jamles 15.09.2011 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Sosen to i ja mam od zarąbania, ale może modrzew ...??? pod modrzewiem to chyba loża dla VIP-ów, Szefowa wykupiła i bodaj znkniety kłólik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.09.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 pod modrzewiem to chyba loża dla VIP-ów, Szefowa wykupiła i bodaj znkniety kłólik o to, to, miejscówka wykupiona dożywotnio z paśnikiem włącznie! Z tego co wiem Zniknięty Kłólik też nie zrezygnował. Aleeee loża vipowska pojemna jest, więc możemy o tym porozmawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.09.2011 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 nie taki zniknięty, w Bułgarii Go widziałem:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.09.2011 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 nie taki zniknięty, w Bułgarii Go widziałem:cool: czyli Bułgarski Kłólik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 16.09.2011 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 (edytowane) Ja też mam sosen pełno, ale pod nimi to się trudno spotykać, chyba że na leżąco! Edytowane 16 Września 2011 przez sure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.09.2011 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Kłółik jest, też Go w Bułgarii ostatnio widziałam! A Ty Jamles przestań się z tą fałszywą skromnością obnosić i nie wstydź się swojego VIP-ostwa Miejscówki pod modrzewiem nadal do nabycia, jakby co ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.09.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 kurcze....ale masz śliczne wrzosowisko .....dawno temu zakładałes??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.09.2011 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 kurcze....ale masz śliczne wrzosowisko .....dawno temu zakładałes??? w ub. roku, chociaż część dwa lata temu, ale połowa wypadła po tej zimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.09.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 w ub. roku, chociaż część dwa lata temu, ale połowa wypadła po tej zimie Tralalala... te najładniejsze, to właśnie świeżo dosadzone... No piękne ono jest i tak z zazdrości szydzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.09.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 A przykrywasz czymś te wrzosy na zimę czy tak same zimują biedne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.09.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Lesiu za złośliwość to ja Ci powiem że w piątek była na śniadanko jajecznica z kurkami, w sobotę na śniadanko grzybki duszone dodam że zarąbiaście smaczne;) a ja mam trzy pełne słoiki suszonych grzybków:P i to wszystko zakąszone świeżutkim chlebem DPS-i i Sołtysa oooooooooooo i teraz możecie mi zazdraszczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.09.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 I tutaj do Wusi się przyłączę - zazdraszczać proszę, a najlepiej też sie wybrać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.09.2011 04:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 A przykrywasz czymś te wrzosy na zimę czy tak same zimują biedne? pierwszy rok przykryte gałęziami sosnowymi, tej zimy przykrył je śnieg już w listopadzie a potem był bezśnieżny luty i dostały w dupę, majowe przymrozki chyba dobiły, ale te nie wykopane jakoś odbiły, niepotrzebnie jamlesowa wykopała te szpecące. PS. ale monotonna kuchnia w Depesiowie,..... jajecznica z grzybami, grzyby duszone, grzyby suszone, do wódki pewnie marynowane, brakuje jeszcze zupy grzybowej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.09.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Świntuch jeden, zazdrośnik! Ze Śląska blisko, można przyjechać i sprawdzić monotonię kuchni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.09.2011 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 zimą, pewnie będą mrożonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.09.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Fuj, nie cierpię mrożonych grzybów. Suszone - to jest to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.09.2011 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 wódki nie było zazdrośniku:P a najwspanialszą monotonią DPS-iowej kuchni jest przepyszny chlebuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.09.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Oj, Wusia, było powiedzieć, że była wódka i śpiewałyśmy do białego rana, byłoby mu dopiero szkoda, że tego nie widział i nie spróbował! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.09.2011 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 ostatnie czasy umie żyć bez wódki a śpiewać całe życie nie potrafię,więc nie miałbym czego zazdrościćpiwa mógłbym zazdrościć o ile nie byłoby z Witnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.09.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Nie czytasz uważnie kochaniutki... ...byłoby mu dopiero szkoda, że tego nie widział... I to było na pierwszym miejscu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts