Arnika 30.03.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 No tak... Zobacz Leszku jaki z tym chwastem zawrót głowy.... Latasz... kosisz, wertykulujesz, posypujesz nawozem, psikasz na inne chwasty... Nooo masakra.... Za to i tak chyba na mojej ulicy mam najładniejszy chwast w ogródku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 30.03.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 głosik ode mnie dla Rasi poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.03.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 głosik ode mnie dla Rasi poszedł I ode mnie też Jamlesik tak się zdziwiłeś u Brazy na mój widok że i do Ciebie zajrzałam:cool: I nie myśl że Cię nie nawiedzam, bo od czasu do czasu na kontrol wpadam, widzę że wszystko gra( a właściwie rośnie) i pędzę dalej. Wiosenne buziaki zostawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.03.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Maxi, rób częściej takie "wpady" może Jamlesikowi ta zdziwiona mina tak zostanie Jamlesik,a czy Ty się znasz na ostrokrzewach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.03.2012 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 chyba dzisiaj jeszcze dosadzę, flanc ci u mnie w ........ trzi i trocha tylko gdzie ja pomidory posadzę, ze sto z ziemi wylazło chyba w miejsce rh i wrzosów Jedna flanca/franca;) koktajlowa "moja" też wylazła? Jeszcze raz dzięki za wsparcie:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.03.2012 05:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 I ode mnie też Jamlesik tak się zdziwiłeś u Brazy na mój widok że i do Ciebie zajrzałam:cool: I nie myśl że Cię nie nawiedzam, bo od czasu do czasu na kontrol wpadam, widzę że wszystko gra( a właściwie rośnie) i pędzę dalej. Wiosenne buziaki zostawiam:) teraz wiem kto robi mi oglądalność Maxi, rób częściej takie "wpady" może Jamlesikowi ta zdziwiona mina tak zostanie Jamlesik,a czy Ty się znasz na ostrokrzewach? nie znom się, a co przemorz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.03.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Nie, nie wiem jak rozpoznać ostrokrzewiastego faceta i ostrzokrzewiastę kobitę! W mądrych artykułach piszą, że warunkiem ich rozmnażania (rozumiem przez to, "pojawienia się" owych słynnych owoców koloru czerwonego) jest właśnie posiadanie parki. Jak do cholery, rozpoznać, którego mam??? I nie pokazują mi jęzora, bo to nieładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.04.2012 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Ty się u ogrodnika zapytaj, bo nie wiem, czy "na oko" to sie daje rozpoznać... Ja nawet nie wiem, czy osobniki męskie owocują czy nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 01.04.2012 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Nie, nie wiem jak rozpoznać ostrokrzewiastego faceta i ostrzokrzewiastę kobitę! W mądrych artykułach piszą, że warunkiem ich rozmnażania (rozumiem przez to, "pojawienia się" owych słynnych owoców koloru czerwonego) jest właśnie posiadanie parki. Jak do cholery, rozpoznać, którego mam??? I nie pokazują mi jęzora, bo to nieładnie kobietka ma pojedyńcze kwiaty ,a facet potrójne. Załaczam zdjęcie pogladowe znalezione w necie. Jakość nie najlepsza ,ale widać różnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.04.2012 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Ja nawet nie wiem, czy osobniki męskie owocują czy nie... pewnie tylko kłują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.04.2012 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Alunek, dzięki. Problem polega na tym, że ta moja franca jeszcze nie kwitła .... Chyba jednak trzeba go przesadzić, nie za dobrze mu przy tej studni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 02.04.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Alunek, dzięki. Problem polega na tym, że ta moja franca jeszcze nie kwitła .... Chyba jednak trzeba go przesadzić, nie za dobrze mu przy tej studni! za mało słońca? masz tylko jedną sztukę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.04.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Pewnie jedno i drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.04.2012 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 jakby co to jakiś Leszek próbuje się zapoznać z fejsem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.04.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Eeee, no i jak Ci idzie z tym fejsem? Muszę Cię poszukać - pod metrykalną etykietką jesteś czy forumową? To wieeeelki krok naprzód, Lesiu, w Twojej internetowej karierze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.04.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Lesiu a france;) koktajlowe też masz http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c029.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.04.2012 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Eeee, no i jak Ci idzie z tym fejsem? kiepsko, dane z dowodu spisane Lesiu a france;) koktajlowe też masz http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c029.gif tylko 6 czy 7 sztuków megagrona, chyba jutro jeszcze gruszkowe wysieję, bo mi zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.04.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 chociaż jedną proooooooooooooszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.04.2012 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 chociaż jedną proooooooooooooszę jesteś na liście oczekujących chyba będę musiał zdobyć namiary na gościa z Kany Galilejskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.04.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Na necie go poszukaj A mnie masz na liście ?? ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts