wu 27.08.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 ale są bardzo fajne zwłaszcza mostki i się głos należy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 27.08.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Też mi się spodobały i głos poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 27.08.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Czy ktoś zaśpiewał : dziadku , drogi dziadku , nie chcemy jeszcze spać ... ?a co tera z ...dziadowizną ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.08.2013 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 a co tera z ...dziadowizną ?? jest głymbszo niż ....... Halymba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 27.08.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 No wiedziałam kiedy wpaść do sąsiada...Moje gratulacje OpeczkuJeszcze tylko fajeczka i gołąbeczki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.08.2013 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 No wiedziałam kiedy wpaść do sąsiada...Moje gratulacje Opeczku Jeszcze tylko fajeczka i gołąbeczki;) i kryka dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moje Chmielniki 28.08.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 Dziękuje za wsparcie, naprawdę to bardzo miłe. Ale nie ma się co wytężać, "bo nie udźwigną, taki to ciężar". W tym głosowaniu liczy się tylko i wyłącznie pierwsze miejsce, a w tym roku nasze obiekty nie są tak chwytliwe jak zeszłoroczny wodny plac zabaw. i ja sie podpisuje pod głosowanie:) masz u mnie 3,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.08.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Gratuluję i witam w KLUBIE .....Dziadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.08.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Tutaj też pogratuluję Wiadomo jak to z wnusią jest oczko w głowie dziadka Dużo zdrówka dla całej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.08.2013 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Ewka, Aga dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.09.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Ło mamuniu, to ja taką uroczystość przegapiłam:jawdrop: Gratuluję, Dziadku i serdeczności dla Wnusi!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.09.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 ja też gratuluję ..... Mężowi Babci .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.09.2013 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Ło mamuniu ..... ja też gratuluję ..... Mężowi Babci .... dziękuję fajnie, że się znaleźliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.09.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Leszku ,a jakie Księżniczka dostała imię ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.09.2013 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Gdzieś nam się dziadek zagubił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.09.2013 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Gdzieś nam się dziadek zagubił tam zaraz zgubił Leszku ,a jakie Księżniczka dostała imię ? Kinga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.09.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Iście królewskie imię!!! Buziaki dla królewny!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.09.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 tam zaraz zgubił Kinga Kinia ,Kiniusia ...... moja bratanica nosi to piękne imię ....... Kinga go imię pochodzenia węgierskiego, a właściwie to germańskiego i brzmieć powinno Kunegunda, jednak Węgrzy imię to zdrobnili i tak powstała znana nam Kinga. Zarówno węgierskie jak i germańskie pochodzenie wskazuje na to iż imię Kinga oznacza "z walecznego rodu". Imię Kinga najlepiej pasuje osobie spod znaku Panny. Planetą, która czuwa nad osobą o imieniu Kinga jest Jowisz, zaś liczbą przypisaną do tego imienia jest liczba 3, która oznacza osoby, które śmiało kroczą przez życie, są inteligentne i błyskotliwe. Kolorem jaki pasuje do imienia Kinga jest czerwień, gdyż ta dziewczyna kroczy do celu po trupach. Kinga jest osobą niezwykle inteligentną, która potrafi znakomicie wykorzystywać okazje. Osoba nosząca imię Kina lubi być w centrum uwagi, lubi, gdy inni ją wielbią i doceniają. Znaczenie imienia Kinga wskazuje na osobę, która nie czeka na nic, a od razu sama do tego dąży, nawet po trupach jeśli nie ma innej drogi. Kinga stawia sobie poprzeczkę wysoko, wybiera dość wygórowane cele, jednak zawsze udaje jej się osiągać sukces. Znaczenie imienia Kinga wskazuje na to, że ceni ona sobie swoją wartość i nie daje sobą pomiatać innym. Kinga jest również osobą, która dysponuje niezwykłą kreatywnością i pomysłowością, dlatego często zostaje artystką. Osoba nosząca imię Kinga lubi rywalizację, bo lubi wygrywać, dlatego nie brakuje sportowców o tym imieniu. Kinga jest też osobą, która za wszelką cenę słucha swojego rozsądku i ani na chwilę nie oddaje się marzycielstwu. W związku Kinga lubi dominować. To ona rządzi w małżeństwie, a także w zwykłym związku. Znaczenie imienia Kinga mówi, iż szuka ona partnera o niższym poziomie inteligencji, który robi wszystko co mu się karze. Zawody idealne dla osoby noszącej imię Kinga: grafik, artysta (wszelkiego rodzaju), sportowiec, biznesmen. Zdrobnienia imienia Kinga: Kinia, Kiniuś, Kinguś Imieniny: 13 Lipca, 24 Lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.09.2013 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Kinia ,Kiniusia ..... niedopuszczalne ....... zięć się obrazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.09.2013 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 niedopuszczalne ....... zięć się obrazi czyli nie zdrabniamy ? ciężko będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts