Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jamlesowe dookoła domu

Recommended Posts

Swojego trawnika też nie ruszam, a mam go trochę, chociaż ... czy on jeszcze trawnik będzie w tym roku przypominał, to nie wiem, stareńki już !

Na szczęście śniegu nie mam, ale szaroburo i zimny wiatr. Nic nie robię, o!!!

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ach, Tolunia, zawsze mówiłam, że Podlasie piekne jest, cały kraj też, ale nikt nie porówna się z zachodem w kwestii klimatu ciepłego i łagodnego. ;)

o to, to Depeś, Ty masz taką Polską Kalifornię :)

No właśnie, nad morzem wczoraj słonko świeciło, dzisiaj już nie. A ja mam akurat trochę czasu właśnie dzisiaj rano... niesprawiedliwe!! :no:

Ale za to na parapecie mi zaczynają kiełkować orliki, a już straciłam nadzieję, wszystko inne już dawno się zieleni! Znalazłam właśnie fajny patent na kiełkownice anty-kotowe, chyba w przyszłym roku przetestuję! ;) http://forumogrodniczeoaza.pl/index.php/forum/34-nasiona-i-wysiewy/267-siewy-roslin-jednorocznych-i-bylin

No właśnie, nad morzem wczoraj słonko świeciło, dzisiaj już nie. A ja mam akurat trochę czasu właśnie dzisiaj rano... niesprawiedliwe!! :no:

Ale za to na parapecie mi zaczynają kiełkować orliki, a już straciłam nadzieję, wszystko inne już dawno się zieleni! Znalazłam właśnie fajny patent na kiełkownice anty-kotowe, chyba w przyszłym roku przetestuję! ;) http://forumogrodniczeoaza.pl/index.php/forum/34-nasiona-i-wysiewy/267-siewy-roslin-jednorocznych-i-bylin

dzien dobry, rano popadywalo, szaroburo a teraz wiatr przepedzil chmurzyska i wyszlo piekne slonce. "w cieniu" czujnik pokazuje +8.

dzien dobry, rano popadywalo, szaroburo a teraz wiatr przepedzil chmurzyska i wyszlo piekne slonce. "w cieniu" czujnik pokazuje +8.
A no właśnie. "Teraz", czyli kiedy j a poszłam do pracy!! :(

A jeśli chodzi o urodę pojemników na wysiewy, to wszystkie takie sobie. Przydałoby się mieć oddzielny pokój na nie, bo w garażu za zimno, a w piwnicy, czyli "pokoju motóra" to m. mi nie da! ;)

no, za mały ten dom wybudowałam...

Edytowane przez sure