Arnika 10.09.2013 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Cze mężu Babci Ładnie ma wnusia na imię... ale zobaczysz. zaczną zdrabniać.. serce zmięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.09.2013 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 O ile Kinia brzmi fajnie,o tyle za Kingusię, sama bym się obraziła Osobiście nie cierpię gdy ktoś zdrabnia imię mojego dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.09.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Malka, ja naprawdę coraz poważniej się zastanawiam nad naszymi genami ..... Też nie lubię zdrabniania, chociaz przyznaję, zdarza mi się to w chwilach wielkiej czułości .... ale walczę z tym!!!! Kinga to Kinga, koniec kropka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.11.2013 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Szefowej się nie odmawia to się nagodom buduja remontuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.11.2013 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 a co to za budowa? garaż, SPA, miejsce uciech i takich tam, sklep ogrodniczy, czy miejsce na rozgrywki sportowe młodego? Rabata bukszpanowa fiu, fiu, podoba mi się. A na tej na której widać spustoszenie co się pojawi? Spowiadaj się teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.11.2013 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Jamlesik, specjalnie dla ciebie wylazłam po ciemku w deszczu do ogrodu. Proszę: jakby co to krzycz, usune Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.11.2013 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Spowiadaj się teraz garaż, rh, azalie, pierisy, kora Tarcia, nie usuwaj, u mnie już nic nie kwitnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 07.11.2013 02:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Dla nadzoru garaż , a dla siebie to ... może ogłosimy konkurs na najlepszą propozycję ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 07.11.2013 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 A u mnie kwitnie Mary Rose, jednym kwiatem... Jamlesik, piknie masz w tym swoim ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.11.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 szkoda, ze nie mam cierpliwosci do roz, sa piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.11.2013 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 U mnie też mimo głębokiej jesieni ogród jeszcze kwitnie. I to na biegunie zimna...no, chwalę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.11.2013 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 cd, spowiedzi przesadzony grujecznik ..... dla Mirka L. też dla Mirka przesadzone borówki i czubek posadzonej czereśni borówki i za bukiem posadzona jabłonka posadzone porzeczki, złom i szopka do likwidacji jak się garaż skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.11.2013 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 poborówkowa rabata w trakcie remontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.11.2013 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Mnóstwo pracy, Jamlesik, ale efekty doprawdy imponujące.Mnie zawsze żal, że u nas borówki nie chcą rosnąć, za sucho mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.11.2013 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Leszku pieknie bedzie wiosna, zazdroszcze - masz bardzo ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.11.2013 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 To się nie dziwię, że tu nie zaglądałeś...tyle zrobione w ogrodzie, brawo.Podoba mi się u Ciebie to zgrabne połączenie roślin ozdobnych z użytkowymi.Borówki, czereśnia, jabłonka, porzeczki, warzywniak ze słynnymi na całą Polskę pomidorami.Ja u siebie koperku nie mam gdzie wysiać, nie podoba mi się to.Tylko jak to zmienić?W rabatach azaliowo -Rh-pierisowych jesteś nie do pobicia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 08.11.2013 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Galanty;) Na wiosnę lej wodę, nie żałuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.11.2013 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 W rabatach azaliowo -Rh-pierisowych jesteś nie do pobicia. nie ja , ja tylko odpowiadam za kontakty z prasą a koperek jest fajny, u mnie jeszcze rośnie z selerem naciowym ...... nie ma komu ściąć, chyba, że jakiś dziadek mróz przyjdzie to będzie po dożynkach pomidory w przyszłym roku będą w defensywie z powodu braku miejsca, chyba, że do maja zniknie szopka budowlana, ale się nie zanosi, Mirek, wody nie będę żałował, ale było co wykopywać, dziura jak po bombie została Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.11.2013 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Toluś - koperek to jako trawa ozdobna od biedy może robić, wystarczy w rabatę wsiać. Jamlesik - pomidorki to i na tarasie w doniczkach można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 09.11.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 ..hm, wracając do Twojego grujecznika, dochodzę do wniosku, że mój posadziłam za blisko ogrodzenia, jest to część, gdzie przesuwa się brama. A widzę, że ma spore gałęzie i dość nisko się rozkrzewia. Muszę pomyśleć, co z nim zrobić - przesadzić, czy podkrzesać? Ale wtedy może stracić formę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts