Gwoździk 26.02.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 ..... posia mi zalało w niedzielę, ale już jest OK qrwa ...znów nic nie rozumiem .... ale wiem, że jest ok ... ....to najważniejsze... Siemanko Kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.02.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 POŚ - Przydomowa Oczyszczalnia Ścieków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.02.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 nie wiem czemu skojarzyłam z duposia mi zalalo, szukałam jakiegoś przedrostka do posia:oops: w sumie dupos i oczyszczalnia to nie takie odlegle skojarzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.02.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 No to miałeś co robić, kurde. Biedna Jamlesowa, na pewno musiała dygać przy tym zalanym posiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.02.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Ja też tak czytam i myślę.. co też autor porabiał...Dobrze, ze już dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.02.2013 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 No to miałeś co robić, kurde. Biedna Jamlesowa, na pewno musiała dygać przy tym zalanym posiu! pojechała do tatusia, jak wróciła to było pozamiatane Wusia, Ty ponoć nowego fachu szukasz .... już masz ...... tłumacz języka niezrozumiałego dla Gwoździka Gwoździk ..... cześć TARcia, duposia by mi nie zalało, na piętrze to tylko tsunami dałoby radę Depesia, pompa się narobiła, ja tylko meczu nie obejrzałem do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.02.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Nosz kuźwa.. mecz straciłeś... Mąż oglądał.. przynajmniej TV był włączony.. ale czy patrzył na oczy czy miał je zamknięte tego nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.02.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Jamles, jak nie obejrzałeś do końca, to nic nie widziałeś. Bo najważniejsza była ostatnia bramka. Najważniejsza, bo jedyna drużyny której kibicowałam. To był dla mnie ciężki wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.02.2013 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Jamles, jak nie obejrzałeś do końca, to nic nie widziałeś. Bo najważniejsza była ostatnia bramka. Najważniejsza, bo jedyna drużyny której kibicowałam. To był dla mnie ciężki wieczór ten mecz to widziałem, tylko młody się cieszył niedzielna Bundesliga mi wypadła, dwie Borussie grały PS. do Realu nic nie mam, tylko CR7 mnie wkurza, dobry jest, ale i tak mnie wkurza ...... płaczek jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.02.2013 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Podpisuję się pod tym co napisałeś, do Realu też nic nie mam,jedynie do pewnego żelka, którego mimo talentu strawić nie mogę.Gdyby tak jeszcze Barcelonę trenował J. Mourinho, to byłabym bardzo happy.Wiem, wiem, niektórzy też go nie znoszą, ja podziwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.02.2013 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Gdyby tak jeszcze Barcelonę trenował J. Mourinho...... to ja się z fanclubu wypisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.02.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 ...no tak myślałam Ale ponieważ R.M.ograł FC.B., to raczej przedłużenie kontraktu J.M. ma zapewnione. Za tydzień będzie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.02.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Ja nie wiem o czym Wy tu rozprawiacie.. Czy przypadkiem nieobecnych nie obrażacie???? Idę sobie na herbatkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.02.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 A mnie wsio rawno, tylko ołtys się tym interesuje! Ja to na ten przykład lubię Tuktamyszewą oglądać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.02.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Depesia, nie dziwię się, to jak ona jeździ-tańczy, to poezja na lodzie.Ja przez lata z męskich solistów czekałam na Pluszczenkę.Nie był urodziwy, ale oprócz ogromnego talentu miał w sobie to coś, co urzekało publiczność.A jego tańce dowolne...mistrzostwo świata, miał chłopak fantazję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.02.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Oj, to prawda, Żenia jest niepokonany i niezwykły, choć urodą nie grzeszy. Przed nim zawsze tak na Wiktora Pietrienkę czekałam. No i w ogóle - to dużo lepszy sport od ganiania za piłką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.02.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 No i w ogóle - to dużo lepszy sport od ganiania za piłką. nieporównywalnie i kiboli na trybunach nie ma, zadymy nikt nie robi:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.02.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 I coś dla ducha i ucha i dla oczu.. i laski super są i faceci jak maliny...No i widowiskowe... Nie to co spoceni dorośli faceci za kawałkiem skóry w 22 biegają po kawałku trawy..Jedynie to co mnie się podoba to trawnik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.02.2013 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 co to za tematy na futbolowie o łyżwiarkach piszcie, o łyżwiarzach nie koniecznie wieki temu sam oglądałem ..... łyżwiarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.02.2013 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Jamlesik - tyle wystarczy? http://img252.imageshack.us/img252/6660/dsc6778filteredprzyciet.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts