Arnika 05.09.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 I robotny! Robotna podobno Jamlesowa... To Ona kładła klinkier, grzebie w ogródku, a Jamles... No cóż... Jamles zbiera ochy i achy... i foty pstryka... :) A tak serio to masz te pomidory konkursowe... u mnie pryskane i zaraza zjadła.... mam kilka na krzaku, ale szkoda gadać... Wcale to się nie opłaci... roboty sporo, sadzonki kosztują, szczepionki kosztują, i te opryski też kosztują... Miałabym chyba za tą ceną kilkanaście, albo kilkadziesiąt kilogramów pomidorów.... Na przyszły rok zastanowię się czy sadzić pomidory..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.09.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 No i widzisz, Arniko?A potem ludzie pytają, czemu te warzywa eko takie drogie.A przeciez trzeba je ręcznie obrobić, a ile wypadnie z plonów, bo nie pryskane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.09.2011 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 klony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.09.2011 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 dzien dobry, moj orange w podobnym stanie agonalnym, przesadzilam go do duzej donicy, troszke odbija a na zime pojdzie do garazu. ale cos kiepskawa ta odmiana z moich 3 ostal sie tylko 1. edit:sliczny ten klonik na przedostatnim zdjeciu, co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.09.2011 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Depsia ale pomidorów eko chyba się nie da zrobić... No bo to ciągle jakaś zaraza je chwyta.. a to liście a to coś tam a to teraz spadł deszcze i w jedna noc zrobiły się parchate i czarne... brrrrr Ale pietruszka , seler , por eko są OK Ładnie Jamlesowej Jamlesku w ogródku rośnie Kiedyś słyszałam taką anegdotkę... mężczyźni z priorytetów na pierwszym miejscu mają sex, a ogródek na 14 miejscu... , kobiety natomiast na pierwszym miejscu mają ogródek a na 14 miejscu sex... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.09.2011 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.09.2011 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.09.2011 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 trochę bałaganu .... jamlesowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 06.09.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Gwoździku, wiesz ile to kosztuje, takie okulary?? Ale sobie sama poradziłam, powiększyłam zdjęcia. Tylko w taki sposób pogarsza się jakość, a poza tym nadal nie wiem, które to ten męczący się Orange Dream... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.09.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 surku, pierwszei chyba drugie zdj z serii klony to orange Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.09.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 trochę bałaganu .... jamlesowej [ATTACH=CONFIG]73610[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]73611[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]73612[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]73613[/ATTACH] Nie bluznij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.09.2011 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 sliczny ten klonik na przedostatnim zdjeciu, co to? Acer shirasawanum 'Aureum' .... które to ten męczący się Orange Dream... surku, pierwszei chyba drugie zdj z serii klony to orange trafione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.09.2011 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Nie bluznij a te zarośnięte truskawki rolnicze uprawy to podobno moja działka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.09.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Jamles - masz przepiękny ogród, zadbany jak do konkursu piękności, więc rzeczywiście bluźnisz z tym bałaganem. Nie wpuszczę Cię chyba do siebie, bo już nie wiem, jak nazwałbyś to, co prezentuje sobą nasz ogród... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.09.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Depsia... to jest pewnie ogród wiejski naturalistyczny, i taki ma być. Nikt takiego pewnie nie ma, bo Twój jest pewnie wyjątkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.09.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 No to ja identyczny ogród wiejski naturalistyczny jak Depsia... a nawet więcej powiem, wiejsko-leśny naturalistyczny Jamlesik, piękne te klony!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 07.09.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Piknie!!! A na froncie to tuje 'Danica' czy inne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.09.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Ha, Arniko, dziękuję - od dziś właśnie tak będę nazywać swój ogród! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.09.2011 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Piknie!!! A na froncie to tuje 'Danica' czy inne ? Danica albo ............. Hoseri ale obstawiam te pierwsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 07.09.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Pytanie do karlusa - czy idzie klonować klony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts