markoto 06.12.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 A Redakcja ma zapchana skrzynke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 06.12.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 A Redakcja ma zapchana skrzynke Nooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 06.12.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Pobudka jak zwykle - o 7mej. Lecz drzwi garazu zamarzly, Maz w delegacji... gdy w koncu dostalam sie do auta, odpalilo dopiero pa 5tym razem. Nowe auto z checia przyjme;)Spoznila smie do pracy tylko 30 minut;) cos na oslode bedzie mile widziane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 06.12.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 A Redakcja ma zapchana skrzynke Juź się odetkało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 06.12.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Ach Mikołaj łaskawy w tym roku dla moich bliskich: Synusiowi dał dużżżżoooo słodyczy i kilka drobnych zabawek, coś lepszego szykuje pod choinkę A dla męża Mikołaj ma śliczną Mikołajkę ale to dopiero wieczorem.... A ja też byłam grzeczna - czy Mikołaj to doceni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 06.12.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 A Ty Pisarczyku machnij coś większego, coby na przyszły rok ludziska mieli książkę do włożenia pod choinkę. Pióro masz - Mikołaj Ci to mówi! Książkę, książkę... kuchars... tą... budowlaną chyba! "Jak Jarek.P wraz z Kuną dom w lesie budowali" drukiem wydam. Tylko skończyć najpierw muszę. A jakoś kiedy nie ma. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemodna 06.12.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Czy dużo czasu spędzam, tak, chyba nawet za dużo, choć mało piszę, więcej czytam i przyswajam wiedzę, szukam, jakich błędów możemy uniknąć w Naszym domku, a że mąż za dużo czasu nie ma, bo biedny chłopina w pracy nie ma jak, a później jeszcze drugi etat ciągnie remontując w domku, to ja się uczę, o budowlanym fachu, a co! No i jeszcze dlaczego niemodna? otóż zawsze jakoś tak miałam, że wolałam się ubrać wygodnie, nie zwracając do końca uwagi w co... i tak mi już jakoś zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bobino 06.12.2010 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Drodzy, jeszcze worek pełny. Wszystkie Forumowe Dziateczki które się wpisały powyżej proszę o adres do pomocnika, czyli Redakcji (jako prywatną wiadomość). A teraz kolejne zadanie na prezent. Napisz no, jak Ty się sprawujesz na tym forum. A dobrze? A co tu robisz? A jak Cię piszą? A skąd taki nick się wziął? A dużo czasu tu spędzasz? Piszcie Dziatki, a ja sięgam do worka... Dzięki, mój ty Święty, że jesteś! Bo musimy wszyscy wierzyć, że się nam powiedzie i zbudujemy swoje marzenia. Na forum otrzymałem wiele pożytecznych i praktycznych informacji, znalazłem ekipę dziki innemu forumowiczowi, a ponieważ właśnie zakończyłem papierowe przygotowania do budowy; mogę dzięki Waszemu forum podzielić się swoją zdobytą dotychczas wiedzą - z której ( nieskromnie myślę ) kilka osób przygotowujących się do budowy skorzystało. O wielu rzeczach dowiedzieliśmy się z łam "Muratora", który regularnie czytamy polecam czytanie i wymianę poglądów, bo nic nie wzbogaca tak, jak rozmowa z innym budującym. Na forum jestem przynajmniej raz w tygodniu, aczkolwiek jestem tu od niedawna. Skąd taki nick się wziął? Moja mama tak do mnie mówi. Pozdrawiam wszystkich budujących marzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 06.12.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Ja w tym roku dla synusia mam bielizne na narty, dla mezusia rekawiczki cieple, odsniezania ma codziennie duzo, wiec sie przydadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 06.12.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Grzeczna jestem na forum od 5 lat, nigdy sie w potyczki ustne nie wdalam, a forum to moj nalog - musze tutaj byc codziennie, masa czasu mi przez to ucieka . Moj nik od imienia i nazwiska powstal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 06.12.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Ups. Wysłałam chyba ze trzy razy adres. Przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plamiak 06.12.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 A mój nick przypomina mi 16 lat spędzone w plamiastym (i stalowym) mundurze.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. św. Mikołaj 06.12.2010 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Worek jest już pusty (niestety) - ale proszę piszcie dalej, bo z Waszych wpisów i obecności cieszy się i Mikołaj, i inni na Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. św. Mikołaj 06.12.2010 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Ups. Wysłałam chyba ze trzy razy adres. Przepraszam Nic się nie stało Faworku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 06.12.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Worek jest już pusty (niestety) - ale proszę piszcie dalej, bo z Waszych wpisów i obecności cieszy się i Mikołaj, i inni na Forum a jakąż to radością jest dla nałogowców odmiana pewna w osobie świetego !! a i chyba życzenia mikołaj spełnia jak obiecuje i odwilż nad rybnikiem sie szykuje !! budowlańcy z pola bitwy donoszą ze snieg ze stropu sciagniety i z pod folii zbrojenie sie wyłania !! jak Bóg da za prośbą tegoż oto świętego dni cieplejszych kilka jutro beton wylejem i temat budowy na zime zamkniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 06.12.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Dobrze, że Mikołaj znalazł chwilkę czasu dla swoich dziatek od razu się milej zrobiło i robota lepiej idzie, trzeba przyznać no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 06.12.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Worek jest już pusty (niestety) - ale proszę piszcie dalej, bo z Waszych wpisów i obecności cieszy się i Mikołaj, i inni na Forum To jechać do castoramy. :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inż. św. Mikołaj 06.12.2010 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Mnie też z Wami miło, ale w drogę czas. Inne dzieci duże i małe czekają. Sprawujcie się dobrze, budujcie śmiało, żyjcie radośnie. I do zobaczenia za roczek :) DO ZOBACZENIA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.12.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Nie szkodzi, że worek pusty - jak serce pełne, to i pusty worek nie przeszkadza. Mikołaju kochany, wszystkiego najlepszego dla Ciebie w dniu Twoich imienin, samych grzecznych dookoła i samych radosnych dni! Mój nick to od mojego gospodarstwa, ale nie mogę powiedzieć, Redakcja i sprytni i tak wiedzą... Portrety Twoje, najmilszy nasz święty, już wszędzie rozwieszam, nawet na zasłonach Cię mam! Ściskam i pozdrawiam jak najserdeczniej Mikołaja i pomocną Redakcję! http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/h053.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 06.12.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 mój dzień zaczął się jak zwykle niedoczasem. Miałm rześka o 6 stac w korkach a wstałam średnio rześka o 7.30. o 7.35 na drogę oddaloną od wezgłowia mojego łoża wjechała kopara i kamazik piachu. Gaz robią. Młotami kują, koparamy wyją i strasznie przy tym klną. Nie ma to jak dobrze rozpoczęty budowlany dzień! aha i poraz pierwszy odpaliłam kominek od gazety! Także bardzo udany dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts