DPS 05.02.2014 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Sarna piękna, choć rozumiem i myśliwego.Samą mnie diabli biorą, kiedy na polu mam posadzone warzywa, ogrodzone siatką leśną i nie pomaga.Przesadzają ogrodzenie i zżerają wszystko, co zeżreć się da.Niechby w lesie jadały, na łące, a nie niszczyły naszą całoroczną pracę i podstawę utrzymania. Ot - taki konflikt interesów i walka o pożywienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.02.2014 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 koledze w 2012 jelenie zlikwidowały jutrzinę kartofli, ale jemujelenie tak się podobają, że im wybaczył, ale po jeleniach przyszłydziki i zdążył zebrać chyba 2 koszyki kartofli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.02.2014 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2014 Nie wybaczyłabym, no nie wybaczyła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.02.2014 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Siatka leśna ma ze 2 m, jestem pod wrażeniem skoczności saren Jamlesik, zazdroszczę Ci przede wszystkim tej czarnej ziemi, u mnie wszędzie qwa leży śnieg:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.02.2014 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 prawie wszystkie krzoki poolejowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2014 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Lesiu kurde nie mogłeś wcześniej przypomnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.02.2014 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Lesiu kurde nie mogłeś wcześniej przypomnąć spoko, jeszcze zdążysz, rano mnie tknęło to se trzy opryskiwacze wypsikałem, został mi świerk, sosna i się zastanawiam czy rh prysnąć i nie wiem czy ma sens szmaragdy popronomalować .... mógłby Mirek zajrzeć i się wypowiedzieć jeszcze czeka mnie wojna z opuchlakami, dwa małe rh wyglądają jakby je jeszcze teraz obgryzały pod świerkowymi gałęziami .... może tylko mi się tak wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 08.02.2014 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Nie widziałem w swojej karierze przędziora na Smaragdzie... jeszcze nie, ale na tujach też bywa... nie zaszkodzi.Niebieskie też malowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.02.2014 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Niebieskie też malowałeś? nie mom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 08.02.2014 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Se posadź Trochę koloru nie zaszkodzi. A tak zapytałem... bo po olejowaniu zielenieją, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.02.2014 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 ... bo po olejowaniu zielenieją, niestety. trwale czy na jakiś czas niebieski nie jest Ciemiężycielskich planach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 08.02.2014 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Aha... no tak...Dość trwale... młode przyrosty owszem, normalne będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2014 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 tia trza najpierw se zakupić specyfik do łolejowania i teraz muszę czekać do poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.02.2014 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 tia trza najpierw se zakupić specyfik do łolejowania i teraz muszę czekać do poniedziałku nieprzygotowana do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 08.02.2014 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 ja też nie jestem przygotowany do wiosny ... ... ale nie opieprzysz mnie, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.02.2014 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 bo ze mnie ogrodnik jak z koziej de waltornia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2014 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Jeśli przygotowania do wiosna polegają na posiadaniu oleju to ... nie jestem przygotowana, bo rozumiem, że takie rzepakowy albo z pestek winogron to raczej nie wchodzi w rachubę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.02.2014 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Eeee, kto by tam olej na ogród lał, zwłaszcza na te zielone. Trza myśleć powoli o posianiu pomidorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 10.02.2014 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Bodziu, kochany - ja Ci z przyjemnością jakieś tantiemy w płynie nawet wypłacę, cobyś tylko przyjechał odebrać! zanotowałem i wydrukowałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 10.02.2014 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 To jaki to w końcu olej sie leje ?? a pomidory jak sie sieje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts