braza 13.03.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Swojego trawnika też nie ruszam, a mam go trochę, chociaż ... czy on jeszcze trawnik będzie w tym roku przypominał, to nie wiem, stareńki już ! Na szczęście śniegu nie mam, ale szaroburo i zimny wiatr. Nic nie robię, o!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.03.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Ach, Tolunia, zawsze mówiłam, że Podlasie piekne jest, cały kraj też, ale nikt nie porówna się z zachodem w kwestii klimatu ciepłego i łagodnego. o to, to Depeś, Ty masz taką Polską Kalifornię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.03.2012 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 o to, to Depeś, Ty masz taką Polską Kalifornię właśnie oglądam ..... Indian Wells Radwańska wygrała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.03.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Wygrała, bo przeciwniczkę skurcze zjadły.Też oglądałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 14.03.2012 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 No właśnie, nad morzem wczoraj słonko świeciło, dzisiaj już nie. A ja mam akurat trochę czasu właśnie dzisiaj rano... niesprawiedliwe!! Ale za to na parapecie mi zaczynają kiełkować orliki, a już straciłam nadzieję, wszystko inne już dawno się zieleni! Znalazłam właśnie fajny patent na kiełkownice anty-kotowe, chyba w przyszłym roku przetestuję! http://forumogrodniczeoaza.pl/index.php/forum/34-nasiona-i-wysiewy/267-siewy-roslin-jednorocznych-i-bylin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.03.2012 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Agata, łączę się w bezsłonecznym bólu patent ciekawy, ale nie dla mnie, bo nie mam kotów(na całe szczęście ) i pewna jest abzaga od przewodniczącej (musi ładnie wyglądać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.03.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Też mam bezsłoneczne bóle - ale i nadzieję na szybką poprawę. Pomidory na parapecie zaczęły wschodzić, tralala!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.03.2012 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Pomidory na parapecie zaczęły wschodzić, tralala!!! i tak jeszcze dosiejesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.03.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 No właśnie, nad morzem wczoraj słonko świeciło, dzisiaj już nie. A ja mam akurat trochę czasu właśnie dzisiaj rano... niesprawiedliwe!! Ale za to na parapecie mi zaczynają kiełkować orliki, a już straciłam nadzieję, wszystko inne już dawno się zieleni! Znalazłam właśnie fajny patent na kiełkownice anty-kotowe, chyba w przyszłym roku przetestuję! http://forumogrodniczeoaza.pl/index.php/forum/34-nasiona-i-wysiewy/267-siewy-roslin-jednorocznych-i-bylin dzien dobry, rano popadywalo, szaroburo a teraz wiatr przepedzil chmurzyska i wyszlo piekne slonce. "w cieniu" czujnik pokazuje +8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.03.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 i tak jeszcze dosiejesz O żesz - faktycznie dosieję! Dziękuję, Jamlesik! A co one są...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.03.2012 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 O żesz - faktycznie dosieję! Dziękuję, Jamlesik! A co one są...? listonosz już był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.03.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 No dzisiaj podjechał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.03.2012 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 No dzisiaj podjechał! szybki jak cesarsko poczta będzie info na PoufneW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.03.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.03.2012 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 (edytowane) dzien dobry, rano popadywalo, szaroburo a teraz wiatr przepedzil chmurzyska i wyszlo piekne slonce. "w cieniu" czujnik pokazuje +8.A no właśnie. "Teraz", czyli kiedy j a poszłam do pracy!! A jeśli chodzi o urodę pojemników na wysiewy, to wszystkie takie sobie. Przydałoby się mieć oddzielny pokój na nie, bo w garażu za zimno, a w piwnicy, czyli "pokoju motóra" to m. mi nie da! no, za mały ten dom wybudowałam... Edytowane 15 Marca 2012 przez sure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.03.2012 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Też zawsze mam wiosną za mało parapetów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 15.03.2012 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 ...Przydałoby się mieć oddzielny pokój na nie ... wintergarden by się przydał, przeszklony, ogrzewany, takie cóś jak ma Ew-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.03.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Ja to nie marzę aż tak, ale jakieś większe i dłuższe parapety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.03.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Od trzech dni sumienie mi przypomina, że powinanm calie i funkie w donicę wsadzić, tak mi ogrodnik poradził, bardzo jednak skutecznie uciszam to sumienie ... może jutro się głośniej rozedrze ...?Nie mam słońca!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.03.2012 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Nie mam słońca!!! przecież świeci od rana a co ogrodnik miał na myśli z funkiami w donicy? chyba ich na jesień nie wykopywałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts