Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

A ja nie mam, na co narzekać. Tfu, tfu. Dzień mi się zaczął fajnie, wszystko jakoś się kula. Dobrze mi tak jak jest i nawet prezentów nie potrzebuje, aby sobie humor poprawić.

Na forum już siedzę tyle, że nawet nie pamiętam jak ja się tu znalazłam ;-)

A Nicka mam takiego, bo ten pierwotny wszystkim kłopoty sprawiał. Kto pamięta, ten wie, kto nie ma czego pamiętać, nie ma też czego żałować.

Wszystkiego dobrego Święty Mikołaju!!!

• Odpowiedzi 112
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Bez mała uwierzyłem w tego świętego, bo po porannej pyskówce w moim ulubionym dziale nie ma śladu..

przeszedł Mikołaj i pozamiatał:)

Dzięki Mikołaju, ale gdybyś tak mógł te zmiany wprowadzić na stałe..

Mikołaju, Wszystkiego dobrego w dniu imienin!!

Dzień zaczął się pobudką o 6:22. Potem pobudka ratolośli. No i musiałem Cię tłumaczyć dlaczego jeszcze u nich nie byłeś :)

Następnie śniadanko i droga do pracy. Dziś w normie bo mróz zelżał i odmroziło ulice :)

Witam serdecznie

Ja dziś dostałem postrzału wstając rano ,prezentu nie dostałem ,i pecha mam ostatnio :9 2 dni temu ktoś mnie na parkingu obrysował i uciekł. Może znajdzie się prezent dla takiego pechowca jak Ja.

Witam.

Ja pamiętam.

Zeljka - Milka

:-)

Pozdrawiam.

O no masz!!! Forest, teraz mnie dowartościowałeś. ;-)

Co ja tera mom godoć?

Ja też pamiętam przystojnego Foresta, super wykonawce od super kominków!!!

Kominek przez Ciebie wykonany, to wciąż najpiękniejsza częśc naszego domku. :-)

Dziękuję!

Mój dzień lepiej się kończy niż zaczynał......tak pomalutku...leniwie.....z kawką w ręku i kompem na kolanach, przy FM :D

A u nas było tak Mikołaju drogi.

Krótko po północy wezwalismy pogotowie do małego. Myslałam ze to będa najgorsze mikołajki.. Pani dr pomogła, jakoś dotrwaliśmy do rana z krasnalem.

Rano połozyłam małego na chwile do łóżeczka. Po kilku minutach spojrzałam w jego stronę, bo jakies dziwne odgłosy do mnie dochodziły a tam.. Franiu stał na własnych nóżkach!!!! Dziecko które kilka godzin wczesniej walczyło z niedającą się zbic 40stopniowa gorączką sprawiło taka niespodziankę!!!!

Dałeś czadu Mikołaju w tym roku:)

To najbardziej niezapomniane mikołajki:)

Dzis zepsol mi sie samochod wiec odprowadzilem go do mechanika, a teraz czuje, ze zamiast zony rozklada mnie grypa..ale zaraz stworze jakis sok z gumijagod i moze przejdzie :stirthepot:
Dzis zepsol mi sie samochod wiec odprowadzilem go do mechanika, a teraz czuje, ze zamiast zony rozklada mnie grypa..ale zaraz stworze jakis sok z gumijagod i moze przejdzie :stirthepot:

Bądź twardy i nie daj się :wave:

Mnie też z Wami miło, ale w drogę czas. Inne dzieci duże i małe czekają. Sprawujcie się dobrze, budujcie śmiało, żyjcie radośnie. I do zobaczenia za roczek :) :)

DO ZOBACZENIA!!!

Miki, zaraz, zaraz, jak to za roczek?? a Wigilia?? :( to nie będzie w tym roku na Święta Mikołaja?? :(

Miki, zaraz, zaraz, jak to za roczek?? a Wigilia?? :( to nie będzie w tym roku na Święta Mikołaja?? :(

Nie.

Na święta prezenty przyniesie aniołek

W moim rejonie dzieciom-rodzice, małżonkowie sobie wzajemnie, rodzeństwo także....tak było od zawsze :)
W moim rejonie dzieciom-rodzice, małżonkowie sobie wzajemnie, rodzeństwo także....tak było od zawsze :)

Chodziło mi o różnorodność w nazewnictwie : Mikołaj, aniołek, Dziadek Mróz, Gwiazdor :cool:

Dobrze, że są tacy, do których Gwiazdor przychodzi...

mnie wychowali i uczyli tak, że Mikołaj rozdaje 6go drobnostki, a Gwiazdorek prezenty pod choinką układa...

ale moja połówka to się śmieje ze mnie, bo mówi, że Gwiazdor Elvis nie żyje...