wu 18.05.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 jak bydzie piknie w niedzielę to by mnie trza przybić żebym leżała:P doooooobra to jutro sadzę małż będzie robił podpory http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a115.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.05.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 melduję posłusznie co pomidorki posadzone i selerki też a teraz coś szybkiego na mszyce proszę bo te france wpierdzielą mi pomidory:mad: zaczęły cholery zżerać zanim posadzić zdążyłam:mad: może coś bzzzz chemi bo chemię na mszyce to mam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.05.2012 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 ... coś szybkiego na mszyce proszę .... mydło potasowe, czosnek, olej jadalny, coca-cola, biedronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.05.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Wusia, szukaj TUTAJ, mnóstwo metod bez chemii. Pod postem masz jeszcze tam przekierowania do dwóch innych postów o takiej samej tematyce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.05.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 chyba wybiorę póki co coca-colę bo to najszybciej dostępne;) mydła potasowego nie mam:( a w jakim stężeniu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.05.2012 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Co - cola? Nalewasz do rozpylacza i jedziesz z koksem, bez żadnego rozcieńczania, kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.05.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 eeeeeeeeeeeeeeeee a liści ta kokolka nierozcieńczona nie spali:rolleyes: pomidorki nockę przeżyły:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.05.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Leszek brak magnezu? potasu? wczoraj podlałam je nawozem do pomidorów substrala...robaków i innych żyjątek nie zauważyłam- http://i50.tinypic.com/1zduoe9.jpghttp://i50.tinypic.com/4vpu91.jpghttp://i48.tinypic.com/29eq6ba.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.05.2012 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Teska, wygląda na brak magnezu, popsikaj siarczanem magnezu, o ile masz,do każdego podlewania dodawaj tej magicznej siły Wuśka, coca nie spali liści tylko sklei mszyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.05.2012 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Lesiu dzięki- siarczan mam:):) jutro prysnę,dziś narobiłam się w ogrodzie jak dziki osioł....ledwo zipię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 20.05.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Lesiu a na moich dwóch amiszach na listkach to tak jakby im zielony barwnik wypiło i nalało w to miejsce mleka nie ma żadnych zgrubień niczego tylko takie białe mleczne plamy:( od razu dodam że jeszcze niczym nie pryskałam i nic nie robiłam poza posadzeniem:( zgodnie z zaleceniem dałam pokrzywy i obornik na dno dołka zasypałam ziemią i dopiero posadziłam pomidorki:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.05.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Im więcej czytam o kłopotach z utrzymaniem pomidorów tym bardziej się utwierdzam w przekonaniu, że jednak pozostane przy nabywaniu droga kupna U mnie nie przymroziło, na szczęście. Mam nadzieję, że jakoś uda się straty odrobić!!! Lesiu, mój klon palmowy ma 2 lata, czy na jesieni przyciąć go jakoś? Gałęzie ma od samego dołu, a ja chciałabym kiedyś mieć drzewko, a nie krzak, można coś zrobić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.05.2012 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Wusia, Ty sie nie przejmuj, to tylko niedożywienie,urwij te mleczne to sie przestaniesz stresować, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.05.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 aha nie trzeba ich czym dokarmić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.05.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 No. Albo ostre słonko je trochę przypaliło. Dadzą radę, nic im nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.05.2012 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 aha nie trzeba ich czym dokarmić?? możesz, np. magiczna siła ze Substrala No. Albo ostre słonko je trochę przypaliło. Dadzą radę, nic im nie będzie. na parapecie mogło trochę przygrzać i nie stresujcie się tak pomidorami, przecież to nie dzieci no, nie kiedy cza im(pomidorom) dać papu albo jakiś witaminek, czasami jakies ludowe lekarstwo a czasami jakiś antybol chemiczny o ile nie prowadzi się ekogospodarstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.05.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 na parapecie to nie bo one na parapecie nie stały:P jeno w oknie balkonowym plantację marychy udawały:rotfl: dobra dokarmię magiczną siłą po trochu a w międzyczasie się gnojóweczka ukisi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.05.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Jak sie eko ma, to też się gnojóweczki kisi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.05.2012 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 na parapecie to nie bo one na parapecie nie stały:P jak nie jak tak ........ u mnie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.05.2012 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Lesiu... melduję, że france dziś o 4.30 znalazły swoje miejsce w gruncie... obficie podlane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts