Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jamlesowe dookoła domu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to na pewno rh i na pewno chory (pewnie pojdzie na przemial), ze listki sie zwijaja to wiem ale to tak zalosnie wyglada, jakby troche snieg stopnial to by dostaly picia,a przy tych mrozach nie ma szans, pewnie od weekendu znowu wieksze przyjda.

To ja już wolę te mrozy, bo śnieg to i ja lubię, ale znowu drogowców zima zaskoczy..

Nie wiem jak to jest, że od Krakowa w kierunku Zakopanego, a już jak się nieco wyżej wjedzie to drogi są zawsze czarne, i dobrze przygotowane.. Tu ślizgawice, breja na drodze, błoto śnieżne, lód a Zakopianka OK... Średnio raz na tydzień/dwa jesteśmy w Zakopcu ( teraz głównie mąż... ) i zawsze jest dobrze.. u nas na głównej drodze, tak z 3-5 km jest problem jeździć, i samochody pod niewielki podjazd nie wjeżdżają...

Dziś słyszałam od pogodynki w TV (wiem, wiem telewizja kłamie, ale w tym wypadku na pewno nie)

że bociany po urlopie w tropikach są już w drodze powrotnej do Europy.

Braza...bociany lecą, huuurrraaaa :)

Jamlesik - ja posałąm u siebie, ale chyba nie bywasz uważny u mnie. ;)

DZIĘKUJĘ CI, mój Drogi, za przesyłkę! :D

Ogromnie się cieszę, na pewno wysieję nasionka, tylko - jakie właściwości mają te nasionka, znaczy to, co z nich wyrośnie? :rolleyes:

Mam nadzieję, że bociany wiedzą co robią. Jamles ma rację, z tym śniegiem do przesada, nie potrzebuję go więcej, wcale a wcale. To co jest w zupełności mi wystarczy!!!!

Ja niestety Depsiu dość dużo jeżdżę a ma drogowców nie ma za bardzo co liczyć!

Mam nadzieję, że bociany wiedzą co robią. Jamles ma rację, z tym śniegiem do przesada, nie potrzebuję go więcej, wcale a wcale. To co jest w zupełności mi wystarczy!!!!

Ja niestety Depsiu dość dużo jeżdżę a ma drogowców nie ma za bardzo co liczyć!

No popatrz Pani... to tak jak i u nas...

Ja też sporo jeżdżę i też drogowców za każdym razem jak białe spadnie są zaskoczeni... Czyżbyś za miedzą mieszkała...?;)

Amisze moje i zostałam nagrodzona za to, że się podzieliłam, bo nie mam pewności, że moje nasiona tegoroczne przetrzymały i skiełkują.

To na szczęście Jamles ocalił gatunek i znowu mam nasionka! :D