jamles 20.04.2012 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 ... dzisiaj zlocik u Jamleska ?????????... no, Rasia ma przyjechać po drodze do Żywca, o której i na jak długo to nie wiem, Wuśka dzisiaj nie może flance są jeszcze malutkie, do wsadzenia raczej po długim weekendzie, bliżej nawet 15 maja, o ile nie będzie przymrozków można będzie ciut wcześniej, okrywanie to już tylko awaryjnie a podobno na długi weekend mają być duże upały, takie małe flance mogą się ugotować, Arnika możesz przyjechać dzisiaj, ale opieka nad niemowlakami będzie konieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.04.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Wiola może po oseski się wybierzemy razem później jak je już Lesiu dopieści;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.04.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 a podobno na długi weekend mają być duże upały, mam nadzieje, ze to prawda i dotyczy calego kraju zeby kazdy z nas mial udana majowke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 20.04.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Szkoda, że do mnie nikt nie przyjeżdża "po drodze"... i czemu ja mam tak wszędzie daleko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.04.2012 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 sure nie gadaj, do Ali masz blisko, do mnie masz blisko, tylko my flancow nie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 20.04.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Tarcia ma racje... przy okazji przypominam,że wspólny wyjazd do Franka jest aktualny. Jeśli macie czas to może w następny weekend? P.S. Leszku, strasznie żałuję, że jesteś na drugim krańcu Polski szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.04.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 OKi.. to ja przyjadę kiedy Jamles powie... - Arnika przyjeżdżaj I nie ukrywam, że z rana mi najbardziej pasuje, bo po południu u mnie znaczy po 17.00 często wyjazd z domu, a to oznacza , że z przychówkiem... Czekam więc na znak A Wusia jak tam chcesz to się dostosujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.04.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Aaaa i ja też żałuję, że blisko Was nie mieszkam... Ale może Wy do nas kiedyś, a i ja do was... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 20.04.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Arniko, na pewno kiedyś... byle było po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.04.2012 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 OKi.. to ja przyjadę kiedy Jamles powie... - Arnika przyjeżdżaj I nie ukrywam, że z rana mi najbardziej pasuje..... A Wusia jak tam chcesz to się dostosujesz... przyszły czwartek, piątek majowy weekend malarsko się zapowiada PS. tak do 13-tej max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.04.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Tarcia ma racje... przy okazji przypominam,że wspólny wyjazd do Franka jest aktualny. Jeśli macie czas to może w następny weekend? P.S. Leszku, strasznie żałuję, że jesteś na drugim krańcu Polski szkoda... mi zbytnio nie pasi wtedy ten frank, ale zaraz potem mamy majowy, w ktory sie spotykamy u mnie, dysponuje wolnym:1,2,3,4 majem - 5 jade do taty na imieniny (grilowa balanga) a 6 odpoczywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.04.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 kurcze jak czwartek piątek to ja do połednia szans nie mam:( chyba że na "krzywy ryjek" się załapię i jak Lesiu by tam chciał co oddać dla mnie to Wiolcię wykorzystać:rolleyes:" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.04.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 tylko czy Wiolcia DA sie wykorzystac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.04.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 eeeeeeeeee może DA;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 20.04.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 mi zbytnio nie pasi wtedy ten frank, ale zaraz potem mamy majowy, w ktory sie spotykamy u mnie, dysponuje wolnym:1,2,3,4 majem - 5 jade do taty na imieniny (grilowa balanga) a 6 odpoczywam najpóźniej we wtorek będę wiedziała czy będę miała cały tydzień wolny czy tylko 1 i 3. Będziemy w kontakcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 20.04.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 CZY KTOŚ ZNA I MOŻE POLECIĆ SZKÓŁKI Z OKOLIC LEGNICY , ZIELONEJ GÓRY , WROCŁAWIA, LESZNA ? P.S. Leszku, przepraszam za odrobinę prywaty w Twoim wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.04.2012 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Mieszkam w okolicach Zielonej Góry, ale szkółek to nie znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 20.04.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.04.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Leszek.... a muszę dzisiaj dać odp?Bo jak do 13... to ja bym skoro świt musiała wstać... zobaczę... dam znać...A jaki jeszcze dzień będzie Ci pasował i jaka godzina? Ale postaram się dostosować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 21.04.2012 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 najpóźniej we wtorek będę wiedziała czy będę miała cały tydzień wolny czy tylko 1 i 3. Będziemy w kontakcie.A ja mam na pewno wolne pomiędzy 1 i 3, tylko wracam dopiero w niedzielę 29.04. A potem już wszędzie mogę jeździć i szkółkować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts