DPS 12.05.2013 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Jamles - Ty się na bęcki chcesz załapać, jak nic chcesz się załapać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.05.2013 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Już całe przynajmniej dwa dni remontowałeś..Czyli w ramach wypoczynku i oddechu wiosnę znajdź w ogródku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.05.2013 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 pada już drugi dzień, a wiosna ...... właśnie runda wiosenna trwa, młody gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.05.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 U nas też pada.A co Ty remontujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.05.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 pada już drugi dzień, a wiosna ...... właśnie runda wiosenna trwa, młody gra ...i jak młodemu idzie? u nas nic nie padało i nie pada i susza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.05.2013 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 U nas też pada. A co Ty remontujesz ? zegroda Rododendrony kwitną? Azalia pontyjska kwitnie? dawaj foty!!! rh, zaczynają, azalia tyż fotów nie dam, bo nie mam, chyba, że z zeszłego roku dobra, się postaram jutro pstryknąć o ile bateria pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.05.2013 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 ...i jak młodemu idzie? .... dzisiaj przegrali dwa mecze ...... rano w juniorach ..... strzelił z elwra popołudniu w seniorach przegrali w derbach i nici z awansu do okręgówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 12.05.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 ... porażki kształtują charakter, dużo bardziej niż sukcesy,ale szkoda...wiem czekam na fotki rh zwłaszcza, że nie mam ich u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.05.2013 00:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Rododendrony kwitną? Azalia pontyjska kwitnie? dawaj foty!!! RH jeszcze nie, pontyjska już, nie wiem jak zapach wkleić ... czekam na fotki rh zwłaszcza, że nie mam ich u siebie na razie repensy tylko kwitną pół azalii też mahonie też buk może nie kwitnie, ale się zazielenił PS. zdjęcia są z 13 maja 2013 , ale jak zwykle nie sprawdziłem daty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.05.2013 00:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 to jeszcze kloniki magnolia fragment remontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.05.2013 01:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Ja pier...uuuu... jak pięknie!!! Zapach znam ... jeden kwiatek mi dziś zakwitł z wszystkich pąków, a już Lidszu prosiłam żeby wsadzała w niego nosek i wąchała;). Fiuuu... fiuuu... jaki remoncik:D... i oczko wodne z bambusowym żurawiem to też nowa sprawka.... No generalnie bez remontu to masz tam pięknie i wypielęgnowane... ale teraz to już z Tobą nie będzie co gadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.05.2013 01:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 ps. jak Ty Lesiu robisz, że te hortensje i azalie Ci w takie kulki kwitną... przycinasz jak lawendę, czy co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.05.2013 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 aaaa! teraz się zorientowałam, że nas albo wkręcasz i wkleiłeś zdjęcia z zeszłego roku, albo rok się Twojemu aparacikowi pomerdał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.05.2013 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Pięknie po prostu - a Ty się ociągasz z wklejaniem, wstydź się! Japoński elemencik piękny, i te kamienie... Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.05.2013 05:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 ... i oczko wodne z bambusowym żurawiem to też nowa sprawka.... Japoński elemencik piękny, i te kamienie... Super! macie na myśli wodolejek ....... on jest od zawsze nie ja przycinam, rok to fotografowi się pomerdał, jakby nie szychta tobym się jeszcze ociągał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 14.05.2013 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 jamles, chyba się tu jeszcze nie witałam, więc niniejszym to czynię! Wspaniała ta Twoja przyroda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.05.2013 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 jamles, chyba się tu jeszcze nie witałam, więc niniejszym to czynię! Wspaniała ta Twoja przyroda! dzień dobry a przyroda nie moja tylko ...... Cystersów to ich ziemia i ........ wróbli z jeleniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.05.2013 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 kurka ale ladnie, wodolejek cudo. a co ma byc po remoncie??? nowa rabata czy jakas woda , no wez zdradz choc troszke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 14.05.2013 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Cudności same wklejasz.Wszystko jedno z którego roku, czy dnia, ale pikne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.05.2013 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 ....Wszystko jedno z którego roku, czy dnia ..... zdjęcia z poniedziałku 13 maja tego roku ..... słowo harcerza, trzy palce na sercu ...... czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts