DarioAS 18.01.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 jak świńska krew to pewnie świńska grypa Cię nie ruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.01.2011 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 A jaka to jest swinska? baaaaaaaaardzo niedobra, trzeba upuszczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.03.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Halo, wiosna za pasem. Gdzie nowe zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.03.2011 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 no i nie doczekałem trzynastej strony fotów nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.03.2011 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 a czemu nie ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.03.2011 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Jaaaasooooo Jamlesik, ale u Cię ładnie!!!!!!! Kajam się, że dopiero teraz zaglądam, alem pomroczność jasną miała i nie skumałam z tym fotośmietnikiem ... Po prawdzie, jak już pisałam chyba u naszego nadwornego Pałeczkarza, nie za rozumek mnie wszyscy kochaja ... Ale już jestem i nie dam się wygonić!!!!!! Mało tego, murki zmałpuję!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 18.03.2011 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 Ja co prawda nie wiem jak tu weszłam ale jak można to zagoszczę na trochę ,ogród piękny i rabaty też a murki rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swojaczka 19.03.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Ujawnić się chciałam,bo podglądanie :rolleyes:ogrodów jest moją pasją.Zmieniam swój ogród- czasami sadzę coś co oczarowało mnie w oglądanych projektach."Dookoła domu" ma swój urok;azalie,rododendrony,funkie i wrzosy są mi szczególnie bliskie.Dlaczego klon palmowy otrzymał takie M1? Mój przesypia bez dachu (trzyletni obecnie) Ogrodniczo pozdrawiam-byle do wiosny!A to już za chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.03.2011 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 a czemu nie ma ? bo nic nowego .... Kajam się, że dopiero teraz zaglądam..... trzy zdrowaśki i piwo dla mnie Ja co prawda nie wiem jak tu weszłam .... pewnie pod siatką, bo nie ma podmurówki Ujawnić się chciałam .....Dlaczego klon palmowy otrzymał takie M1? ... fajnie, że się ujawniłaś a klon jest noworodek i tak końcówki mu przemarzły, rośnie w przeciągu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.03.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Zdrowaśki zmówione, a piwo masz w KK!!! Teraz gadaj, jak na spowiedzi ... czy klona palmowego się podcina??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.03.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Zdrowaśki zmówione, a piwo masz w KK!!! Teraz gadaj, jak na spowiedzi ... czy klona palmowego się podcina??? ??????????? chyba tak... ja cięłam w zeszłym roku, ale ja się nie znam i w zasadzie wszystko cięłam.... Zastanawiam się czy tnie się np. rododendrony i azalie??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.03.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 NIEEEE... rh i azalii nie tnie się, chyba, że tylko martwe przemarznięte gałązki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 22.03.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 no i nie doczekałem trzynastej strony fotów nie ma czas naprawić to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.03.2011 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 Zdrowaśki zmówione, a piwo masz w KK!!! Teraz gadaj, jak na spowiedzi ... czy klona palmowego się podcina??? to co przemarzło, idę zobaczyć czy piwa ktoś nie wypił ??????????? chyba tak... ja cięłam w zeszłym roku, ale ja się nie znam i w zasadzie wszystko cięłam.... Zastanawiam się czy tnie się np. rododendrony i azalie??????? Nitu odpowiedziała NIEEEE... rh i azalii nie tnie się, chyba, że tylko martwe przemarznięte gałązki. prowda czas naprawić to a jak się naprawia czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.03.2011 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2011 A ja musze przyznać, ze moje RH przezimowały pięknie, ale azalie te drobnokwiatowe - niebałdzo w ubiegłym roku odbiły i nawet kwitły, więc może teraz tez odbiją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.03.2011 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 A ja musze przyznać, ze moje RH przezimowały pięknie, poza Bernsteinem, podobno lubi przemarzać, reszta Ok pierisy niektóre poobmarzały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.03.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 O u mnie jeden ciut przemarzł, ale miałby sie znacząco lepiej gdyby jacyś "lepiacze" bałwanów go kulą nie rozjechali No cóż u mie to surrviwal nie "stanowisko osłoniete, nasłonecznione" to co się dziwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.03.2011 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Na moim rh (jedynym, jak narazie) i całych 2 sztukach azalii są pąki ... mam nadzieję, że to dobrze im wróży ... Fajnie, podcina się to co przemarzło, ale jak to do pioruna poznać, że akurat przemarzło??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.03.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Fajnie, podcina się to co przemarzło, ale jak to do pioruna poznać, że akurat przemarzło??? Braza, jak to jak? czekasz aż zacznie się puszczać to co się puszcza zostawiasz, a co nie ma zamiaru wycinasz. Ot i cała filozofia pani kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.03.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Nooooo, to faktycznie mało skomplikowane .... W takim razie czekam, aż się puści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts