TAR 24.05.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 no wiesz Marta moze ma jakies szczegolnie wybujale ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.05.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 ja właśnie sobie kupiłam komplet 'randap' + spryskiwacz jak długo jest to biologicznie czynne? czy jak przyjdzie po jakimś czasie deszcz i mi to spłynie na rabate to będę miała roślinki do wymiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.05.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 sluchajcie a nie ma czegos innego niz rundap, mniej agresywnego dla roslin? tego uzywalam tylko na chwasty przed nawiezieniem ziemii jeszcze przed sadzeniem roslin. Chwasty zanikly po tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.05.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 wczoraj latałam z jedna butlą a w nim roundap na chwasty i potem z drugą a w niej karate zeon na mszyce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.05.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 aka przeczytalam karate zenon i sie zastanawiam skad takiego zenona wziac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.05.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 (edytowane) TAR napisał: aka przeczytalam karate zenon i sie zastanawiam skad takiego zenona wziac no Zenona możesz np znaleźć w parku, na ławeczce a zeona w sklepie ogrodniczym np. Edytowane 24 Maja 2011 przez aka z Ina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.05.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.05.2011 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 no nie wiem czy taki zenon z ławeczki zna karate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.05.2011 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 zamiast tego zenka to może karate lepiej zna brusli a co do chwastów to ja mam ich od ..... metra, bo z przekory nie mam włókniny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.05.2011 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Z racji obszarnictwa posiadam ślimaki, krety, pędraki, nornice, chwasty, mszyce, szpaki które wyjadają czereśnie i wszystkie inne dobrodziejstwa jakimi matka natura nas obdarowuje. U mnie to w wydaniu naprawdę masowym. Wspieramy się chemią ale i tak duzo pracy kosztuje przypilnować wszystkiego. A taki Zenon Karate przydałby mi się do walki z kosiarką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.05.2011 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 jedyny chyba rh, który kwitnie normalnie rh, które właściwie nie kwitną magnolia, którą przymroziło wypuściła drugi rzut kwiatów, ale mniejsze od tych zmarzniętych kwitnący z boku niekwitnące od tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.05.2011 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 oczko w budowie tyle, że nie u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.05.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 jamlesie-jak Ty śmiesz się dopiero teraz chwalić takimi roślinkami, własnymi!!!cudne wsio.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.05.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Oczko? to chyba Śniardwy raczej. Ciekawie się zapowiada, też żałuję, że nie u Ciebie.A kwitnący Rh zachwycający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.05.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 a ten świerk po prostu poezja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.05.2011 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 a miał być wycięty, ale pewnie się wystraszył jak innypod topór poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.05.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Ty brutalu procz super ogrodu masz jeszcze fajne widoki za plotem.pozazdroscic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.05.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Mrówek już prawie nie mam, ale moje lazły też do domu najlepszy środek to czerwone granulki teraz mieliśmy z Brossa mrówkofon. Mszyce też jeszcze nie zawitały, za to mam szpaki które sr....ją okrutnie, czerśnie nie zjedzą bo zarzły zima w maju. A i pięknie kwitnących rh też nie mam więc widzisz Jamles nie masz tak źle Pozdrawiam cudny ogród i sznur oddawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 25.05.2011 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 O kurcze - przeraża mnie ilość chemii jaką stosujecie...ja raz kiedyś pryskałam na mszyce (chyba w tamtym roku albo ze 2 lata temu) i teraz też będę musiała delikatnie bo mi na kępę irysiow wlazły, ale juz przeczytałam ze woda z ludwikiem to spróbuję bo jestem przeciwnikiem chemii w ogrodzie...trzęsę si epo prostu jak trzeba nawóz na trawniku rozsypać..wszystko to ze względu na dzieci.. jamles - piękne masz te kaministe obrzeża rabat! I Rh kwitnący wygląda rewelacyjnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.05.2011 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 anjamen napisał: Ty brutalu procz super ogrodu masz jeszcze fajne widoki za plotem.pozazdroscic to fajną mam posiadłość od łóżka do za płotem jakieś 80 km z haczykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts