wu 26.07.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Leszku nie wiem jak Ci dziękować jesteś wielki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 26.07.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Ta rabata hortensjowo - hostowo - pierisowo - rhowa jest boska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.07.2011 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 no, na zdjęciu to nawet wygląda jakotako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 26.07.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 No i po co ja tu weszłam ....pięknie ,bardzo mi się podoba..... dlaczego robiłeś takie wysokie te obrzeża przy domu? my takie tez musimy mieć,bo wyżej jest fundament. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.07.2011 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 bo tam będzie wjazd do garażu, mam spadek terenu w stronę drogi i wylałem za niski fundament trzeba było 3 warstwy kostki murować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 26.07.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 obawiam się ,że u mnie bedzie to samo.nawet zastanawiam się nad takim wysokim obrzeżem na nowej rabacie,bo też tam jest znaczy spad,po ostatnich deszczach miałam tam cały piach z drogi:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada83 26.07.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Ja jestem oczarowana - jak zwykle zresztą . Pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 26.07.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 powiem tylko WOW! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 27.07.2011 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Mówisz, że na zdjęciach wygląda jako tako? Przypuszczam, że rzeczywistość nie bardzo odbiega od zdjęć. W końcu się doigrasz i zrobimy inspekcję! nie wiem, czy kiedykolwiek osiągnę taką doskonałość (w ogrodzie)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.07.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 no nareszcie, hortensja mnie powala:jawdrop:ile ma rokow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 27.07.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 jamles Piękny,piękny ogród,profesjonalna opaska wokół domu, skalniaki i warzywka.Dorównujesz Toli. Pozdrawiam Krystyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.07.2011 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 obawiam się ,że u mnie bedzie to samo. nawet zastanawiam się nad takim wysokim obrzeżem na nowej rabacie,bo też tam jest znaczy spad,po ostatnich deszczach miałam tam cały piach z drogi:( nie ma się co przejmować warstwami kostki, wyższy fundament też kosztuje, ja mógłbym "zaoszczędzić" około stu kostek Ja jestem oczarowana - jak zwykle zresztą . Pięknie słodzisz powiem tylko WOW! też słodzisz Mówisz, że na zdjęciach wygląda jako tako? Przypuszczam, że rzeczywistość nie bardzo odbiega od zdjęć. W końcu się doigrasz i zrobimy inspekcję! nie wiem, czy kiedykolwiek osiągnę taką doskonałość (w ogrodzie)! zaczynam się bać no nareszcie, hortensja mnie powala:jawdrop:ile ma rokow? chyba trzy, tam rosną dwie, druga wyhodowana z odrostów, po przesadzeniu jamles Piękny,piękny ogród,profesjonalna opaska wokół domu, skalniaki i warzywka.Dorównujesz Toli. Pozdrawiam Krystyna słodzisz do kwadratu no z warzywkami to może tak w tym to tylko Depesi do pięt nie dorastam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.07.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 nio dobra, ciekawe czy za 3 lata moja tez taka bedzie. kurteczka, no musi byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.07.2011 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 fajnie zrobiona opaska....Jamlesik fajnie tu u Ciebie jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.07.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 no z warzywkami to może tak w tym to tylko Depesi do pięt nie dorastam Słodzisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.07.2011 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Słodzisz! Amisze przepiękne - prawie jak moje! prawie robi ogromną różnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.07.2011 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 No. Bo moje amisze mniejsze i mniej owoców mają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.07.2011 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 a moje chyba zaczynają przegrywać z zarazą biosept jednak niewystarczająco sobie radzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 28.07.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Leszku, cudnie ..po prostu cudnie wszystko wygląda:jawdrop:przydałby mi się taki, jak TY pomocnik w ogrodzie...zazdraszczam ciemiężycielce ..oj tak:( P.S. "nietwoje" oczko to czyje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.07.2011 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Jak musisz, to lej chemią - choć z moich doświadczeń przed paroma laty wynika, że jak zaraza, to żadna siła nie pomoże. Ale spróbować zawsze warto, a nuż się uda... Będę trzymała kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts