swojaczka 21.06.2012 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Jamles;wchodzę,czytam i porykuję,pozdrawiam i urodzaju zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.06.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Sorrki Jamlesik, a pomidorom co się robi? i tez poprosze obrazkiem, bo się obawiam, że inaczej nie pójdzie witamsię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.06.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 a ja mam już trzi pomidori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.06.2012 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Sorrki Jamlesik, a pomidorom co się robi? np. wyłamuje się wilki, to ta łodyżka co wyrasta w kąciku Wusia, pomidorów powinno być w trzi ..... i trocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.06.2012 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 no bydzie chyba bydzie jak te wszytkie kwiotuszki na kuleczki się zamienią jedna gruszka to ma już 3 poziomy kwiatków a megagron dwa grona pączuszków:jawdrop: ślinię się już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.06.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Aaaaa to to sa wilki Zaraz ide zobaczyć czy moje są zawilczone Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.06.2012 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 o marchewce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.06.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Lesiu my przy tobie duzo sie nauczymy, bedziemy trzaskac warzywka jak ta lala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.06.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 O! Wilki w pomidorach, też nie wiedziałam że trzeba odstrzelić.Jak przestanie padać pójdę na polowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.06.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 A u mnie będą 3 ... słownie 3 pomidorki... bo na więcej to nie liczę.. Coś źle zrobiłam... Podsypałam nawozem, popsikałam jakimś czymś... ale kicha... Są kiepskie jak nic... Winą może być cień, choć w zeszłym roku też tu rosły i było dobrze. Ale właśnie sąsiadka mi mówiła, że dlatego, ze posadziłam w to samo miejsce nie urosną.. No i może kobitka miała racje... A może ciut po posadzeniu jakaś zaraza je wzięła... Tak czy owak smutno mi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.06.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 (edytowane) nie sadze by to bylo przyczyna. moja mama co roku sadzi w szklarni w tym samym miejscu i zaraza ich nie lapie . ale ona jak jamlesik chucha i dmucha na nie, lisci nie polewa, woda tylko odstala podlewa a nie taka z weza. witaminki jak trzeba daje, wilki obrywa itp. i efekty ma, z czego ja bardzo skwapliwie korzystam latem Edytowane 22 Czerwca 2012 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 22.06.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 trudno jeszcze w tym roku będę mieć nędzną marchew i buraczki ale za to w przyszłym będę mądrzejsza:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.06.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 A ja juz wiem co jest nie tak... Mam mrówki... co ja powiadam ... armie... dywizje, czy całe plagi mrówek... Pokopane są same dziurki... masakra... Mam też muszki czy coś czarnego na pomidorkach.. na mszyce to to nie wygląda... Popryskam jak nie jutro to w niedzielę... Masakra z tymi robalami w tym roku... Mnie nie ruszają, bo mam mugge, ... ale mój ogród to jakaś plaga egipska nawiedziła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.06.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 A ja juz wiem co jest nie tak... Mam mrówki... co ja powiadam ... armie... dywizje, czy całe plagi mrówek... Pokopane są same dziurki... masakra... Mam też muszki czy coś czarnego na pomidorkach.. na mszyce to to nie wygląda... Popryskam jak nie jutro to w niedzielę... Masakra z tymi robalami w tym roku... Mnie nie ruszają, bo mam mugge, ... ale mój ogród to jakaś plaga egipska nawiedziła.... Mam też mszyce.. jak je popsikam... i myślę sobie, że już jest OK... to zaraz potem na drugim krzaczku są te dranie... Masakra z tymi robalami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 22.06.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 Aż Ci się Arniczko te opryski (albo robale) czkawką odbijają. Cze Lesiu:D France z cherlawych patyczaków zamieniły się w jurne france i choć wilki im wyłażą spod pach, to chyba jednak nie zabiłam ani jednej... nawet zaczęły kwitnąć, a amisz ma kilka owocków . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.06.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 jak u nas wreszcie przestanie padac to tez musze mszyce zalatwic, naleglo sie tego mase i w koncu zrobic porzadek z nornica i podsypac horty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.06.2012 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 http://www.kraina-bajek.pl/gry/mini/32.jpg zamiast krecika ma być por Aaaa!!! Jamles!!!!!! Padłam!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 23.06.2012 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 jak u nas wreszcie przestanie padac to tez musze mszyce zalatwic, naleglo sie tego mase i w koncu zrobic porzadek z nornica i podsypac horty Jestem tego samego zdania Musi przestać padać! Ja chce pryskać trawnik mniszkiem, bo mi się koniczyny rozpanoszyły i kwitną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.06.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 mszyca opryskana, jejuuu ile tego bylo, kaliny musialam przyciac, bo nie dalo lisci rozsuplac takie ruloniki mszycowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.06.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 http://www.kraina-bajek.pl/gry/mini/32.jpg zamiast krecika ma być por Oooooo, teraz mądra jestem!! Obrazki zawsze najlepiej rozumiałam!!!!! Dziękuję,powiedz mi jeszcze, kiedy je "zakrecikować" - bliżej zimy?? No bo pewnie nie teraz .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts