jamles 28.07.2011 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Leszku, cudnie ..po prostu cudnie wszystko wygląda:jawdrop: przydałby mi się taki, jak TY pomocnik w ogrodzie...zazdraszczam ciemiężycielce ..oj tak:( P.S. "nietwoje" oczko to czyje? oczko od Pudełka, tego gdzie była Maja z ogródka za dużej pociechy z takiego pomocnika to nie miałabyś Jak musisz, to lej chemią - choć z moich doświadczeń przed paroma laty wynika, że jak zaraza, to żadna siła nie pomoże. Ale spróbować zawsze warto, a nuż się uda... Będę trzymała kciuki! chemii (ridomil) już na części użyłem w poniedziałek, ale dzisiaj znowu obrywałem porażone liście, nie jest tego dużo, nie wygląda to na epidemię, ale wiadomo jak to jest z zarazą, dzisiaj na drugiej plantacji pierwsze objawy na dwóch amiszach i jeden owoc bawolego porażony był, jutro powtórka z bioseptu plus Amistar lub Bravo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 28.07.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 nie bądź taki skromny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.07.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 A jesteś pewien, że to porażone? Może po prostu naturalne zrzucanie dolnych liści...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.07.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Już wiem co to amisze... też takie chcę.... A za opaskę dziękuję.... I zaglądam, zaglądam, ale ostatnio w rozjazdach byłam..... Nawet dalekich bo z domu do Tatr i po morze.... I łłłłłłłłoooooołłłłłłłłłłł na ogródek powiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 29.07.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Dotarłam wreszcie do twojego ogródka- pięknie Bardzo podoba mi się kolorystyka-taka stonowana i elegancka. Biale hortensje tez muszę mieć, u ciebie wyglądają fantastycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.07.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=67164&d=1311704505 Szczena mi opadła Gratuluję!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 30.07.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Leszek cudnie, powalila mnie hortensja i oszkubek musisz miec duza dzialke, ze ci sie to wszystko miesci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.07.2011 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Szczena mi opadła Gratuluję!!!!!! przeciez to nie moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.07.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 A czyje, kurza Twoja stopa?????!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.07.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Sąsiedzkie, jeśli mnie pamięć nie myli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.07.2011 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Dotarłam wreszcie do twojego ogródka- pięknie Bardzo podoba mi się kolorystyka-taka stonowana i elegancka. Biale hortensje tez muszę mieć, u ciebie wyglądają fantastycznie nareszcie fajnie, że Tobie też się podoba szkoda tylko, że z powodu deszczu kwiaty hortensji się przewracają Leszek cudnie, powalila mnie hortensja i oszkubek musisz miec duza dzialke, ze ci sie to wszystko miesci niespełna 900mkw to chyba nie jest zbyt dużo A czyje, kurza Twoja stopa?????!!!!! odpowiedź jest na tej stronie Sąsiedzkie, jeśli mnie pamięć nie myli. bilobil działa no chyba, że rybna dieta pomidorowy raport niestety zaraza, najbardziej w doope dostały bawole, amisze i jakieś gruszkowe w piątek rano zacząłem chemiczną wojnę, wywaliłem tak na oko 7-8kg porażonych owoców, ale ze dwa kilo zjedliśmy dziś rano nie zauważyłem postępu zarazy, tylko całą niedzielę pada deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.08.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Lesiu, Ty weź olej wartość konsumpcyjną chociaż jednego amisza i wytarzaj go w czymś, żeby zdrowe nasiona były... U mnie też zaczęło włazić, wyrwaliśmy kilka porażonych krzewów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.08.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Aaaaa, to sąsiad chyba się nudzi niezmiernie .... Jakie to szczęście, że ja pomidorów nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.08.2011 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Jakie to szczęście, że ja pomidorów nie mam jeszcze trochę i też nie będę miał ..... tyle, że ja się nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.08.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 ja mam pomidorki, calkiem zdrowe okazy, mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.08.2011 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 A ja posadziłam pomidorki i nie wiem jakie mam...Ale wniosek jeden.. - pomidorowe krzaki + opryski wychodzą srylion razy drożej niż już teraz kupione na straganie....I gdzie tu ekonomia??? Nic tylko organoleptyka w chodzi w grę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.08.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 bo te swoje pomidorki to mają być "zdrowe", ale to chyba przy eko-uprawie, bo jak się pryska chemią, to wychodzi podobnie zdrowo, jak kupione na straganie... ja warzyw nie uprawiam wcale, bo z lasu mi co chwila jakaś "zaraza" wyłazi i napada moje roślinki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.08.2011 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Ja latam wkoło krzaków, wyrywam każdy zauważony porażony kawałek i modlę się, żeby ta reszta przetrwała, bo taaaakie dobre są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 02.08.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Ja mam pomidorki koktajlowe które same rosną jak chwasty z nasion owoców, które spadły w poprzednim sezonie i zadna zaraza ich nie tyka. Obok mam cukinę porażoną mączniakiem a te nic A jakie dobre sa jak dojrzeją, mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.08.2011 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 sagi pomidorowej cd .....fajnie, że verunii i .... Heli rosną zdrowe okazyDepesia do modlitw dołącz wrześniową pogodę, może górne gronawydają zdrowy owoc, narazie mają się nieźlejakieś koktajlowe gruszki też dopadła zaraza, chemiczna wojna trwa,wygląda, że zaraza przystopowała, we wsi ziemniaki już przegrały,pomidory też padająmoja cukinie też z mączniakiem, dzisiaj nawet patison zachorowała wracając do chemii, sklepowe są conajmniej 9 razy pryskane,moje dzisiaj dostały trzecią dawkę, mam nadzieję, że ostatnią,zerwane przed opryskami dojrzewają i są ....... pyszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts