Alunek 06.03.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Efilo, są specjale nawozy dla hortensji ,ale równie dobrze mogą być do iglaków, a nawet zwykłe zakwaszacze gleby Leszku, czy olejem można pryskać jabłonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.03.2012 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Leszku, czy olejem można pryskać jabłonie? oczywiście, wszystkie owocowe można a moim zdaniem nawet należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.03.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 taki styknie?http://allegro.pl/nawoz-250g-do-hortensji-wybarwiajacy-hortensja-i2186842987.htmlwiem że nazywa się idiotycznie ale skład ma chyba sensowny dla NORMALNYCH hortensji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.03.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Alunku u mnie na pierwszej stronie pogaduch jest taki link do oprysków owocowych, co kiedy i czym - bardzo sensownie rozpisane - polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 06.03.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 przecież piszę wyżej ..... MOŻESZ w temp. powyżej zera i nie w deszczuLesiu, a u nas w nocy mrozy. Podobno wtedy to jest mniej skutecznie, jak czytałam. Chyba, że Ty masz inne zdanie, to uwierzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.03.2012 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Lesiu, no nie doczytałam ... no co. Dzięki. Jutro kupię tego olejum i popryskam, w dzień mam +6 do +8 nawet! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.03.2012 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 .... Chyba, że Ty masz inne zdanie, to uwierzę! ja tam ekspertem nie jestem, ale na chłopski rozum to chyba nocne mrozy nie mają znaczenia, pryska się po to, żeby spłynęło i oblało zimujące szkodniki i jaja, coby się z nich nic nie wylęgło. Wydaje mi się, że stosować jak pisze w instrukcji .... stosować w temp. powyżej 0 stopni i przy pogodzie bezwietrznej i bezdeszczowej i o ile pamiętam w okresie od połowy lutego do połowy marca, a to jest zima i ujemne nocne temp. są niemal pewne w tym okresie. I teraz pytanie ile czasu od zabiegu nie może być ujemnej temperatury? A i jedno ostrzeżenie ( o ile nie jest za późno) .... odmiany o srebrnych igłach mogą czasowo zzielenieć. Patrząc na prognozy pogody to pryskać albo w piątek/ sobota w tym tygodniu lub za tydzień w weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 07.03.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Alunku u mnie na pierwszej stronie pogaduch jest taki link do oprysków owocowych, co kiedy i czym - bardzo sensownie rozpisane - polecam zajrzę Patrząc na prognozy pogody to pryskać albo w piątek/ sobota w tym tygodniu lub za tydzień w weekend. nastawiam się na zrobienie wszystkich oprysków w przyszłym tygodniu. Pytanie ile kupić oleju, aby starczyło na drzewo 60-letnie o olbrzymiej koronie:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.03.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Patrząc na prognozy pogody to pryskać albo w piątek/ sobota w tym tygodniu lub za tydzień w weekend. czy to dotyczy terenu całego kraju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 07.03.2012 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Patrząc na prognozy pogody to pryskać albo w piątek/ sobota w tym tygodniu lub za tydzień w weekend.O, właśnie na jutro planowałam to pryskanie, powinnam zdążyć! A moją pogodę też sprawdzałeś? Dzięki, Mistrzu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.03.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 A u mnie jutro deszcz zapowiadają, za to przyszły tydzień ma być piękny. Lepiej, żeby się mylili, bo ja osobiście mam już dość zimna!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 07.03.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Ja też pryskam po to, żeby spłynęło ale jaj staram się nie oblewać.O wylęganiu nie będę się wypowiadał, bo się nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.03.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 A u mnie jutro deszcz zapowiadają, za to przyszły tydzień ma być piękny. Lepiej, żeby się mylili, bo ja osobiście mam już dość zimna!!!! u nas ponoc ma byc najladniejsza przyszla sroda a ja wzielam wolnehttp://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/k005.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.03.2012 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 ..... Pytanie ile kupić oleju, aby starczyło na drzewo 60-letnie o olbrzymiej koronie:o masz układy w straży pożarnej ograniczyłbym się do pnia i konarów do których sięgnie malorex na pytanie dotyczące pogody to, czy ja jestem ...... Wicherek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.03.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Królik - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.03.2012 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 wszystkim zaglądającym Paniom z okazji Święta http://www.goflowers.pl/wp-content/uploads/wpsc/product_images/15_tulipanow-2.jpg po jednym oczywiście jakby zabrakło to jeszcze te http://www.zdjecia.biz.pl/zdjecia/duze/roznokolorowych-bukiet-tulipanow.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.03.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Zachłanna po kwiatka przyszłam - dziekuję bo pryskać to ja nie mam czego, a olej i czosnek to w kuchni spożytkuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 08.03.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.03.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 HA! biorę cwieta, a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.03.2012 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Biorę i ja, a co! Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts