rasia 03.06.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 w granulkach Toś poszła na łatwiznę;). i nie w granulkach tez, taki normalny krowi placek w woreczku O! To jest wyzwanie! Z czymś takim się jeszcze nie spotkałam... Gospodarzu Nasz Miły, STO LAT i dużo siły... byś krok po kroku ... w dobrym kierunku ... przy towarzystwie dobrego trunku... ku swym marzeniom szedł...http://4.bp.blogspot.com/-5eCymDPDJgA/Twny6moRD_I/AAAAAAAAAxY/_n1Gr5xp6U8/s1600/MC_Photography_JDsinglebarrel_001.jpg#shot%20of%20single%20barrel%20jack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.06.2013 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Nie wiem z jakiej okazji, ale dołączam - najlepszego, Jamlesiku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.06.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Nie wiem z jakiej okazji, ale dołączam - najlepszego, Jamlesiku! Leszek ♂ obchodzi dziś swoje imieniny. Zdrobnienie od „Lech”, obecnie funkcjonuje jako oddzielne imię. Pochodzi z języków słowiańskich, jego etymologia nie jest jasna. Leszek to typowy introwertyk, stroni od kontaktów z ludźmi i jest dość małomówny. Bacznie obserwuje to, co się wokół niego dzieje, i wyciąga wnioski. W miłości jest raczej stroną bierną, czeka, aż kobieta go zdobędzie. Choć łatwo zranić jego uczucia, on sam nie skrzywdziłby muchy. Ceni sobie ciszę i spokój, dlatego zwykle zakłada jednoosobową działalność gospodarczą. W ciągu najbliższego roku Leszek może obchodzić swoje imieniny w nastepujące dni: 3 czerwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.06.2013 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 to w takim razie Leszku - NAJLEPSZEGO http://bi.gazeta.pl/im/72/62/c3/z12804722Q,Kwiaty-tulipanow-najpiekniej-wygladaja-w-pekach--p.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 03.06.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 A ja Ci życzę wszystkiego dobrego - nieustająco i bez okazji (a z okazją tym bardziej)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.06.2013 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 jeszcze raz dzięki za kwiaty, trunki i dobre słowo Ewka z tą muchą i działalnością to nieprawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 04.06.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 To jeszcze ja z małym prezencikiem.... Spóźnione, ale szczere życzenia imieninowe http://image.ceneo.pl/data/products/16858902/i-whisky-johnnie-walker-black-label-0-7-l-2-szklanki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.06.2013 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 To jeszcze ja z małym prezencikiem.... Spóźnione, ale szczere życzenia imieninowe dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.06.2013 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Nieee no wiecie, to niesprawiedliwe!!! Gdy zaglądam tutaj prze 2-3 dni z rzędu to pies z kulawa noga nawet się nie przywita... A gdy nie zaglądam przez następny dzień to się okazuje, że impreza mnie omija .... Nic więcej nie powiem, bo musiałabym używac nieprzyzwoitych słów .... .....uspokoiłam się ..... Skoro introwertk i do tego stroniący od kontaktów to już wiem, dlaczego nie byłeś jeszcze w Brazoczysku .... Lepiej późno, niz wcale.... Sto lat Karlusie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.06.2013 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Nieee no wiecie, to niesprawiedliwe!!! Gdy zaglądam tutaj prze 2-3 dni z rzędu to pies z kulawa noga nawet się nie przywita... też to zauważyłaś A gdy nie zaglądam przez następny dzień to się okazuje, że impreza mnie omija .... Nic więcej nie powiem, bo musiałabym używac nieprzyzwoitych słów .... też brzydko mówię jak muszę sprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.06.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Oj tam oj tam, raz do roku ogarniesz to parę grzechów będziesz miał odpuszczone:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.06.2013 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 czytałam,że przeszło o 16 u Was potężne gradobicie ...... oszczędziło Cię mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.06.2013 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Lesiu, no uspokój nas proszę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.06.2013 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Mam nadzieję że nie ma dużych start. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.06.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 ????????????? iiiiiiiiiiiiii???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.06.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 100 lat.. .... Leszku... Ty to dopiero masz imprezę... A tak z ciekawości.. Ty imieniny obchodzisz czy geburstag? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.06.2013 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Jamlesik, co z tym gradobiciem...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.06.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Jamlesiu, to ja karniaczka wypiję,i 100 lat imieninowych odśpiewam głośno tak,jak śpiewam Polskabiałoczerwoni, albo i głośniej, no!Słychać?Mam szczerą nadzieję, że gradobicia u Ciebie nie było,i praca Ciemiężycielki i Twoja nadal widoczna w ogrodzie jest.Przecież nie mógł żaden podły grad usiec najpiękniejszej kolekcji Rh jaką znam...nie miał śmiałości, w życiu.Ale czekam na potwierdzenie, jak wszyscy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.06.2013 04:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 gradobicie mnie akurat ominęło, burza, ulewa już nie, w ogrodzie to już tylko śmieci można podziwiać, deszcze zmasakrowały wszystkie kwitnące rh, warzywnik to właściwie uprawa hydroponiczna, tyle, że u mnie to właściwie nie rośnie, raczej gnije i najgorsze ...... q.rwa leje cała noc http://radar.bourky.cz/ PS. Arnika gdzieś tam napisałem ..... tylko gyburstag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.06.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Kurde... Oby jak najszybciej, oby!!! http://paulinciax3.blogg.pl/files/2011/07/s%C5%82oneczko.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts