Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jamlesowe dookoła domu

Recommended Posts

w granulkach :)

Toś poszła na łatwiznę:p;):lol2:.

i nie w granulkach tez, taki normalny krowi placek w woreczku :D

O! To jest wyzwanie! :lol2: Z czymś takim się jeszcze nie spotkałam...:rolleyes:

Gospodarzu Nasz Miły, STO LAT i dużo siły... byś krok po kroku ... w dobrym kierunku ... przy towarzystwie dobrego trunku... ku swym marzeniom szedł...:cool:http://4.bp.blogspot.com/-5eCymDPDJgA/Twny6moRD_I/AAAAAAAAAxY/_n1Gr5xp6U8/s1600/MC_Photography_JDsinglebarrel_001.jpg#shot%20of%20single%20barrel%20jack

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie wiem z jakiej okazji, ale dołączam - najlepszego, Jamlesiku! :hug:

Leszek ♂ obchodzi dziś swoje imieniny.

Zdrobnienie od „Lech”, obecnie funkcjonuje jako oddzielne imię. Pochodzi z języków słowiańskich, jego etymologia nie jest jasna. Leszek to typowy introwertyk, stroni od kontaktów z ludźmi i jest dość małomówny. Bacznie obserwuje to, co się wokół niego dzieje, i wyciąga wnioski. W miłości jest raczej stroną bierną, czeka, aż kobieta go zdobędzie. Choć łatwo zranić jego uczucia, on sam nie skrzywdziłby muchy. Ceni sobie ciszę i spokój, dlatego zwykle zakłada jednoosobową działalność gospodarczą.

W ciągu najbliższego roku Leszek może obchodzić swoje imieniny w nastepujące dni: 3 czerwca.

:)

Nieee no wiecie, to niesprawiedliwe!!! Gdy zaglądam tutaj prze 2-3 dni z rzędu to pies z kulawa noga nawet się nie przywita... A gdy nie zaglądam przez następny dzień to się okazuje, że impreza mnie omija .... Nic więcej nie powiem, bo musiałabym używac nieprzyzwoitych słów ....

.....uspokoiłam się .....

Skoro introwertk i do tego stroniący od kontaktów to już wiem, dlaczego nie byłeś jeszcze w Brazoczysku ....

Lepiej późno, niz wcale.... Sto lat Karlusie!!!!! :bye:

Nieee no wiecie, to niesprawiedliwe!!! Gdy zaglądam tutaj prze 2-3 dni z rzędu to pies z kulawa noga nawet się nie przywita...

też to zauważyłaś :rolleyes:;)

A gdy nie zaglądam przez następny dzień to się okazuje, że impreza mnie omija .... Nic więcej nie powiem, bo musiałabym używac nieprzyzwoitych słów ....

też brzydko mówię jak muszę sprzątać :lol2:

Jamlesiu, to ja karniaczka wypiję,

i 100 lat imieninowych odśpiewam głośno tak,

jak śpiewam Polskabiałoczerwoni, albo i głośniej, no!

Słychać?

Mam szczerą nadzieję, że gradobicia u Ciebie nie było,

i praca Ciemiężycielki i Twoja nadal widoczna w ogrodzie jest.

Przecież nie mógł żaden podły grad usiec najpiękniejszej kolekcji Rh jaką znam...nie miał śmiałości, w życiu.

Ale czekam na potwierdzenie, jak wszyscy.

gradobicie mnie akurat ominęło, burza, ulewa już nie,

w ogrodzie to już tylko śmieci można podziwiać, deszcze zmasakrowały

wszystkie kwitnące rh, warzywnik to właściwie uprawa hydroponiczna,

tyle, że u mnie to właściwie nie rośnie, raczej gnije i najgorsze ......

q.rwa leje cała noc :evil:

http://radar.bourky.cz/

PS. Arnika gdzieś tam napisałem ..... tylko gyburstag :cool: