TAR 16.05.2012 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 ja tez juz nie chce pomidorow, za duzo zabawy (choc moja mama uprawia w szklarence wiec moglaby mi co nieco podpowiedziec), ale za to wczoraj wygospodarowalismy miejsce 1,5x2 m na zielnik, bedzie pietruszka, szczypiorek, koperek i mieta miejsca nieduzo ale na nasze potrzeby wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.05.2012 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 u mnie przede wszystkim bazylia oregano i estragon - najczęściej używane jako świeże zioła. no i pietruszka z lubczykiem bo ja lubię rosół a Kruszka się uparła na marchewki, ogórki i rzodkiewke. kupiła sobie wesołe nasionka i co zrobić, trza kopać pod warzywnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.05.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 :rotfl::rotfl: Nie byłam u Ciebie... ale już to widzę... rabata warzywna na środku superaśnego trawnika.... No nic to.. jak trza, to trza... rzodkiewkę my już spróbowaliśmy.... co prawda maleńka, ale jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.05.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 A bazylia Ci rośnie.. ja siałam w doniczkach i psinco... nic nie wzeszło.... a w gruncie jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.05.2012 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 ja siałam w doniczkach i były koszmarnie wielkie. powinnam była przerzedzić ale mi było żal hehe a teraz to mam zamiar kupić sadzonki na giełdzie. szczerze mówiąc nastawiałam się na przywiezienie z wystawy ale była masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.05.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Znaczy byłaś już na wystawie? mówimy o tej z nakrycia głowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.05.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 tak. była w zeszły weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.05.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 ziola to najlepiej z sadzonek, mozna za 3-4 zl kupic, ja kupowalam po jednej i dawaly rade u mnie najwiecej miety szlo, tymianek i rozmaryn posuszylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.05.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 mięty to ja muszę mieć dużo ze względu na mojito hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.05.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 no u mnie tez z tego powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.05.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 ale z was drinkowy ja to porzadna - mieta do herbatki:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.05.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Arnika, uśmiałam się po pachy!!!! Pozostanę przy krzaczorach i kwiatkach, rzodkiewce, koperku i ziółkach. Pomidory kupię na straganie - tak będzie taniej i przyjemniej Moje rh jeszcze nie kwitną, ale u mnie chłodno!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.05.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 ale z was drinkowy ja to porzadna - mieta do herbatki:lol2: ...z prądem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.05.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 ja jestem porządna - moje mojito jak w KFC - alkohol free Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.05.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 ...z prądem ja jestem porządna - moje mojito jak w KFC - alkohol free ;) w sumie jak mieta bedzie to mozna i mojito zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.05.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Oj można TARcia.. można... Ja uwielbiam to z prądem i miętom.... Miałam sporo mięty, ale mi wyginęła w zeszłym roku.. teraz mam tylko melisę.... Trzeba więc sadzonek mięty poszukać... no i potrzebuję właśnie bazylię... Szukałam dzisiaj na targu ale nie mieli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.05.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 a moja mieta od Ali i DPS-i rosnie sobie powolutku tralalala, niech sie tylko rozrosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.05.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Ty się Braza ze mnie nie śmiej...Pomidory trza sadzić... Jamles każe, mąż każe, ciemierżycielka teściowa każe... Nie ma to tamto... trza sadzić... Po kupiłam dzisiaj jakieś flance/france... no i ja niby jak mam się wyznać na porze, (choć tak naprawdę wygląda obecnie jak źdźbło trawy...) że ten jest letni a ten zimowy.. paniusia mi wpierdzieliła do reklamówki wszystko naraz.... Po obiedzie.... będę musiała w tej czarnej brei się pobabrać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.05.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 TARcia to niech się rozrośnie... to będziemy pić mojito;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.05.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 No i z czego lejesz? No z czego????????? ZE ŚMIECHU!!! Ja cięłam krzoki, bo laski pisały ciąć, że tną... to i ja zaopatrzona nawet w dobry/dobre sekatory cięłam jak mi się uwidziało... skąd ja mam niby wiedzieć w drzewku owocowym.. sama nie wiem co ja mam..., jak ciąć.. no to ucięłam każdej gałązki po trochu co by innym nie było żal... no i tak obleciałam ogród... O MATKO, NIE WYTRZYMAM, NO ZLEJĘ SIĘ, JAK NIC!!! :rotfl: Najlepsza jest trawa.. jak wezmę kosiarkę to ona sama zapitala, a ja ja tylko gonię... i nie ważne czy mam trawę, czy perz.. mam zielone, zielonym do góry, jak na razie to najładniejsze na mojej ulicy.. I tego się trzymajmy... Ostatni akapit bardzo prawidłowy, wychodzę z tego samego założenia, nieważne co rośnie, byle skoszone było! Co do mięty - jak chcesz, to dawaj adresa na PW, jak będę plewić, to mogę skombinować parę sadzonek mięty dla Ciebie! A moja melisa doszczętnie wymarzła w tym roku! :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts