Gwoździk 31.12.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 http://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/2012%20-%20sierpien/A-Sweet-Little-Mouse-Playing-Drum-on-New-Years-Party-Coloring-Page_zps762e8e39.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.12.2013 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 dziękuję za życzenia, bawcie się dobrze, jo ........ potyrom na grubie http://kartki24.eu/kartki/269/5/d/5032.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 01.01.2014 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Spokojnego, dobrego i zdrowego nowego roku Ci życzymy:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.01.2014 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Jamles, niech się doba magicznie wydłuży w Nowym Roku, tak, abyś miał czas na FM i na wszystko, na co do tej pory czasu nie starczało. Dużo zdrowia i powodów do uśmiechu, zadowolenia i prawdziwej radości, tola życzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.01.2014 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2014 nareszcie poszli zima w jamlesowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.01.2014 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Naprawdę miałam nadzieję, że jednak basen będzie .... Lesiu, podeślesz mi na priva bliższe szczegóły, tzn. rzut, wymiary i koszt, jeśli możesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.01.2014 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2014 Chatka dla auta galanta, a i zima niczego sobie, niczeeego. Najlepiej jakby teraz już tak zostało, choć podobno nie ma na to dużej nadziei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2014 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Jamlesik - nie mogłam się oprzeć! Romboł górnik klocek, romboł go pod ścianą, I przy tym rombaniu, ciulnął se w kolano. Że go zaskoczyło te nogłe zdarzynie, Na wcześniejszy wyjazd, dostoł przyzwolynie. Poszoł se przekopym, jak mamlas po szynach, A tu na zakryncie - dup! w niego maszyna. Kiedy sie obejrzoł, za siebie, do zadku, To by boł uniknął, przykrego wypadku. Stanoł i nadepnoł, na kulok urżnięty, I gwóźdź zaruściały, wlozł mu aż do piynty. Musioł borok siednąć, na okorków kupie, Zaroz poczuł drzyzga w swojej chudej dupie. Górnik aże skoczył, hełm mu zlecioł z gowy, I ciulnoł tom gowom, w ring łod obudowy. Buła mu wylazła, na pośrodku glacy, Stracił równowaga, i ciulnoł na cacy. Jak lecioł na plecy, chycił za kolyjka, Palec mu przytrzasła, jakoś k... belka. Chycił za betonik, kery wisioł z kraja, Betonik wyleciol, i dostoł nim w jaja. Droty co sterczały, wlazły mu do miecha, Trza mieć k... noga, pierońskiego pecha. Jeszcze zdonżył chycić, jakoś deska z tyłu, Półka go przytrzasła, i ćwierć tony pyłu. Godajom wypadki - że chodzą parami, Jako to jest prowda, to widzicie sami. Tak jest niebezpieczno robota górnika, Nie rób nic na dole - unikniesz ryzyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.01.2014 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 przeczytali my w robocie ..... behapowiec pedzioł, że to je nie możliwe, chyba, że ....... to boł gorol abo informatyk PS. u nos już kuloków nie rżnom, bo na bramie spisujom tych co klocki wynoszom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.01.2014 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Cie, behapowiec to on się nie zna! Przynajmniej na takich wierszykach. Spisują?! Wypada górą, bez płot przerzucać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.01.2014 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 łoooooooooo DPS-ia popłakałam się ze śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 15.01.2014 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Lesiu ... wesoło tam masz w tej robocie ... chyba Droty co sterczały, wlazły mu do miecha, - co to miecha ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.01.2014 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Lesiu ... wesoło tam masz w tej robocie ... chyba Droty co sterczały, wlazły mu do miecha, - co to miecha ? schowek na jajka ...... chopskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 15.01.2014 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 schowek na jajka ...... chopskie .... ( po naszemu wory ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2014 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Albo górnik sobie "u góry" nagrabił albo jakiś diabeł się na niego uparł ot tak sobie, z nudów;) Nie wszystko zrozumiałam, ale i tak posmiałam się przy tym wierszyku!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.01.2014 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Uśmiałam się z wierszyka, choć też nie wszystko zrozumiałam:lol2:. Hejka Lesiu w nowym roku:D. Fajny masz domek dla gości;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 26.01.2014 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Dpsiu kajś u mie we wontku to żech mioł ... tantiemy sie należom !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.01.2014 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Bodziu, kochany - ja Ci z przyjemnością jakieś tantiemy w płynie nawet wypłacę, cobyś tylko przyjechał odebrać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.01.2014 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 oj tam, gwara ktoś rozumie, ktoś nie bardzo. U nas przyszywana babcia moja, robiła pyszne ahładzie na skwaradzie. A do wnuczka mawiała z troską wielką: Pietruś, Pietruś pamiataj, jak utapisie nie prychoć da chaty. A jak mój M. miał ode mnie odjeżdżać, to słyszał: - chutko nie żenisie. I nie o żeniaczkę tu chodziło. I co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.01.2014 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 (edytowane) Szefowa, po jakimu oma godała drapko/chutko;) mi tu godej tłumacz Edytowane 27 Stycznia 2014 przez jamles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts