jamles 29.04.2011 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 A u Lesia nowych zdjęć nie ma? a ktoby zmarznięte wrzosy chciał oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.04.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.04.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 ja moje wlasnie wczoraj wywalilam zostaly 3 zielone galazki na 6 krzaczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 29.04.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Ja to chyba pierwszy raz się tutaj odzywam, więc wypada się przywitać najpierw ! Witam zatem Mnie wrzosy też niestety wymarzły ehh...wrzośce za to na tej samej rabacie trzymają się pięknie, więc chyba postawię na nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.04.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Ej, nie straszcie mnie! Mam w planach posadzenie i wrzosów i wrzośców ... ja się tak nie bawię!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berolina 01.05.2011 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 oszkubek kupiony w szkółce, strzyżony przez ciemiężycielkę a z czego ........ chyba jakiś cyprysik Jamles spytej no ta Twoja dziołcha z czego sie takiego łobszkubka robi. Piszesz cyprysik, ale może łona coś wiencyj pamiento I ileście czekali aż z tego czegoś taki gryfny bonzai się zrobił? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.05.2011 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2011 ja przed zmarznięciem http://foto1.m.onet.pl/_m/d34ca9506ed6370e1d8e9fa9b8efb105,10,19,0.jpg ja moje wlasnie wczoraj wywalilam zostaly 3 zielone galazki na 6 krzaczkach tych 3-letnich już nie ma, reszta ma czas góra dwa tygodnie, kilkadziesiąt pójdzie pod szpadel Ja to chyba pierwszy raz się tutaj odzywam, więc wypada się przywitać najpierw ! Witam zatem Mnie wrzosy też niestety wymarzły ehh...wrzośce za to na tej samej rabacie trzymają się pięknie, więc chyba postawię na nie witam Ej, nie straszcie mnie! Mam w planach posadzenie i wrzosów i wrzośców ... ja się tak nie bawię!! przyniesiesz chrustu z lasu to powinny przeżyć Jamles spytej no ta Twoja dziołcha z czego sie takiego łobszkubka robi. Piszesz cyprysik, ale może łona coś wiencyj pamiento I ileście czekali aż z tego czegoś taki gryfny bonzai się zrobił? Pozdr. oszkubek mo cztyry latka, albo i 4,5, szczegóły niyskorzyj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.05.2011 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 już jest niyskorzyj Jamles spytej no ta Twoja dziołcha z czego sie takiego łobszkubka robi. to jest cyprysik odmiany wg sprzedowaczki ..... nieprzemarzający kupiony w maju 2007, przez rok rosnoł w doniczce, w maju 2008 wsadzony do gruntu z przodku chałpy i wyglondoł tak jak na zdjęciu, nowo fotka, może w tym tydniu bydzie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.05.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Lesiu aleś Ty skąpy w te fotki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.05.2011 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Lesiu aleś Ty skąpy w te fotki;) limit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.05.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 Dawaj Jamlesiu nowe fotki, dawaj, bo ja spragniona widoku ładnego ogrodu jestem, puki mój mi nie urośnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.05.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2011 trza było Brazie swojego nie oddawać dawaj foty roślinek sknerusiu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.05.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Lesiu, jak Ty to robisz, że ci rododendrony w pełnym słońcu rosną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 03.05.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Z wrzosów zamówionych u Wolskiego w zeszłym roku niewiele zostało. Jakieś takie delikatne były, w lipcu przysłane bez doniczek, korzenie owinięte folią, a były upały... a z tych dosadzonych wiele zbrązowiało po zimie, a teraz wypuszczają młode listki. Szczęście, ze ich nie wyrzuciłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.05.2011 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Lesiu, jak Ty to robisz, że ci rododendrony w pełnym słońcu rosną? tak całkiem w pełnym słońcu nie są, do południa jest trochę cienia od sąsiadowej sosny i modrzewi, a poza tym odpowiednie pH i wodę leję ale przypalone liście się zdarzają Z wrzosów zamówionych u Wolskiego w zeszłym roku niewiele zostało... tak samo mamy, chyba zacznę produkować sadzonki z tych pojedynczych gałązek co odbijają trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.05.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Wuśka, jakby mi Jamles limit neta oddał, to bym Go na rękach nosiła ... a nie noszę ... Coraz mocniej się skłaniam ku tym wrzosom i wrzoścom ... we wrześniu też można chyba sadzić, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.05.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Można Braza, można, nawet trzeba.I będziesz miała duży wybór odmian.Moje niestety też po tej zimie w opłakanym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.05.2011 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 żeby nie było, że nie ma ...... WIOSNA rh i Katsura Fire Glow przed świerkiem sosna sąsiadowa robiąca cień moim rh magnolia Yellow River? albo Bird? borówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.05.2011 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 cd wiosny rh i silberlocki od pola ku drodze Katsura żółta magnolia trzeba napalić, żeby było cieplej http://forum.muratordom.pl/images/misc/pencil.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.05.2011 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Osłaniałeś je przed tym wczorajszym śniegiem???? Wow, pod wrazeniem jestem. Mi sie 2 oleandrów nie chciało do garażu tachac.... A snieg jeszcze miejscami u mnie leży choć 10stC na dworze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts