DPS 09.02.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Tarcia - pozwijane listki to norma przy mrozach u rh, potem sie z powrotem rozwiną. Jak łysy całkiem to albo to azalia, albo chory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.02.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 to na pewno rh i na pewno chory (pewnie pojdzie na przemial), ze listki sie zwijaja to wiem ale to tak zalosnie wyglada, jakby troche snieg stopnial to by dostaly picia,a przy tych mrozach nie ma szans, pewnie od weekendu znowu wieksze przyjda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Matko jedyna, ja nie chcę więcej mrozów!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.02.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 no i przylazly po 2 dniach "upalow" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.02.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Ponoc od poniedziałku ma być lepeij, najwyżej -5*C... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.02.2012 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Ponoc od poniedziałku ma być lepeij, najwyżej -5*C... i pół metra śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.02.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 To ja już wolę te mrozy, bo śnieg to i ja lubię, ale znowu drogowców zima zaskoczy..Nie wiem jak to jest, że od Krakowa w kierunku Zakopanego, a już jak się nieco wyżej wjedzie to drogi są zawsze czarne, i dobrze przygotowane.. Tu ślizgawice, breja na drodze, błoto śnieżne, lód a Zakopianka OK... Średnio raz na tydzień/dwa jesteśmy w Zakopcu ( teraz głównie mąż... ) i zawsze jest dobrze.. u nas na głównej drodze, tak z 3-5 km jest problem jeździć, i samochody pod niewielki podjazd nie wjeżdżają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.02.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Dziś słyszałam od pogodynki w TV (wiem, wiem telewizja kłamie, ale w tym wypadku na pewno nie) że bociany po urlopie w tropikach są już w drodze powrotnej do Europy. Braza...bociany lecą, huuurrraaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.02.2012 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 i mają wykupione dwa tygodnie w Egipcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.02.2012 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 eee, nie, już ten przystanek opuszczają...chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.02.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Ja szczęśliwa bardzo będę z powodu pół metra śniegu! Nie musimy jeździć dużo, damy radę. Ależ byłoby pięknie u nas, ojej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.02.2012 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Ja szczęśliwa bardzo będę z powodu pół metra śniegu! ... jak spadnie to poślę pocztą, ciekawe czy listonosz się ucieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.02.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Jamlesik - ja posałąm u siebie, ale chyba nie bywasz uważny u mnie. DZIĘKUJĘ CI, mój Drogi, za przesyłkę! Ogromnie się cieszę, na pewno wysieję nasionka, tylko - jakie właściwości mają te nasionka, znaczy to, co z nich wyrośnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.02.2012 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 ..... co z nich wyrośnie? nieuważne łobuzy amisze, bawole serca i ostra papryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.02.2012 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 DZIĘKUJĘ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.02.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Ooo słyszałam, że to dobre odmiany.... A gdzie nabyłeś takie????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Mam nadzieję, że bociany wiedzą co robią. Jamles ma rację, z tym śniegiem do przesada, nie potrzebuję go więcej, wcale a wcale. To co jest w zupełności mi wystarczy!!!! Ja niestety Depsiu dość dużo jeżdżę a ma drogowców nie ma za bardzo co liczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.02.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Mam nadzieję, że bociany wiedzą co robią. Jamles ma rację, z tym śniegiem do przesada, nie potrzebuję go więcej, wcale a wcale. To co jest w zupełności mi wystarczy!!!! Ja niestety Depsiu dość dużo jeżdżę a ma drogowców nie ma za bardzo co liczyć! No popatrz Pani... to tak jak i u nas... Ja też sporo jeżdżę i też drogowców za każdym razem jak białe spadnie są zaskoczeni... Czyżbyś za miedzą mieszkała...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.02.2012 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Ooo słyszałam, że to dobre odmiany.... A gdzie nabyłeś takie????????? tymi rencami wyhodowane amisze Depesiowe reszta z wymiany na FO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.02.2012 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Amisze moje i zostałam nagrodzona za to, że się podzieliłam, bo nie mam pewności, że moje nasiona tegoroczne przetrzymały i skiełkują. To na szczęście Jamles ocalił gatunek i znowu mam nasionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts