neox 06.12.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Witam, Chciałem zrobić CO w mieszkaniu 36m2, głównie chodzi mi aby było ciepło ale jak najtaniej. Dlatego chciałbym wybrać kocioł jak natańszy w eksploatacji, oraz żeby samo urządzenie było oszczędne Pod względem serwisu zarówno vaillant jak i buderus mają dosyć dobre zagęszczenie serwisantów na śląsku. Zastanawiam sie pomiędzy : - Vaillant turbo TEC VUW plus 202-5 a - Buderus Logomax U-042 K Proszę pomóżcie, bo już sam nie wiem co mam kupic ;( Z góry serdecznie dziękuję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkii 06.12.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Pod względem serwisu zarówno vaillant jak i buderus mają dosyć dobre zagęszczenie serwisantów na śląsku. Gwarantem Buderusa będzie firma która Ci sprzeda kocioł. Więc w okresie gwarancji nie będziesz miał wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts