DPS 14.02.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Aaaa, Jamlesik, mam pytanko - jak suszysz nasionka, na czym?Ja kiedyś suszyłam na sitku po spłukaniu z miąższu, ale potem trzeba było je odklejać i bałam się, czy nie zniszczą się. Teraz suszę na ręcznikach jednorazowych i potem wsadzam do ziemi razem z tym, mam pewność, że nie uszkodziłam wtedy.Ale może masz jakiś dobry patent...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.02.2012 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 ... jak suszysz nasionka, na czym? najpierw na sitku potem wyrzucam na deskę( kuchenną?) i na talerzyk na ręczniku papierowym też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.02.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 No to ja amiszy nie mam, nawet nie wiem gdzie kupić, a o hodowaniu... hmmmm jakby tu powiedzieć... nic nie wiem. Na rynku kupuję sadzonki, nigdy nie wiem co z tego urośnie... i czy będą pomidorki.... Podobno Jamles nie masz do nas daleko to zapraszam, a ja wpadnę sierpień/wrzesień z rewizytą i prosto z krzaczka porwę jednego amisza;) Mężowi nie powiem nic, bo by ze mną pojechał i się jeszcze z Jamlesem zakolegował... o grubie by se poopowiadali, o wojsku, i piwo albo gorzołkę wypili, a ja bym straciła forumowego kolegę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.02.2012 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 o wojsku toby ze mną nie pogadał ja mam kat. do doopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.02.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Hmmm to o pomidory by Cie zamęczył.. mnie męczył, ale robić nie chciał.... A tak serio to kiedy się w moje strony wybierasz? jak co to zapraszam na kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.02.2012 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 A tak serio to kiedy się w moje strony wybierasz? jak co to zapraszam na kawkę 4 marca do Zawiercia z młodym na turniej, ale to bliżej Kaśki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.02.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 a jeszcze bliżej do mnie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.02.2012 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 a jeszcze bliżej do mnie:P jak te wieści się szybko rozchodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.02.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 A gdzieś koło mnie Młody turnieju nie ma?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.02.2012 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 A gdzieś koło mnie Młody turnieju nie ma?? masz tam jakąś halę w lesie może w czerwcu w Czarnkowie, ale najpierw musi wejść do finału wojewódzkiego ....... chyba niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.02.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 masz tam jakąś halę w lesie może w czerwcu w Czarnkowie, ale najpierw musi wejść do finału wojewódzkiego ....... chyba niemożliwe to sie nazywa optymizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.02.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Jakbyś nie jechał, to zazwyczaj zawsze jedziesz koło mnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.02.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Hehe, naiwniaczki. Tyle lat Jamles jest na forum, a nie wiem, czy się choć z kimś jednym spotkał osobiście! On bardzo tajemniczy jest i skryty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.02.2012 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Ta????????????No popatrz Pani... Toteż wczoraj zignorował to, że napisałam, ze wpadnę na te amisze... Noo to idę sobie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.02.2012 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 On bardzo tajemniczy jest i skryty. agenci tak mają żeby nie było, jeden mieszka we wsi a kilkoro ma telefony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.02.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Ten we wsi to Cię chyba dopadł, bo nie było jak uciekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.02.2012 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 eee tam zaraz dopadł, przyszedł podszkolić się z budownictwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.02.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Jamles, hali nie mam, ale jest niezły kawałek pola - może się nada??? Obiecuję, że będę chronić Twoją prywatność jak zawodowy bodyguard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.02.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Lesiu jak słowo normalnie masz takie lanie że tyłek będziesz miesiąc moczył w tym wykrakanym półmetrowym śniegu:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.02.2012 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Lesiu jak słowo normalnie masz takie lanie że tyłek będziesz miesiąc moczył w tym wykrakanym półmetrowym śniegu:mad: ja Depesi i Arnice śniegu brakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts