sure 06.08.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 A właściwie dlaczego nazywają się koktajlowe, to nie wiem? (Braza, ja tam wczoraj wiedziałam, co robić, problem był tylko od czego zacząć, bo wszystko pilne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.08.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Własciwie to też nie wiem. Veruniu - zaraz wyślę priva, dźwięczność moja ogromna będzie! Jamlesik - walczysz jakoś o nasiona amiszów...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.08.2011 00:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Jamlesik - walczysz jakoś o nasiona amiszów...? dzisiaj, w sobotę znaczy się wydłubałem z jednego, dojrzały był a do wtorku karencja i wydawało mi się, że chyba zaraza też go dotknęła, w środku wyglądał OK, nie wiem czy nasiona z takiego podejrzanego się nadają, ale gdyby co to jakieś nasiona są, będę się martwił na wiosnę. Opryski przynajmniej narazie powstrzymały pomór, pytanie na jak długo? zerwane przed pryskaniem zielone już dojrzewają, dobre są niestety wśród nich nie ma amiszów chyba przeciery będziemy kupować z Pudliszek o koktajlowych http://www.ho.haslo.pl/article.php?id=1151 na przyszły rok muszę się postarać o rewelację z FO ..... megagroniasty od Kozuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.08.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Pamietaj i o mnie, jak będziesz coś miał, ja też w razie czego będę pamietać. Nasiona powinny być OK, jesli w środku nie widać niczego złego. Całe szczęście, że uratowałeś! Ja mama, ale zeszłoroczne (zawsze zostawiam żelazny zapas, kilkanaście sztuk), ale dwuletnie to nie wiadomo jak będę wschodziły. No i dobrze, że udało Ci się pomór powstrzymać - szacun! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.08.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 na przyszły rok muszę się postarać o rewelację z FO ..... megagroniasty od Kozuli To ja już sie zapisuję na nasionka na dwa lata od Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.08.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 ja też bym chętnie zaadaptowała jakieś nasionko albo dwa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.08.2011 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 ja też bym chętnie zaadaptowała jakieś nasionko albo dwa:) to masz szansę na pół krzaczka:lol2: PS. będę o Was pamiętał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.08.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 ja tam Lesiu pazerna nie jestem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 08.08.2011 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 A, to ty na FO buszujesz w pomidorach i dlatego Cię nie widać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.08.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Faaaajnie, jak się wie, że będą o mnie pamietać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.08.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Ja ewentualnie chętnie odbiorę przesyłkę już gotowymi pomidorkami ... mogą być z lekka niedojrzałe; poleżą - dojdą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.08.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Jamles to chyba na piechotę już się wybrał te nasiona roznosić, wcieno boroka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.08.2011 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Jamles to chyba na piechotę już się wybrał te nasiona roznosić, wcieno boroka. tam wcienło, z kosiarkom szpacyruja, ale teroz zaś pado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.08.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 a aparat żeś se na szyi uwiesił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.08.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Ło matko, kiedy zaś ja z kosiarkom poszpacyruja, to sama nie wim, cięgiem mokro i mokro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.08.2011 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Witam sie pięknie z rana............ dawno u Ciebie nie bylam.......a tutaj taki piekny ogród juz masz !!!!!!!!! ogrodnik z Ciebie zawodowy.....takie piekne rabatki, murki, ścieżki............ho ho...........napewno coś od Ciebie odgapie:): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.08.2011 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 ...........napewno coś od Ciebie odgapie:): znam ładniejsze i ciekawsze ogrody ale i tak się cieszę, że ktoś chce coś odgapić nasionka z amisza pozyskane i bawolego też gruszkowy żółty dojrzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.08.2011 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.08.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Rany, jakaś przytulańska epidemia na foruma się rzuciła ... to i ja sobie poprzytulam, a co tam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.08.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Mnie się też bardzo Twój ogród podoba! Sobie jeszcze raz przejrzałam ostatnie strony o pomidorach, bo ostatnio mnie rodzina obdarowała samorobotnymi i zaczęłam się zastanawiać, czy nie mieć własnych... a przy okazji się spytam o nazwy Twoich kloników i czy iglaczki - kulki w donicach to w tych donicach pozostaną, czy gdzieś przesadzisz do gruntu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts