolor ciemnej gorzkiej czekolady) z elementami aluminium na dole, szafki stoją na nóżkach w kolorze mebla. Meble modułowe można je zestawić w innych konfiguracjach. Inne zdjęcia na maila.

Dwie komody w okleinie czereśnia amerykańska+orzech amerykański doskonale sprawdzają się jako meble do jadalni i sypialni.

Ostatni mebel w większości przypadków wykorzystywany był jako stolik pod plazmę. Okleina orzech amerykański.

Zaznaczam meble są nowe, NIEUŻYWANE.

GDYBY BYŁ KTOŚ ZAINTERESOWANY PROSZĘ O KONTAKT .

Niski RTV szczego&.jpg

Edytowane przez mnowak355

• 4 weeks później...
  • 7 months później...
  • 4 months później...