jamles 08.05.2012 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Witam, 18 maja organizuje spotkanie forumowiczek w Milanówku, na które Cie serdecznie zapraszam. dziwnie bym wyglądał w spódniczce magnolia River Bird klon palmowy Orange Dream klon jesionolistny i buki zdjęcia z 1 maja, daty oczywiście nie zmieniłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.05.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.05.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Ładna ta magnolia! A wie ktos może jak można rozmnożyć stare poniemieckie ogromne piekne magnolie...?Marzę o takiej od lat, ale nigdzie nie mogę kupić, magnolia grandiflora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.05.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Jak mnie pamięć nie myli to trzeba by było przymocować do gałęzi doniczkę z ziemią i pozostawić... Jak wypuści korzenie to odciąć gałąź.. nie jest to takie proste, ale i nie jest niemożliwe... Kolega tak zrobił i ma dwie magnolie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.05.2012 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 ..... nigdzie nie mogę kupić, magnolia grandiflora... http://www.oczarjk.pl/index.php?act=83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 08.05.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Leszku, jak nazywa się klonik nad Orange Dream? Pikny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.05.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Oooo, dzięki! Arni - chyba spróbuję gdzieś, nie mam takiej u siebie, ale u nas ich jeszcze całkiem sporo, może by się udało. Jamles - piekna, dziękuję! Zostawię sobie w zakładkach, bo cena jest zabijająca. Może kiedyś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.05.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Leszku, jak nazywa się klonik nad Orange Dream? Pikny Alunia to chyba ten klon shirasawy, ktory tez mi sie spodobal w ub. sezonie. Ale na stowe nie jestem pewna, nie znam sie na klonach tak dobrze jak jamlesik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.05.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 DPSia.. jak co to przyłóż dwie doniczki z ziemią... I ta cena co Jamles podał... to zabija na wstępie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 09.05.2012 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Właśnie, ten klonik nad podpisem Orange Dream, to co to? I jak duże ma liście po rozwinięciu? A u mnie żaden buk się jeszcze nie rozwija, padły, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.05.2012 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Leszku, jak nazywa się klonik nad Orange Dream? Pikny klon shirasavanum Aureum Alunia to chyba ten klon shirasawy, ktory tez mi sie spodobal w ub. sezonie. Ale na stowe nie jestem pewna, nie znam sie na klonach tak dobrze jak jamlesik :rotfl: wogóle się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.05.2012 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Właśnie, ten klonik nad podpisem Orange Dream, to co to? I jak duże ma liście po rozwinięciu? http://www.klony.info/klony/klon/55/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 09.05.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Dzięki, ładniutki jest. A z tymi bukami to nakłamałam, Purple Fountain już ma duże listki, ale Mercedes nie ma wcale... jakie szczęście, że zakupiłam wreszcie kompostownik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.05.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 klon shirasavanum Aureum :rotfl: wogóle się nie znam To może chociaż na klonowaniu się znasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.05.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 A pomidory już wysadziłeś do gruntu? Ja się moich jeszcze bałam wystawić do ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.05.2012 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 To może chociaż na klonowaniu się znasz? Na klonowaniu pomidorków, to Lesiu się zna najlepiej:yes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.05.2012 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 A pomidory już wysadziłeś do gruntu? Ja się moich jeszcze bałam wystawić do ziemi. No właśnie... wsadzać france, czy czekać na Zośkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.05.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Lesiu dzięki I ja mam... :wave: Rasia... mnie Jamles mówił, że do poniedziałku poczekać... to też będę czekać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Jak już te wszystkie pomidory zaowocują to podam Wam adres na priva, chętnie spróbuję Nabyłam drogą kupna dwa nowe rh, jak zakwitna pokażę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.05.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Ja bym poczekała po doświadczeniach z zeszłego roku, jak wszystko przemarzło. Dziś o 5 rano u nas był przymrozek. To tylko kilka dni. Fachowcem nie jestem, ale tak cuś mi sie widzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts