jamles 16.05.2012 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 .... Pomidory trza sadzić... Jamles każe... cze, badylarki w przyszłym roku biznes otwieram, bazylię po 3zł będę miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.05.2012 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 OK .. jak duża to OK.... Jamles... sadzić czy czekać z pomidorami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.05.2012 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 OK .. jak duża to OK.... Jamles... sadzić czy czekać z pomidorami??? w piątek wysadź, już chyba będzie po przymrozkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.05.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Lesiu grządka skopana, pokrzywy narwane i patrz kaj tam jeszcze Boże Ciało:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.05.2012 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 no i przymroziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.05.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 przykro, ale wszystko zyje? u nas bez przymrozkow sie obylo tym razem a dzis jest nawet cieplo, tyle ze chmury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.05.2012 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 przykro, ale wszystko zyje? mimo okrycia dwa pomidory kaput, na dwóch jodłach przyrosty też, goldbucketowe kwiaty też zmarzły, magnolia obleciała, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.05.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 niefajnie, ale to chyba i tak mniejsze straty niz rok temu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 18.05.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 no i przymroziło Noo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.05.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 a jak my juz przy jodłach, to jakie masz i czy w cieniu czy sloncu? szukam inspiracji do rabaty polcienistej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.05.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Nam się fartnęło, nie przymroziło nas. Pomidory dzisiaj poszły do gruntu, te z pola. Mam nadzieję, że już nie będzie niespodzianek pogodowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.05.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 J. a te pompidory to juz nie do uratowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.05.2012 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 J. a te pompidory to juz nie do uratowania? niestety, te dwa napewno nie, ale straty rosną, dwa kolejne też raczej bez szans, kolejny ma cień szansy i czas do poniedziałku na decyzję jutro roboty leśno-drzewne mnie czekają a jodły to jedna jakaś chyba zwykła z darowizny, jedna to silberka koreańska rosną raczej w słońcu, chociaż sąsiadowa lipa daje im trochę cienia dwie inne koreanki też tam rosną, ale one mają takie malutkie przyrosty i też były przykryte, że nie zauważyłem żeby je podmroziło kolega stracił wszystkie pomidory, ale on wogóle nie okrywał Depesia, Ty może mieszaj coby już pogodowych niespodzianek nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.05.2012 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Ja zaryzykowałam i dzisiaj wsadziłam swoje france... bo już zaczynają kwitnąć. Przykro mi z powodu strat:(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.05.2012 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Przykro mi z powodu strat:(. straty odrobimy, jeszcze 4 parapety franc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.05.2012 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 U nas też był mróz.. rano nawet mąż dmuchawę puszczał, żeby szybę odmrozić... trawa oszroniona, taras oszroniony... oczy zrobiłam...Wyjechałam z rana, dopiero teraz wróciłam.... nie patrzyłam czy coś zdechło czy nie.. nie mam siły.. w niedzielę zrobię obchód.... Pomidorów nie wsadziłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.05.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 ...a moje pomidory koktajlowe w donicach nie zmarzły..ale coś je żre - mają takie żólte plamki na liściach- ratunku czym toto pryskać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.05.2012 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 ...a moje pomidory koktajlowe w donicach nie zmarzły..ale coś je żre - mają takie żólte plamki na liściach- ratunku czym toto pryskać??? może mają za mokro, albo brak magnezu, trzeba by to było widzieć te plamy są na całych krzakach, czy tylko na starych liściach o chorobach pomidorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.05.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Lesiu sadzić jutro czy poczekać do niedzieli:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.05.2012 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Lesiu sadzić jutro czy poczekać do niedzieli:rolleyes: jutro, w niedzielę to się bykiem leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts