tola 15.05.2013 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Ja wierzę i bez tych palców zachwyca mnie to wszystko, czego nie ma u mnie, zdrowe, piękne rh, azalie, wszystkie odmiany kloników, buczek, mahonie...śliczności no i wszystko ładnie skomponowane przez Ciemiężycielkę pozdrowienia Jestem bardzo ciekawa efektów po remontowych, bardzo, bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.05.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Pięknie Po tych remontach to będzie hameryka;) i wcale się nie dziwię że plecy bolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.05.2013 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 perukowiec dla Brazy więcej zapachu dla Rasi warzywa dla DPS-i, fotograf dla wszystkich widok z przodku na zadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.05.2013 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 jakby było mało to ..... kompostownik .... część remontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.05.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Lesiu co Ci tam na środku tego zadka rośnie takie wysokie i jasne listeczki ma?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.05.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 a poza tym to aż gul skacze z zazdraszczania jak masz piknie i zadbane:lol: a jakbyś tak więcej pokazał tego kompostownika bo się tyż przymierzam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 17.05.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Mogę się tylko podpisać pod Wusinym komentarzem. Pięknie jest i basta! No i dołączam całym sercem do kompostowej prośby, wiecej szczegółów poproszę i więcej fotek tego kompostu - muszę Sołtysowi pod nos podetknąć, bo u nas kompost to jak na razie kupa chwastów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.05.2013 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 (edytowane) szczegóły kompostownika .......... toż to normalny ..... gnojok z desek słupki 4x6 cm długie po 150cm, ocynkowane, zabetonowane w rurze PCV fi 160 na głębokość 0,5m, dechy, pozostałość z jętek, po oheblowaniu jakieś 4,5 cm grubości, już pomalowane na ciulaty kolor, czego tu na szczęście nie widać, kolor to orzech ( oczywiście to ja kupiłem). Wymiary budowli to 3x1m. Dekla narazie nie ma, cień będzie robić kiedyś ..... czereśnia. Edytowane 17 Maja 2013 przez jamles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.05.2013 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Rh dla ....... Szefowej azalia pontyjska i żółta magnolia azalia, chyba Volata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.05.2013 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Lesiu co Ci tam na środku tego zadka rośnie takie wysokie i jasne listeczki ma?? to wiąz holenderski Wredei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.05.2013 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Dziękować za opis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.05.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 cudny ten wredny:lol: kochać wiązy:oops: a Lesiu jak z niego kompost planujesz pobierać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 18.05.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Czy ten wiąz tworzy z jasnymi listkami tworzy jest prawie żółty na końcach? bo mój monitorek nie chce mi tego przekazać Jeśli tak, to wreszcie zidentyfikowałam drzewko, które mi się od dawna marzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.05.2013 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Czy ten wiąz tworzy z jasnymi listkami tworzy jest prawie żółty na końcach? ... ..... jak z niego kompost planujesz pobierać?? to jest rozbieralny gnojok, może będzie dwukomorowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.05.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 a jak się onego rozbiera:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.05.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 szacun Lesiu, pięknie u Ciebie, szczena zgubiona kula się gdzies po podłodze. Twój wredny robi wrazenie, mój jeszcze jest mala popierdolka w zeszłym roku przesadzony w lepsze miejsce odwdzieczyl się jednak pięknym ulistnieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.05.2013 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Mojemu muszę trzasnąć fotę jakąś konkretną, u mnie to już wieeeelkie drzewo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.05.2013 05:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 a jak się onego rozbiera:) jak góralska chata, dechy są powycinane tak, że wchodzą jedna w drugą, trochę widać na tych długich, nie ma ani jednego gwoździa, już jest poskładany i ...... zagnojony częściowo a i najważniejsze to jest dzieło cięmiężycielki i młodego, ja tylko zająłem się cynkownią, kupnem orzechowej farby i .... gnojem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.05.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Dla wszystkich coś było.... czy ja mogę prosić coś dla mszyc ?? tak by je raz a porządnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.05.2013 05:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Dla wszystkich coś było.... czy ja mogę prosić coś dla mszyc ?? tak by je raz a porządnie to się nie uda środki chemiczne ..... pirimor, mospilan, movento(nowość) środki ludowe .... roztwór czosnku, gnojówka z pokrzyw, coca-cola, szare mydło, mydło potasowe przetrzebić mrówki, a w przyszłym roku bardzo wczesną wiosną oprysk olejem parafinowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts